FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 12 nov 2012, 16:28

ZZtop10 je napisao/la:Sve pohvale za novu zvanicnu stranicu !
Sad ste se svi usutili kad treba pohvaliti , a kad treba pljuvat 10 stranica se ispise u rekordno brzom roku.
Oprosti, ali nemoj da iznosis generalno videnje ako nisi procitao par stranica unazad, i vidio da to nisu samo kritike, vec i da ima pohvala upravo na novu stranicu i za odradeni marketing. ;)

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 12 nov 2012, 16:31

Cijenim razmišljanja @camca i @boccaccio i njihove kritike na ručun igre su opravdane, ali se moje mišljenje malo razlikuje.

Ova ekipa zaslužuje podršku i mislim da je osnovni razlog lošijih izdanja u glavama igrača. Niko me ne može ubijediti da ovi što igraju "ne znaju", jer su to prošle, a i prethodnih sezona (Bekrić) pokazali da znaju kad hoće. Imam osjećaj da sada "neće". Zašto "neće"? U tom grmu leži zec. Igraju nemotivisano, bezvoljno, bez trke i one fanatične borbenosti koja je Želju kroz istoriju uvijek krasila. Zeba zna lopte i to niko ne može osporiti, ali uz znanje treba i borbenost. Pa prošle godine smo "svršavali" na Zebina uklizavanja u zadnjim trenutcima meča i to kada je utakmica bivala riješena. Znači, odnos igrača prema igri se promijenio, kada se to ispravi, ova ekipa se može "vratiti" na kolosjek kojim i treba da ide. Kad nam igrači budu trčali kao i prošle sezone, tada ćemo ponovo davati po par golova u prvom poluvremenu.

P.S. @ Boccaccio, ja i dalje mislim da je Svraka dobar igrač, ali i on, za razliku od prošle sezone pretrči duplo manje km/utamica. Amar Osim mora naći tu "trkačku formulu" i tada će opet biti sve OK. Kao i većina forumaša, mislim da je E. Čolić ispucao svoje adute u Želji, svi ostali (koji nisu u prvom planu) treba da se borbenošću/srčanošću nametnu i tada će biti sve OK. Sve je u glavama igrača, kao što rekoh na početku.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Dijete83grbavice
Kontakt:

Post Postao/la Dijete83grbavice » 12 nov 2012, 16:56

AYAN je napisao/la:Dobro smo sačuvali bodove...

Bešlija me je uvijek iznova znao impresionirati svojim nepromišljenim potezima...

Ali ipak tri boda su upisana, nadam se da će nedostaci i propusti biti nadoknađeni do sljedeće utakmice.

jesi li cuo za floskulu "ocisti se od kartona"?

Siroki je zadnje kolo,puno potrebniji nego protiv Leotara.

pozdrav

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 12 nov 2012, 16:57

Haj moze se reci da cete dobiti leotara posto znamo da vam duguju tri boda. :D
Ali siroki ce biti X sigurno. :P
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Dijete83grbavice
Kontakt:

Post Postao/la Dijete83grbavice » 12 nov 2012, 16:59

DevilS je napisao/la:Haj moze se reci da cete dobiti leotara posto znamo da vam duguju tri boda. :D
pa ti stavi pare na kladionicu.. ;)

realno
Kontakt:

Post Postao/la realno » 12 nov 2012, 17:00

DevilS je napisao/la:Haj moze se reci da cete dobiti leotara posto znamo da vam duguju tri boda. :D
kakav x, 2 ko kuca,to je Vukasovicev zaavicaj :lol:
Celik u srcu

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 12 nov 2012, 17:11

Sad ste se svi usutili kad treba pohvaliti , a kad treba pljuvat 10 stranica se ispise u rekordno brzom roku.
Slazem se!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

santafe
Kontakt:

Post Postao/la santafe » 12 nov 2012, 17:14

boccaccio je napisao/la:
CARSON je napisao/la:
Pa to je to bosnje su uvijek pljuvali po svemu bez obzira na sve i nikad im nista nije valjalo tako ce uvijek i biti
u svemu ovome mi je zao Amara sto se trudi i pokusava jer nas narod ne zasluzuje apsolutno nista

A zasto nas narod ne zasluzuje apsolutno nista.Upravo suprotno,nas narod zasluzuje bar da nesto dobije za ono sto se toliko voli.
@čamac je potpuno u pravu u pogledu svog misljenja.Nije to jarane kritika u smislu da smo mi sad svi nesto nezahvalni.Stavka koja stoji pod onim sto se zove rezultat je fantasticna.Cak i cudesna s obzirom na igru koju igraci pruzaju i ono sto mi realno na terenu vidimo.A sta mi na terenu realno vidimo?Evo ti mi reci da si zadovoljan nacinom i igrom koju ovi nasi pruzaju ovu polusezonu,i ja cu se usutiti.O tome raja i prica.Ne mogu ja biti slijep kod ociju i pricati ono sto nije da bi neko bio zadovoljan.Ili da bi se uklopio u neko jednoumno razmisljanje.Ja cu prvi uvijek kritikovati ono sto mi se ne svidja.Ovo je dijalog,niti ti niti ja,ni bilo ko drugi nismo u stanju da promijenimo nista ,ali imam pravo da kazem sta mi se ne svidja.
Ne svidja mi se E.Colic u Zelji,ne svidja mi se nacin na koji igra Svraka,ne svidja mi se sto Zebu Amar gura na lijevo krilo,pa ovaj ne moze da igra,ne svidja mi se kada navijaci pale baklje pa to steti klubu,ne svidja mi se sto u klubu uopste nema niko osim Amara Osima,ne svidja mi se mnogo toga,a preskocicu sve ono sto je u klubu,ali necu preskociti ono sto se desava na terenu i sto sam ja dosao da vidim jer to obozavam.Hocu bolju igru i bolji pristup.Pa neka izgubimo tri razlike.Nasi pomocni treneri rade na treningu isto ko sto bi i ja radio.Ne doprinose nicemu.Amar je i tu sam samcat.Beslija nosi dres dva broja veci,a onaj sorc mu dodje ispod koljena hebote,obuce takav dres da se ne vidi stomacina.Pa ne moze tako,ipak je on poslijeratna igracka legenda Zelje.On treba da bude uzor mladima,a sve sto vidim je d frajer nema kondicije,da prica sa sudijama,prigovara i dobija zute kartone.Ima 33 godine,halo,pa on moze igrti jos 5 godina da bar malo hoce.Kako jarane to da ne kritikujem.Nisam slijep kod ociju.A obozavam Besliju kao igraca.Ali srozao se neprofesionalizmom da je to zanepovjerovati.Hocu to da kritikujem.Nisam ja zbog toga nezahvalan,niti sam kreten.Zahvalan sam maksimalno zato sto smo u ovako dobroj situaciji u odnosu na ostale.Ali kad vidis neke stvari na terenu,kad vidis E.Colica kako nije u stanju da uradi ama bas nista za ove tri godine koliko je tu,onda mi je muka.A ima takvih igraca dosta.
Jos jedna stvar vezana za nekoga gore ko je pisao Včamcu za varijantu da je u redu da ode 7-8 igraca,ali da se ne moze bas dovesti isti broj i to kvalitetnih.I ne mora se dovesti 7 igraca.Neka dovede 2 prava igraca koji ce biti u prvih 11 i gladni pobjeda,koji ce ponovo da ponesu ove ostale da se izbore za novi motiv,a ostatak ako je vec potreban broj igraca za trening neka nadopuni sa 3-4 perspektivna juniora,koji bi imali sansu da kroz Amarove treninge dobiju ogromno iskustvo i dalji poriv za bolje i jos bolje.Oni bi dobili motiv da probaju da se uguraju u taj prvi tim.Zola je najbolji primjer momka koji je iskoristio naklonost sefa.
Svi mi hocemo bolje i nismo nezahvalni.Ovo se jednostavno ne moze vise gledati kakav fudbal igramo.A rezultatima svaka cast,Amaru svaka cast.No nesto se mora mijenjati ako hocemo da napravimo i taj konacni iskorak.A to valjda svi zelimo zar ne?I svi smo svjesni da se na ovaj trenutni nacin takav iskorak nece desiti uopste.
koji si ti kralj ovo je perfektna analiza stanja u klubu. bravo majstore

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 12 nov 2012, 17:31

tm8782 je napisao/la:
Slazem se!!!
bas tako...svaka cast za stranicu
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 12 nov 2012, 18:48

Fakat, super stranica! Meni je uvijek najvažnije da stranica ima dosta sadržaja, i da se stalno radi na dodavanju istog, jer šta imaš od dobrog design-a ako nemaš vijesti, ušminkavati se može vazda... Ovim do sad viđenim sam zadovoljan. :)
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 12 nov 2012, 18:53

Nova internet stranica FK Željezničar

FK Željezničar dobio je novu internet stranicu, koja prati naš klub na putu ka odbrani duple krune, saopšteno je iz tima sa Grbavice.
Vijesti i prvi tim
Aktuelnosti o našem klubu možete pratiti kroz četiri rubrike: novosti, intervjui, izvještaji i najave.

Rubrika prvi tim namijenjena je našim igračima i stručnom štabu. U rubrici možete pronaći mnoštvo zanimljivih informacija i fotografija o prvom timu.

Takmičenja
Rezultate i raspored utakmica najtrofejnijeg bh. fudbalskog kluba možete pratiti u sekciji takmičenja, u kojoj su prikazani detaljni izvještaji o nastupima FK Željezničar u BH Telecom Premijer ligi BiH i Kupu BiH.

Historija
Posebna pažnja posvećena je bogatoj historiji FK Željezničar. U sekciji historija koja je podijeljena na periode možete pročitati sve uspone, padove i događaje kroz koje je prošao naš klub u proteklu 91 godinu postojanja.

Multimedia
U sekciji foto uživajte u fotografijama sa treninga, utakmica, kao i akcija i događaja u organizaciji FK Željezničar. Fotografije prati i popularni Željo TV, zvanični YouTube kanal našeg Kluba.

Ponosni smo i na rubriku „Plavo je srce u meni“, a vjerujemo da će vašu pažnju zadobiti i anketa „Igrač mjeseca“ u kojoj svaki mjesec biramo našeg najboljeg fudbalera.

U narednom periodu za vas ćemo pripremiti nove sadržaje koji će stranicu učiniti još boljom, jer najtrofejniji i najpopularniji fudbalski klub u Bosni i Hercegovini zaslužuje i najbolju internet stranicu.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 12 nov 2012, 18:58

Najbolji portal za najbolji klub !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 12 nov 2012, 19:40

Ma hebo portal koji nema posebnu rubriku za omladinske pogone :lol: :mrgreen: ..

Salim se naravno.. Konacno portal kakav Zeljo zasluzuje.. Jos da se malo trgnemo kada je nasa "arena" u pitanju i niko sretniji od mene..

Sto se tice igre tako nam je kako je.. Ako neko zeli gledati lijep fudbal i dosta golova neka ponekad dodje na utakmice omladinaca.. Gol razlika juniora u isto odigranih kola +40.. Zabijaju momci pet golova po tekmi.. Ja sam ih slucajno poceo pratiti prije par godina kada je ovaj Hodzic bio mladji kadet i od tada sam redovan iako nemam nikog svog da tamo igra.. Do duse ja sam bolesnik za sportom koji prati i kantonalnu ligu tako da sam vjerovatno za vecinu mahnit..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 12 nov 2012, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

ljozeTM
Kontakt:

Post Postao/la ljozeTM » 12 nov 2012, 19:42

ko odradjuje kartone u trebinju??
sto se tice tekme sinoc dosta lose opet igru brisi bodove pisi
za proljece probat dovest Jesea,Travancica i napadaca(steta sto kajkut izradi)
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 12 nov 2012, 19:44

Kartoni: Bešlija, Svraka, Jamak...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

ljozeTM
Kontakt:

Post Postao/la ljozeTM » 12 nov 2012, 19:51

ipetm je napisao/la:Kartoni: Bešlija, Svraka, Jamak...
hvala na odg....i nije neki hendikep u kakvoj formi igraju

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 12 nov 2012, 19:56

ljozeTM je napisao/la:
ja sve kontam da su ovi namjenski dobili kartone da bi bili sigurni protiv sirokog zadnje kolo..
protiv leotara ocekujem laganu pobjedu 0:1
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

ljozeTM
Kontakt:

Post Postao/la ljozeTM » 12 nov 2012, 20:10

pintol_TM87 je napisao/la:
ljozeTM je napisao/la:
ja sve kontam da su ovi namjenski dobili kartone da bi bili sigurni protiv sirokog zadnje kolo..
protiv leotara ocekujem laganu pobjedu 0:1
imam predosjecaj da cemo sljedeci ponedjeljak docekat na prvom mjestu ;)

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 12 nov 2012, 20:27

zar beslija nije imao 3 zuta prije ove utakmice? :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 nov 2012, 20:28

Stranica je super svaka cast ekipi na trudu i samo da nastave ovako!Clanak ss.ba u kojem se spominje i sajt anam onih mislim zaista :lol:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ejnur, Konzerva, Mana, Ramirez i 45 gostiju.