http://www.dailyecho.co.uk/reso.urces/images/1358848/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu tacku kod reso.urces skloniti treba, nece da mi postavi , konta da je sors.ba
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

gojzerica je napisao/la:

Đe igra ovaj??Monolog je napisao/la:
poceo furat od ovog ljeta, prejaka stvar ko zna ovo napraviti i odrzavatibagrcavi je napisao/la:
Isfeniras kad se okupas i onda vosakBosniacum Lilium je napisao/la:poceo furat od ovog ljeta, prejaka stvar ko zna ovo napraviti i odrzavatibagrcavi je napisao/la:ko ima zelju otkrijem mu tajnu
![]()
a sto se tice brade, uvijek minimalac kao na ovoj slici kod velosarijetko kad sam golobrad, hebga svi kazu da mi je bolje s bradom
samo sminkeraj brate
Mozel dedo kockaBosniacum Lilium je napisao/la:bolja neka kremica i onaj "secer u prahu" (ne znam kako se to tacno zove, ima u DM) gusca ti kosa i izgleda bas boljevosak nekako brzo umasti kosu
probajceze je napisao/la:Mozel dedo kockaBosniacum Lilium je napisao/la:bolja neka kremica i onaj "secer u prahu" (ne znam kako se to tacno zove, ima u DM) gusca ti kosa i izgleda bas boljevosak nekako brzo umasti kosu
ma prostudiro sam sve oko koseahmad_tz je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ja jedino sto stavim u kosu je sampon, a i tu se uvijek izgubim jer mati i sestre imaju 121028512 nekih sampona i ne znam ti cega za kosu u wc-u.
razmisljam da vise ni sapun ne koristim, neki dan neki zayeban bio,Bosniacum Lilium je napisao/la:ma prostudiro sam sve oko koseahmad_tz je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ja jedino sto stavim u kosu je sampon, a i tu se uvijek izgubim jer mati i sestre imaju 121028512 nekih sampona i ne znam ti cega za kosu u wc-u.a nekada sam pravio kriza frizure, nije mi bilo ravnog
ma za kosu vjeruj mi, najbolja stvar onaj turski sapun
ko ima perut, nema bolje stvari, hebo ti sve, samo ne treba trcat za skupim stvarima i satro nekim soso mange samponima
svetruts je napisao/la:koliko je linija imao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.