FK Vojvodina

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Sezona za Vojvodinu je bila...

Uspesna
8
35%
Neuspesna
6
26%
Nemam misljenje
9
39%

Ukupno glasova: 23

Frantisek Planicka
Kontakt:

Re: FK Vojvodina

Post Postao/la Frantisek Planicka » 08 nov 2012, 17:55

http://www.whoateallthepies.tv/lists/14 ... dents.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Interesantna lista,BB zasluzeno na njoj...

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 09 nov 2012, 18:07

kakva garnitura sporstkih radnika :) :) verujem da bi pre desetak godina jedan čovek - Bjeković bio lider bez ikakve šanse da ga dostignu (pardon zaboravih Kariće) :)
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 12 nov 2012, 23:14

mozel neko napisati koliko novi sad ima stanovnika i kakva je struktura navijaca(simpatrizera) jer vojvodina koliko sam upratio nema neku podrsku publike

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 12 nov 2012, 23:19

Uže jezgro ima 221 000 prema popisu iz 2011,sa širim jezgrom 335 000.... ;) Što se podrške tiče šta god bi ti ja rekao bilo bi subjektivno.. František kad bude na forumu on će ti reći o tome više....
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 12 nov 2012, 23:22

Dubravko je napisao/la:Uže jezgro ima 221 000 prema popisu iz 2011,sa širim jezgrom 335 000.... ;) Što se podrške tiče šta god bi ti ja rekao bilo bi subjektivno.. František kad bude na forumu on će ti reći o tome više....
fin broj stanovnika ima,ali kolko su pristuni navijaci zvezde i partizana u kolikoj mjeri,intereastna mi je vojvodina jer je jedini ozbiljan klub a da nije iz bg

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 12 nov 2012, 23:39

Daleko je Vojvodina od ozbiljnog kluba... ;)
Otprilike kao i kod vječitih i kod njih u upravi sjedi dosta ljudi iz sjenke,predsjednik je posebna priča,tu je dok mu Voša donosi keš... Ozbiljnijim klubom od Voše se slobodno može nazvati Jagodina,a daću sebi za pravo reći i Sloboda,čiji rezultati nisu kao Vošini,ali koja ima sistem.... Ne znam jeste li znali ali u juniorima i kadetima Slobode ima i 5-6 momaka iz BiH,RS..... kupe ljudi talente po RS,BiH i stvaraju igrače za prvi tim a kasnije prodaju....
Što se posjete tiče, Voša je imala prošle godine sasvim solidnu posjetu oko 5000 po meču,ove sezone je to troduplo slabije,razloga je previše,nisam navijač Voše pa nebi o tome....

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 14 nov 2012, 14:45

ciza je napisao/la:fin broj stanovnika ima,ali kolko su pristuni navijaci zvezde i partizana u kolikoj mjeri,intereastna mi je vojvodina jer je jedini ozbiljan klub a da nije iz bg
Pa mogu slobodno reći da se u starijim delovima grada odrzala tradicija navijanja za Vojvodinu,i tamo jako malo ima navijača drugih klubova.

Već u novijim delovima grada(Detelinara,Veternik,Klisa) koji su počeli da se grade uporedo sa industrijalizacijom situacija je potpuno drugačija.

Ja sam živeo na Detelinari i tamo dominiraju navijaci Partizana,jedan deo navija za Zvezdu i lokalni Novi Sad dok se navijaci Vojvodine mogu izbrojati na prste jedne ruke .

Slična situacija je i u Veterniku,tamo se navija samo za Zvezdu,a interesantno je da se sportski centar "Vujadin Boškov" nalazi u tom delu grada.

Što se Klise,čuo sam da su tamo većina navijači Zvezde.

Naravno treba uzeti u obzir i to da je Novi Sad studentski grad i da dešava svakodnevni priliv stanovništva iz svih delova Srbije(naravno posebno Vojvodine) i to samo povecava broj navijača dvojca iz Beograda.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 14 nov 2012, 14:50

Frantisek Planicka je napisao/la:
ciza je napisao/la:fin broj stanovnika ima,ali kolko su pristuni navijaci zvezde i partizana u kolikoj mjeri,intereastna mi je vojvodina jer je jedini ozbiljan klub a da nije iz bg
Pa mogu slobodno reći da se u starijim delovima grada odrzala tradicija navijanja za Vojvodinu,i tamo jako malo ima navijača drugih klubova.

Već u novijim delovima grada(Detelinara,Veternik,Klisa) koji su počeli da se grade uporedo sa industrijalizacijom situacija je potpuno drugačija.

Ja sam živeo na Detelinari i tamo dominiraju navijaci Partizana,jedan deo navija za Zvezdu i lokalni Novi Sad dok se navijaci Vojvodine mogu izbrojati na prste jedne ruke .

Slična situacija je i u Veterniku,tamo se navija samo za Zvezdu,a interesantno je da se sportski centar "Vujadin Boškov" nalazi u tom delu grada.

Što se Klise,čuo sam da su tamo većina navijači Zvezde.

Naravno treba uzeti u obzir i to da je Novi Sad studentski grad i da dešava svakodnevni priliv stanovništva iz svih delova Srbije(naravno posebno Vojvodine) i to samo povecava broj navijača dvojca iz Beograda.
hvala na odgovoru,nekako sam svo vrijeme imao neki osjecaj da novom sadu fali tog lokalnog patriotizma

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 01 dec 2012, 19:32

& ? на " ? &. :)

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 01 dec 2012, 21:06

Zaslužena pobjeda Vojvodine,nema šta ;)
Ukoliko zadržite ovaj tim i pojačate se sa jednim dobrim špicem,bićete i vi u borbi za titulu....

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 01 dec 2012, 21:08

Imal gdje gol sa tekme ?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 dec 2012, 21:09

Zekoo je napisao/la:Imal gdje gol sa tekme ?
Sta gol sunce ti ? :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 01 dec 2012, 21:10

Zmaj Miroslav Stevanović 8-) Svaka mu čast i čestitke!

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 01 dec 2012, 21:15

Devil je napisao/la:
Haj pogodi što :D
Jel ovo neka opstrukcija, lol

[youtube][/youtube]

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 01 dec 2012, 21:24

SultanSulejman je napisao/la:Zmaj Miroslav Stevanović 8-) Svaka mu čast i čestitke!
Pretrčo je danas kilometre, Abou je igrač utakmice,ali je Stevanović bio odličan, bilo ga je svugdje,a naši bekovi za njega i Aboubacara nisu imali rješenja.... Puno je napredovao zadnjih godinu dana.

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 01 dec 2012, 21:54

Zekoo je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Haj pogodi što :D
Jel ovo neka opstrukcija, lol

[youtube][/youtube]
" се ' " ? Прве.. ;)
Не ' вјероват $ преносе " $ & ? " отворено " за $... $ ?....
? " " то " пут... јасна је & & у $ ? с " ' су све ?....

% $ $,$ су ? " $ је ? ",% " " јасно & $ " $ " за оно $ "???

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 01 dec 2012, 21:57

mehmedovic je napisao/la: " се ' " ? Прве.. ;)

Ma šalim se ja za ovo opstrukcija, pošto vidim da si gledao meč kakav je Stevanovic bio ?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 dec 2012, 21:58

Pa navijaju za Zvezdu jer samo nju i prenose.A poznato je da su svi Zvezdasi.Da prenose celu ligu pa da se i ljutimo na njih.Druga je stvar sa Arenom ili RTS-om pre koji su prenosili celu ligu a niko se nije ni trudio niti se trudi da sakrije simpatije prema Partizanu. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 01 dec 2012, 22:06

Zekoo je napisao/la:
mehmedovic je napisao/la: " се ' " ? Прве.. ;)

Ma šalim se ja za ovo opstrukcija, pošto vidim da si gledao meč kakav je Stevanovic bio ?
" $," у $ ?. У ' је & се ' ? по његовој ",¥ се - $ сопственог %... " је по " ? пута " %,а $ стао на ? " " $. Све у ' $ " награђена ?,& & ?... :)

" ? $ " " је " $,а % је $ & $ " ?.... $ ".

п.с. $ ? се ?!

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 01 dec 2012, 22:13

mehmedovic je napisao/la: " $," у $ ?. У ' је & се ' ? по његовој ",¥ се - $ сопственог %... " је по " ? пута " %,а $ стао на ? " " $. Све у ' $ " награђена ?,& & ?... :)

" ? $ " " је " $,а % је $ & $ " ?.... $ ".

п.с. $ ? се ?!
Aha hvala, vidiš ja i zaboravio na Bilbiju a ko bi prije dvije godine rekao da će Stevanović bit bolji od Bilbije tj. da će se bolje razvit u seniorskog igrača

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.