FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 09 nov 2012, 19:59

Iako smo u velikom zamahu i dalje smo prakticno bezopasni kad je u pitanju skok igra Boa,Badi,Dante i ostali moraju biti vise opasniji kod prekida.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 09 nov 2012, 20:00

Slozio bi se glede tih prekida, na tom segmentu jos poradimo i bicemo mnogo jaci, a i sad smo bas DOMiNACIJA 8-)
Bundesliga je sve jaca i jaca i nema lakih utakmica, svaka utakmica nosi sa sobom mnoge pripreme i mnoga razmisljanja na koji nacin doci do gola, taktike fazoni :) Nije to mala stvar. Drago mi je da igramo ovako kak igramo, sjecam se prije 4-5 godina pa zadesi se po 4 kola odigramo igra ni na sta ne lici, pa kao trebaju nam novi igraci bla bla :) Ali sad i da izgubimo neku utakmicu, opet smo ili bolji ili nismo imali srece, da nas je neko bas nadigrao nijee :D Sutra protiv Frankfurta ne ocekujem ono pobjedu tipa 6-0 daleko od toga, vjerujem da cemo ih dobit ali 2-0 :) ili 2-1 nekako ce oni dat gol jedvaa :) Slijedi nam ta utakmica pa cemo vidjet :) pozz svima
FC Bayern !!!!!

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 09 nov 2012, 20:18

Zadnja izmjena: libje, dana/u 09 nov 2012, 20:28, ukupno mijenjano 3 puta.
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 nov 2012, 20:20

JetSet_Hantraga je napisao/la:Il' ja ne procitah sve, il' niko ne spomenu cudo, cudo nad cudima. Bayern dao gol iz slobodnjaka, Schweini dao gol iz slobodnjaka!
Kada čitaš, čitaj oba foruma. :) Neću da se ponavljam. Pa nisam papiga jbmu. :D
Klare je napisao/la: A divi mu avatara i nekakva adresa na njemu. :oops:
Nisam pretjerano obraćao pažnju na to (kontam mrkla noć, zamijenio nularicu sa onom pravom :lol: ) sad pređem na drugi PC kad ono stvarno neka adresa. :evil:
E nećeš vise. :mrgreen:
Javi (ne onaj mutavi Španac :? ) ako je sve u redu da ovo ne diram do kraja sezone. 8-)
Stefan Effenberg je napisao/la: Nego, mrsko mi guglati i tražiti što znači ovo "suhva me uhvatila"?
Evo naš drugar šećer je bio brži pa ti već odgovorio. :) Mada je pravi naziv te riječi "šuhva".
Ostatak tvog posta neću komentarisati, dovoljno je da mrdam glavom (gore - dole). :)
effe_sa je napisao/la: Bayernu je samo potrebno da poboljša igru kod prekida i postat će još ubojitiji i spremniji da bude još jači, pa i najjači u evropskim razmjerima.
Uvidjeli su i oni taj problem pa su (konačno) počeli nešto raditi po tom pitanju.
Protekla sedmica je bila u znaku "slobodnjaka" (po priči insajdera) e sad je red da se malo pozabave kornerima, odnosno premoći u "luftu" (kao što Saurman kaže/ pa gdje si ti čovječe :shock: ), iako je ona dosta popravljena dolaskom Manđukića/Pizarra, što ne znači da defanzivci ne smiju učestovati.
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 nov 2012, 20:28

Uglavnom nema se vremena, pa onda uletim na mahove. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 09 nov 2012, 21:21

Rekordmeister je napisao/la:Uli Hoeneß najavio da je na pomolu novi veliki investitor u Bayernu.U slucaju da dodje do investiranja u Bayern,reko je Uli da ce u tom slucaju odmah isplatiti ostatak kredita za Allianz Arenu...
Jos nista nije dogovoreno ali ono najbitnije je da je Hoeness rekao kako taj veliki investitor moze biti jedino iz Njemacke i kako bi najmanje morao ponuditi 100 milijuna eura.Znaci,nema nikakvih seika 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 09 nov 2012, 21:29

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 3170_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Karl-Heinz Rummenigge: "Nisam sklon tome da kupujemo igrace samo da bi oslabili konkurenciju. Mi necemo kupovati igrace iz Dortmunda kako bi ih oslabili.
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 02:43, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 09 nov 2012, 21:35

Malo je 100 miljki za 9% kluba

**** tu cifu jednom rukom je potpises

ili 400 ili nista
Thomas Müller - Fußballgott

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 nov 2012, 21:38

don_burza je napisao/la:Malo je 100 miljki za 9% kluba

ili 400 ili nista
Vidim da ti baš nisi upućen u rad našeg kluba...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 09 nov 2012, 21:48

Kad vec bolje razmislim malo je i 400 miljki . U pitanju je poslednji bastion cistog i uzvisenog fudbala il kao sto bi ti reko SEXualnog 8-)
Thomas Müller - Fußballgott

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 09 nov 2012, 22:26

anton 1983 je napisao/la:
don_burza je napisao/la:Malo je 100 miljki za 9% kluba

ili 400 ili nista

Vidim da ti baš nisi upućen u rad našeg kluba...[/quot

Ja koliko znam Audi je dionicar Bayerna koji ima udio od 10%. Adidas je 2002. godine kupio 10% dionickog drustva Bayern Munchen AG, a klub je taj novac iskoristio za gradnju Allianz Arene.A Audi je kupio 2,5 milijuna dionica po ukupnoj cijeni od 90 milijuna eura.
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 02:46, ukupno mijenjano 1 put.
- Karl-Heinz Rummenigge

Klare

Post Postao/la Klare » 09 nov 2012, 22:49

secer je napisao/la:sto se tice stare ruske skole, moramo priznati da je ota klaretina bila u pravu.
kakvo citanje igre, kakav pregled, kakvi pasovi...
Jesi vido 8-) , heee ono je igrač bez pardona, a inače ove godine je blistao kada god je dobio ono malo minuta,
treba njega u prvi plan, pa onda da kažemo :arrow: nu spektakla. :o
secer je napisao/la: je loma okretniji i loma eksplozivniji, bio bi bolji od svajna.
Ali zato smo doveli Španjolca. :geek:
Eno da je eksplozivniji, pa Tim je osigurač, ukratko da skratimo, ukratko samo da te pitam, je li bolji od Baskijca? :?:

Bilderu dižeš li išta? :?:

@Ševko, igrali smo protiv bunkera i igramo skoro uvijek, a ti ćeš sada poslije 2 poraza(jedan nebitan, drugi dobro nesretan) nama zadavati glavobolje kako Jupko ne zna, kako mora ići? :?

Jupko zna, dokazao je to, ukoliko osvoji koju titulu joša ja protiv njegovog ostanka ništa protiv nemam.

A sigurno da niko u ovm trenutku ne može tvrditi šta će s njim na kraju sezone da bude. ;)
Za prošlu godinu mu se teško šta ima zamjeriti, iako titula nije bilo.

Za ovu sezonu sam nekako sigurniji no ikad, čak i ta LP je nešto do čega se može, ali
ukoliko ostanemo bez najvažnijeg igrača(kao prošle godine) situacija može da se mijenja, mijenja iz korijena,
al' opet čija je krivica što tu nije dovedena prava zamjena? :?:

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 10 nov 2012, 00:30

Hare_BvB je napisao/la:Sta ti je reci pametan insan. Dakle, njemacki prvak i viceprvak su glavni favoriti za osvajanje...
...KUPA. :mrgreen:
Dobro, moze vas se ubrojati medju medju 7-8 najboljih ekipa u LP. Eto, je l' vam to dosta, pa niste dzombe? :mrgreen:
U BL nema favorita. Postoji samo novi prvak. 8-)
Saurman je napisao/la:Iako smo u velikom zamahu i dalje smo prakticno bezopasni kad je u pitanju skok igra Boa,Badi,Dante i ostali moraju biti vise opasniji kod prekida.
Jes, jes.
Mora to puno bolje. Majku mu, pa zar ti 190 santima nije dovoljno da povremeno i postignes neki gol glavom?
Definitivno na treningu moraju vise paznje posvetiti ovom segmentu igre.
Sto kaze Poglavica:
geronimo je napisao/la:ne znači da defanzivci ne smiju učestovati.
A vala i penali su kriticni. Kako sam pozelio da imamo sigurnog izvodjaca, kod kojeg je penal 95% gol. :cry:
geronimo je napisao/la:Kada čitaš, čitaj oba foruma. Neću da se ponavljam. Pa nisam papiga jbmu.
Promaklo mi. :)
A ne bi skodilo da napises i 'vam', ne citaju svi onaj anam forum. ;)
Klare je napisao/la:Bilderu dižeš li išta?
Sve osim nularice. :mrgreen:

Krenule su pohvale za tetku Timu sa svih strana. :D
A realno, nije to los igrac. Toliko iskustva ima u nogama, da i da je bio potpuni antitalenat, do sad bi naucio. :twisted: Ne treba bolji za klupe, al' eto njemu to nije dovoljno.
U tom slucaju: slika .
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 10 nov 2012, 08:15

cuj ti henesa starog zelenasa :lol:
besplatna reklama u svim njemackim medijima 8-) zna stari pijacar kako se radi radnja 8-)
ono, lik ne trazi sponzore kao sto traze drugi klubovi, nego onako indirektno pozove svapske gigante da svoju lovu uloze u bayern.
Klare je napisao/la:ukratko da skratimo, ukratko samo da te pitam, je li bolji od Baskijca?
ukratko da skratim i ukratko da ti odgovorim :mrgreen:
na osnovu dosad pokazanog meremo rec da je propala investicija tj. trenutno imamo bolje.
ali, isto tak triba bit reala i rec da ga ne smijemo pretjerano pod lupu sve dok ne odradi kompletne pripreme sa bayom.
al majku mu, kad pomislim da smo za novce koje ulozismo za njeg + lova data za mandzu mogli dovest falkaa :o
onda mi dojde da opsujem i henesa, i partiju, i trenera, pa cak i upravu koja uopce nij kriva :oops: :twisted:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 10 nov 2012, 11:19

Znaci danas ponovo 4-5 komada :mrgreen: ,nadam se da ce danas igraci biti onako pozitivno raspolozeni kao protiv hudog Lile,ona saltanja Robena i Riberya su bila odlicna,utrcavanja u prazan prostor i razbijanje protivnicke odbrane,to zelim gledati i danas ;) .Nego samo budala nebi investirala u finansijski najzdraviji klub na dunjaluku :D .
Za danas prognoziram 4-5 :P komada bez primljenog 8-) .

@ BavaracZenica
ajd plz promjeni slicicu, men se cini da je ista kao moja, ja sam prvi uzeo :P ;) ,,nije to meni problem nego ja ne znam kako se to mijenja :P :mrgreen:
VOLIM BAYERN

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 nov 2012, 13:21

Jel igra Mandzukic danas ? :)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 10 nov 2012, 13:59

isakovich je napisao/la:Znaci danas ponovo 4-5 komada :mrgreen: ,nadam se da ce danas igraci biti onako pozitivno raspolozeni kao protiv hudog Lile,ona saltanja Robena i Riberya su bila odlicna,utrcavanja u prazan prostor i razbijanje protivnicke odbrane,to zelim gledati i danas ;) .Nego samo budala nebi investirala u finansijski najzdraviji klub na dunjaluku :D .
Za danas prognoziram 4-5 :P komada bez primljenog 8-) .

@ BavaracZenica
ajd plz promjeni slicicu, men se cini da je ista kao moja, ja sam prvi uzeo :P ;) ,,nije to meni problem nego ja ne znam kako se to mijenja :P :mrgreen:
Moze bavarski bratee, mjenjam iz istih stopa heh :)
ja sam vec rekao sto se tice danasnje utakmice mislim da nece biti sad neka rokacina maximalna al pobjeda sigurno :)
FC Bayern !!!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 nov 2012, 14:30

ceze je napisao/la:Jel igra Mandzukic danas ? :)
Njet! Odmara. :D

Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Javi Martínez, Schweinsteiger - Robben, Kroos, Ribéry - Pizarro

Bank: Starke, van Buyten, Rafinha, Tymoshchuk, Shaqiri, Müller, Mandžukić
Vom Jäger zum Gejagten

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 10 nov 2012, 15:03

Pozdravljam sva Bavarce na najboljem pdf-u
I evo nam moguceg sastava za danas:

slika

S druge strane, Kicker predvidja da Pizarro igra u spicu. A navodno se Mario oporavio od prehlade tako da ostaje da se vidi dali ce zaigrati.
Evo jedan link za live stream http://liveutakmice.****/p/chanel5.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Za slucaj da ne moze, ovdje ih uvijek ima vise http://www.****sports.eu/sports/football.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 10 nov 2012, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 10 nov 2012, 15:15

Ovo bi mogla biti utakmica u kojoj bi se mogao Javi Martinez pokazati lijepo, i tako opravdati jedan dio ulozenog novca.

A isto tako ocekujem Pizzara u pocetnom sastavu umjesto Mandze, zasluzio je svojim nastupom u ligi prvaka to sigurno!
Stern des Südens

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.