FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- inacefindecko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
totalno anemična igra, nema one neke brzine, žustrine, trke borbe, sve se uzima nekako previše rutinski, radi se samo ono što se mora radit..
treba nekih osvježenja, pogotovo u veznom redu, ovi su mi previše presušili
treba nekih osvježenja, pogotovo u veznom redu, ovi su mi previše presušili
ne trebaju nam pojacanja koliko nam treba ova pauza, bice dosta posla ali do tada treba ovo pokusati privesti kraja sa dvije pobjede
Ja sam spomenuo dovodjenje igraca, pa da obrazlozimlikusa je napisao/la:Ovi sto hoce pojacanja od cega da se dovedu ? Od humantarne mozda ? Raja ne dolazi na tekme,baklje se pale .....jedino merhamet da nam donese kakvog u paketu

Nisam mislio kupovinu, nego dovodjenje slobodnih kao i dosada.
Neke poslati na posudbu, sa nekima se rastati, neke aBd prodati.
Treba svjezine u ekipi, malo konkurencije, igraci se cini bezvoljni.
Ovo je moje misljenje, daleko od toga da je ispravno, samo se ne mogu oteti tom dojmu

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ja na sve ovo gledam ovako, mi smo hajde da kazemo bolji od vecine ekipa za nekih 20% ali posto se sve ekipe loze protiv nas mi ako ne udzemo u tekmu 100% motivisani a protivnik je u vecini slucajeva i te kako motivisan protiv nas tih 20% se jednostavno istopi ili spadne na 2-3% razlike u kvaliteti a tu jos dodajte da nasi protivnici u vecini slucajeva igraju defanzivno i prema tome Zeba i kompanija nemaju prostora za nesto extra (neki potez, ili bolju igru) cemu se mi svi nadamo. Sta je tu je, igru brisi titule pisi 

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Nemogu da vjerujem da malog Brkovica drzite na klupi a prosle godine najbolji igrac Veleza bio usporedio bi ga sa Vladavicem samo Brkovic je veci talenat od Vladavica samo bojim se da ne propadne posto nedobiva minutazu da je osto u Velezu sad bi bio prvi strijelac lige
Zolotic je duplo bolji od njih.cala je napisao/la:Jamak i Svraka me iz utakmice u utakmicu sve vise izludjuju.
sta je sa Don Zujom, gdje su oni njegovi milioni sto je obecao i budzet od 4 000 000 km 

Volim te Zeljo!!!
I mi se pitamo zašto je slaba posjeta?? Pa ljudi nije se imalo šta vidjeti sinoć... Odron. Velež je možda i najlošija ekipa koja je gostovala na Grbavici ove polusezone, a mi totalno anemični. Ulaskom Čolića, nismo ništa napravili po lijevoj strani (Kvesić nije dobio lopte), a po desnos Stanić nije napravio ni jedan centaršut. Igrači su tu negdje, onaj Tomić sigurno nije slabiji od Svrake (što i nije teško). Kompletna vezna linije nije dala pas rema naprijed (izuzev Jamaka, koji i igra jer zna dati loptu)... I da posije svake utakmice vjerovatno izgubimo po nekoliko gledalaca....
- champions1921
Nema se sta puno reci o tekmi.. Kvesic, Bekric, Adilovic ko nesto i odigrali, a ni oni nista posebno samo su ostali bili katastrofalni pa se prva trojica isticu.. Ne mogu se sjetiti druge rijeci koja opisuje nasu igru osim "depresivna".. Nikakvog zara, zelje, sve nesto na zor.. Sef forsira ovu formaciju koja nam donosi bodove ali vala za gledanje je tegobna poprilicno.. Pojedinci su zasluzili klupu i odredjeno rezanje plate..
Ne znam zasto neki forsiraju pricu da Bekric I Zeba ne mogu igrati zajedno.. Volio bih da obrazloze tu tezu a ne samo da lupetaju.. Sta nije stimalo do Zebinog izlaska a da je po tom doslo na svoje.. Po meni njih dvojica moraju ostaviti licne animozitete i poceti se ponasati kao profesionalci a ne kao neke tetke koje samo padaju i masu rukama.. Mislim prvenstveno na Zebu koji je u veoma losoj formi i to je razlog zasto i nasa igra ne lici ni na sta.. I prosle dvije sezone nam je sve o njemu ovisilo tj. dali je on raspolozen ili ne.. Ako se zasitio kao sto neki kazu onda lijepa klupa dok se ne zazeli igre i davati mu pola plate srazmjerno zaslugama..
Jedina lijepa tekma ove sezone na Grbavici je ona protiv Slavije kada je igrao izmjenjeni sastav.. Tomic pokazao sinoc da nije los, Brkovic mora igrati prije Elvira Colica po svakoj logici.. I zasto nije igrao Benjo Colic??
Za baklje nemam rijeci.. Jos jedan samar od nekih 5000 Amaru i Zelji od strane manijaka.. Mozda sef treba probati obrnutu psihologiju tj. moliti ih da ih pale u sto vecem broju.. Ne trebamo ocekivati nikakva pojacanja ni na kraju ove sezone..
Ne znam zasto neki forsiraju pricu da Bekric I Zeba ne mogu igrati zajedno.. Volio bih da obrazloze tu tezu a ne samo da lupetaju.. Sta nije stimalo do Zebinog izlaska a da je po tom doslo na svoje.. Po meni njih dvojica moraju ostaviti licne animozitete i poceti se ponasati kao profesionalci a ne kao neke tetke koje samo padaju i masu rukama.. Mislim prvenstveno na Zebu koji je u veoma losoj formi i to je razlog zasto i nasa igra ne lici ni na sta.. I prosle dvije sezone nam je sve o njemu ovisilo tj. dali je on raspolozen ili ne.. Ako se zasitio kao sto neki kazu onda lijepa klupa dok se ne zazeli igre i davati mu pola plate srazmjerno zaslugama..
Jedina lijepa tekma ove sezone na Grbavici je ona protiv Slavije kada je igrao izmjenjeni sastav.. Tomic pokazao sinoc da nije los, Brkovic mora igrati prije Elvira Colica po svakoj logici.. I zasto nije igrao Benjo Colic??
Za baklje nemam rijeci.. Jos jedan samar od nekih 5000 Amaru i Zelji od strane manijaka.. Mozda sef treba probati obrnutu psihologiju tj. moliti ih da ih pale u sto vecem broju.. Ne trebamo ocekivati nikakva pojacanja ni na kraju ove sezone..
BUDI ŽELJO !!!
Vala za ovo si u pravu,ispade to nam je najveci problem a pomeni najveca glupost.Problem je samo u njima dvojici i njihovim glavama i brate ako ce se ovako ponasati nezainteresovano i bezvoljno na utakmicama treba ih pustiti da idu,neka svoju medjusobnu netrpeljivost ostave van kluba i neka privatno rade sta hoce ali oni su na platnom spisku kluba i treba da daju sve od sebe i da postuju i klub i navijace,mene zaboli neka stvar sto svaki misli daje Pele za ovoga drugog i sto sve treba da se vrti oko njega.Kako Mesi,Inijesta,Fabregas i Xavi mogu igrati zajedno,trebao bi Viljanova izabrati samo jednog a ostalu trojicu baciti na klupu,pa svi fudbaleri na svijetu zele da igraju i saradjuju na terenu sa sto kvalitetnijim igracima samo ove nase zvijezde misle da su samo oni bitni i svemoguci.champions1921 je napisao/la:Nema se sta puno reci o tekmi.. Kvesic, Bekric, Adilovic ko nesto i odigrali, a ni oni nista posebno samo su ostali bili katastrofalni pa se prva trojica isticu.. Ne mogu se sjetiti druge rijeci koja opisuje nasu igru osim "depresivna".. Nikakvog zara, zelje, sve nesto na zor.. Sef forsira ovu formaciju koja nam donosi bodove ali vala za gledanje je tegobna poprilicno.. Pojedinci su zasluzili klupu i odredjeno rezanje plate..
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Ma ja kao realni pitar mogu reci da vi idete prem svom cilju..nažalost moju al vi svoje gurate.Jeste da je kilavo ,tesko,imate i srece onaj odbijanac u 91 min al vi pobjeđujete i dalje 1-0 pa 1-0 pa 1-0..Isto mislim da cete i u Trebinju da pobjedite ..Ko bolje zna nek napise koliko ste puta dobil is 1-0...a na proljece i igrate bolje..neznam samo zasto se vi zalite igrate loše a pobjedite sto je najvaznije..Bicete u velikoj prednosti na proljece zbog rasporeda dok mi jako jako tesko s onakvom igrom mozemo do titule..i vi ste odron teski al bgm smo i mi..Razlika između FKS i vas je sto mi s kilavom igrom na strani uzememo bod..ili nista dok vi s kilavom igrom i na strani i kuci uzmete bod-ove..i **** ligu gdje onakvo FKS i onakav Zeljo ubjedljivo bjeze 3-4..pa raja ono je velika bruka..bas sam sinoc razmisljao pa onaj Jamak ce ako bog da za 10-15 god svojoj djeci pricati da je trofejniji igrac od pr.Meše Bazdarevica
a ovaj za njega izmislio fudbal..ili ove ostale kramppe da se porede s onakvim igracima Zelje..ili moje Sarajevo..porediti suljica i Paju Pašića
koga mi gledamo u nasem Sarajevu ili zelji..pa ono je ba tuga..i oni ucjenjuju zelju,Sarajevo..pozz satro imaju ponude.. 

Jesmo i mi kurate srece zeljo najbolju utakmicu odigra protiv nas(zvijezda) na pocetku sezone mada sam ja i tad pisao da to nije neka igra vec jednostavno sta god je ko pokuso uslo je al eto
Utakmica je bila blagi uzas.Jedino dobro sto izlazi iz ovih nasih utakmica je to sto ipak nekako dodjemo do bodova.A kako do njih dodjemo kada u nasoj ekipi igra E.Colic npr. to sam Bog zna.Opet ista prica,traljavo,sporo,bez gladi,bez bilo kakve zelje,vucemo se po terenu,dodavanje na deset metara izgleda kao da traje dvije minute.Stvarno ovako vise nije nimalo gledljivo.Smoreni smo kao ekipa totalno.Najgore mi kada Amar kaze,vjerovatno smo umorniji zbog utakmice kupa.Ja bih se izrezao na takve izjave.Iskrenije bi bilo da je rekao da su umorniji od nocnih izlazaka i nesportskog zivota.Pa nimalo svjezine nema u njima.Besliji stomak veci od mog,trenira li on vise ikako,pitam se.Imaju jos neki koji su tako slicni fizionomijom.
Kad prodje utakmica,osjecam se kao da sam kopao cijeli dan.Izadjem sa stadiona preumoran.Ubise me ovi nasi "tacni" pasovi i "tecna" igra od noge do noge,sa "brzim" prodorima.
Elvir Colic...pa majko mila sta je ono onako.Pocinjem da sumnjam da nas Amar Osim direktno i otvoreno zahebava sa njim.Pa dokle vise.Dobro,eto,Zeba ne igra dobro,Amar trazi nacin da to u startu sasjece,da se to malo ubrza,a onda uvede ovog bisera,koji vec trecu godinu kako je u Zelji nije u stanju jednu cistu loptu da primi,da doda,da prodje,daopuca.Bilo sta.Raja se vise smije od nemoci tom igracu.Sta li to Amar vidi u njemu pa mu produzava ugovor ninasta,i jos ga ubaci u igru protiv "njegovog" kluba,da on tu nesto popravi u igri.Nije ni cudo onda zasto Amar stoji vecinu utakmice kod aut linije i onako se nervira.Sam sebi to radi,sto li,valjda da i njemu bude zanimljivije.Nemam pojma,ali svaki laik vidi i zna da ulazak Colica umjesto Zebe nece donijeti ama bas nikakvo dobro na terenu.Taj Colic ne moze da hoda,izgleda kao da je pijan na terenu.Vrhunac njegove igre je onaj baletanski potez na centarsut,kao neke polumakazice.Sreca pa onaj velezov izbi loptu,jer da je dosla do Colica bio bi cirkus pravi.Sjeverna tribina se tresla od smijeha.Kome ovo treba i ovakve blamaze sa ovim igracem,nije mi prosto jasno.Jos gori mi je Colic.Trenira li trenira,umjesto da sam kaze kako bi mozda bolje i iskrenije bilo da ne prima platu kod nas,nego da potrazi novu sredinu.Sramota vise stvarno.
Juce su na nesto licili nas golman Antolovic,Bekric,Kvesic i malo Jamak i Stanic.Adilovic je bio bolji nego inace.Odlican gol.Ovo ostalo smece obicno.Svraka je ublizu sa E.Colicem.Vrlo blizu.Nekada prosle godine vodio sam po meni vrlo kvalitetnu diskusiju sa @avlami,vezano za Svraku,bili smo totalno oprecnih misljenja i nadao sam se u sebi da je on u pravu i da ima nesto u tom momku sto ja ne vidim.Sada definitivno nazalost moram napisati da sam bio u pravu vezano za Svraku.
@dzolezeljo,pazljivo citam tvoje rijeci kada pises i postujem sve sto napises,pa te stoga molim i volio bih da malo obrazlozis kako se to i na koji nacin vidi da Zeba i Bekric ne mogu da igraju zajedno.Na kojoj varijanti si ti to vidio,jer si napisao da se to sada jasno vidjelo.Cisto me zanima,ako ti nije tesko da malo obrazlozis svoje misljenje o ovome,da vidim gdje ja to ne vidim i u cemu grijesim,jer nisam uvjeren u to sto si napisao.Kako si to zakljucio ,konkretno.
CestitamAmaru na pobjedi,cestitam nama na pobjedi,cestitam igracima na pobjedi i cestitam vatrenim navijacima na lijepom ugodjaju i jako dobrom navijanju.Osim baklji narvno.Ali te baklje ce uraditi na kraju da nam ovakvi kao E.Colic igraju i daljeza klub,jer necemo imati para da napredujemo igracki.A tada ce vec i Amar da digne sidro.Ima i bicevremena i za to jednog dana,kada budemo analizirali u kojem momentu smo opet pali kao klub.No cestitam na navijanju,bilo je odlicno i lijepo to sve gledati sa strane.Nadam se cak i jesenjoj tituli,a nadam se da ce na polusezoni neki koraci u samom rosteru ekipe biti napravljeni.
Kad prodje utakmica,osjecam se kao da sam kopao cijeli dan.Izadjem sa stadiona preumoran.Ubise me ovi nasi "tacni" pasovi i "tecna" igra od noge do noge,sa "brzim" prodorima.
Elvir Colic...pa majko mila sta je ono onako.Pocinjem da sumnjam da nas Amar Osim direktno i otvoreno zahebava sa njim.Pa dokle vise.Dobro,eto,Zeba ne igra dobro,Amar trazi nacin da to u startu sasjece,da se to malo ubrza,a onda uvede ovog bisera,koji vec trecu godinu kako je u Zelji nije u stanju jednu cistu loptu da primi,da doda,da prodje,daopuca.Bilo sta.Raja se vise smije od nemoci tom igracu.Sta li to Amar vidi u njemu pa mu produzava ugovor ninasta,i jos ga ubaci u igru protiv "njegovog" kluba,da on tu nesto popravi u igri.Nije ni cudo onda zasto Amar stoji vecinu utakmice kod aut linije i onako se nervira.Sam sebi to radi,sto li,valjda da i njemu bude zanimljivije.Nemam pojma,ali svaki laik vidi i zna da ulazak Colica umjesto Zebe nece donijeti ama bas nikakvo dobro na terenu.Taj Colic ne moze da hoda,izgleda kao da je pijan na terenu.Vrhunac njegove igre je onaj baletanski potez na centarsut,kao neke polumakazice.Sreca pa onaj velezov izbi loptu,jer da je dosla do Colica bio bi cirkus pravi.Sjeverna tribina se tresla od smijeha.Kome ovo treba i ovakve blamaze sa ovim igracem,nije mi prosto jasno.Jos gori mi je Colic.Trenira li trenira,umjesto da sam kaze kako bi mozda bolje i iskrenije bilo da ne prima platu kod nas,nego da potrazi novu sredinu.Sramota vise stvarno.
Juce su na nesto licili nas golman Antolovic,Bekric,Kvesic i malo Jamak i Stanic.Adilovic je bio bolji nego inace.Odlican gol.Ovo ostalo smece obicno.Svraka je ublizu sa E.Colicem.Vrlo blizu.Nekada prosle godine vodio sam po meni vrlo kvalitetnu diskusiju sa @avlami,vezano za Svraku,bili smo totalno oprecnih misljenja i nadao sam se u sebi da je on u pravu i da ima nesto u tom momku sto ja ne vidim.Sada definitivno nazalost moram napisati da sam bio u pravu vezano za Svraku.
@dzolezeljo,pazljivo citam tvoje rijeci kada pises i postujem sve sto napises,pa te stoga molim i volio bih da malo obrazlozis kako se to i na koji nacin vidi da Zeba i Bekric ne mogu da igraju zajedno.Na kojoj varijanti si ti to vidio,jer si napisao da se to sada jasno vidjelo.Cisto me zanima,ako ti nije tesko da malo obrazlozis svoje misljenje o ovome,da vidim gdje ja to ne vidim i u cemu grijesim,jer nisam uvjeren u to sto si napisao.Kako si to zakljucio ,konkretno.
CestitamAmaru na pobjedi,cestitam nama na pobjedi,cestitam igracima na pobjedi i cestitam vatrenim navijacima na lijepom ugodjaju i jako dobrom navijanju.Osim baklji narvno.Ali te baklje ce uraditi na kraju da nam ovakvi kao E.Colic igraju i daljeza klub,jer necemo imati para da napredujemo igracki.A tada ce vec i Amar da digne sidro.Ima i bicevremena i za to jednog dana,kada budemo analizirali u kojem momentu smo opet pali kao klub.No cestitam na navijanju,bilo je odlicno i lijepo to sve gledati sa strane.Nadam se cak i jesenjoj tituli,a nadam se da ce na polusezoni neki koraci u samom rosteru ekipe biti napravljeni.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Neko laze ili vi ili ovaj novinar na sportsport.ba, jbt tekst pocinje "apsolutna dominacija"
Tkanton je napisao/la:Neko laze ili vi ili ovaj novinar na sportsport.ba, jbt tekst pocinje "apsolutna dominacija"

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Dobro smo sačuvali bodove...
Bešlija me je uvijek iznova znao impresionirati svojim nepromišljenim potezima...
Ali ipak tri boda su upisana, nadam se da će nedostaci i propusti biti nadoknađeni do sljedeće utakmice.
Bešlija me je uvijek iznova znao impresionirati svojim nepromišljenim potezima...
Ali ipak tri boda su upisana, nadam se da će nedostaci i propusti biti nadoknađeni do sljedeće utakmice.
Zadnja izmjena: AYAN, dana/u 12 nov 2012, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Igru brisi a bodove pisi samo ne znam dokle . Vec je polusezona a mi nismo proradili moramo se trznuti ako hocemo titulu da smo malo bolje odigrali (radnik,pitari) vec bi sada imali nedostiznu prednost.
Kilavo je to sve skupaPočevši od ulaza u stadion pa nadalje..Patnja na terenu a i na tribini.Na terenu u drugom poluvremenu se više više čuvalo onih 1-0 a tribina više vodila računa o Veležu.hercegovkama.itd.Djeca u poluvremenu su pokazala kako se navija i zbog njih mi nije žao para za kartu.
O igri je sve rečeno.Ostaje mi samo iskren žal za tom zajedničkom igrom našeg tandema Zeba- Bekrić jer sam se radovao njihovoj zajedničkoj igri.Mogu zajedno to govori čista logika.Očito je sve u glavama
O igri je sve rečeno.Ostaje mi samo iskren žal za tom zajedničkom igrom našeg tandema Zeba- Bekrić jer sam se radovao njihovoj zajedničkoj igri.Mogu zajedno to govori čista logika.Očito je sve u glavama
Možda je u talu s menadžerima, igračima, bogtepita s kim.. Ne mogu sebi objasniti kako jedan Čolić može imati prednost ispred Brkovića. Pa neka su jednako loši, ovaj drugi je bar mlađi..boccaccio je napisao/la:Sta li to Amar vidi u njemu pa mu produzava ugovor ninasta,i jos ga ubaci u igru protiv "njegovog" kluba,da on tu nesto popravi u igri.Nije ni cudo onda zasto Amar stoji vecinu utakmice kod aut linije i onako se nervira.Sam sebi to radi,sto li,valjda da i njemu bude zanimljivije.
NAPRIJED NARODE!