boccaccio je napisao/la:CARSON je napisao/la:
Pa to je to bosnje su uvijek pljuvali po svemu bez obzira na sve i nikad im nista nije valjalo tako ce uvijek i biti
u svemu ovome mi je zao Amara sto se trudi i pokusava jer nas narod ne zasluzuje apsolutno nista
A zasto nas narod ne zasluzuje apsolutno nista.Upravo suprotno,nas narod zasluzuje bar da nesto dobije za ono sto se toliko voli.
@čamac je potpuno u pravu u pogledu svog misljenja.Nije to jarane kritika u smislu da smo mi sad svi nesto nezahvalni.Stavka koja stoji pod onim sto se zove rezultat je fantasticna.Cak i cudesna s obzirom na igru koju igraci pruzaju i ono sto mi realno na terenu vidimo.A sta mi na terenu realno vidimo?Evo ti mi reci da si zadovoljan nacinom i igrom koju ovi nasi pruzaju ovu polusezonu,i ja cu se usutiti.O tome raja i prica.Ne mogu ja biti slijep kod ociju i pricati ono sto nije da bi neko bio zadovoljan.Ili da bi se uklopio u neko jednoumno razmisljanje.Ja cu prvi uvijek kritikovati ono sto mi se ne svidja.Ovo je dijalog,niti ti niti ja,ni bilo ko drugi nismo u stanju da promijenimo nista ,ali imam pravo da kazem sta mi se ne svidja.
Ne svidja mi se E.Colic u Zelji,ne svidja mi se nacin na koji igra Svraka,ne svidja mi se sto Zebu Amar gura na lijevo krilo,pa ovaj ne moze da igra,ne svidja mi se kada navijaci pale baklje pa to steti klubu,ne svidja mi se sto u klubu uopste nema niko osim Amara Osima,ne svidja mi se mnogo toga,a preskocicu sve ono sto je u klubu,ali necu preskociti ono sto se desava na terenu i sto sam ja dosao da vidim jer to obozavam.Hocu bolju igru i bolji pristup.Pa neka izgubimo tri razlike.Nasi pomocni treneri rade na treningu isto ko sto bi i ja radio.Ne doprinose nicemu.Amar je i tu sam samcat.Beslija nosi dres dva broja veci,a onaj sorc mu dodje ispod koljena hebote,obuce takav dres da se ne vidi stomacina.Pa ne moze tako,ipak je on poslijeratna igracka legenda Zelje.On treba da bude uzor mladima,a sve sto vidim je d frajer nema kondicije,da prica sa sudijama,prigovara i dobija zute kartone.Ima 33 godine,halo,pa on moze igrti jos 5 godina da bar malo hoce.Kako jarane to da ne kritikujem.Nisam slijep kod ociju.A obozavam Besliju kao igraca.Ali srozao se neprofesionalizmom da je to zanepovjerovati.Hocu to da kritikujem.Nisam ja zbog toga nezahvalan,niti sam kreten.Zahvalan sam maksimalno zato sto smo u ovako dobroj situaciji u odnosu na ostale.Ali kad vidis neke stvari na terenu,kad vidis E.Colica kako nije u stanju da uradi ama bas nista za ove tri godine koliko je tu,onda mi je muka.A ima takvih igraca dosta.
Jos jedna stvar vezana za nekoga gore ko je pisao Včamcu za varijantu da je u redu da ode 7-8 igraca,ali da se ne moze bas dovesti isti broj i to kvalitetnih.I ne mora se dovesti 7 igraca.Neka dovede 2 prava igraca koji ce biti u prvih 11 i gladni pobjeda,koji ce ponovo da ponesu ove ostale da se izbore za novi motiv,a ostatak ako je vec potreban broj igraca za trening neka nadopuni sa 3-4 perspektivna juniora,koji bi imali sansu da kroz Amarove treninge dobiju ogromno iskustvo i dalji poriv za bolje i jos bolje.Oni bi dobili motiv da probaju da se uguraju u taj prvi tim.Zola je najbolji primjer momka koji je iskoristio naklonost sefa.
Svi mi hocemo bolje i nismo nezahvalni.Ovo se jednostavno ne moze vise gledati kakav fudbal igramo.A rezultatima svaka cast,Amaru svaka cast.No nesto se mora mijenjati ako hocemo da napravimo i taj konacni iskorak.A to valjda svi zelimo zar ne?I svi smo svjesni da se na ovaj trenutni nacin takav iskorak nece desiti uopste.