Ludi snovi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ludi snovi
Al nema mi gore nego kad sanjam da se tucem sa nekim i ides zamahnit rukom na njega a ono kao da imas najmanje tonu u ruci i nemos je pomaknit, i onda popusis batine
sta je najgore ja se iznerviram tako u snu i cesto mi se desi da pocnem vikat, ono spavam i pricam neke pizdarije (zapravo urlam
) i onda stara upadne u sobu probudi me i pita me sta se derem a ja je u cudu gledam 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
A to je da se najezis brate, bas me jeza neka uhvatila, bjezitruts je napisao/la:@Tritolone
E hvala baš ću pogledat' sutra , a nije mi ni sad svejedno jer si rekao da se možda nekad ne vratim iz sna![]()
Ja sam prvo o ovome čitao u Benediktovoj knjizi "Paralelni svijet", a zainteresovala me priča o nekoj Hrvatici kako je jedno veče letjela iznad svog sela i lebdjela kod prozora aviona i vidjela putnike i aviokompaniju, a sutradan je njen muž nazvao kompaniju kako bi svatili da je za vrijeme "sna" iznad sela proletio avion te kompanije. Tako sam malo tražio po netu i našao način kako da to doživim, na wikipediji ima dosta info. o tome![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Out-of-body_experience" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ovo nije moj san al' jest' od najboljeg mi jarana .
Dakle , plač !
Kaže on , zasp'o ja i sanjam ja i Kolo Toure sami kod mene u kući . I počeli kaže mi igrati sokera i nestane struje . I legnemo u isti krevet i počeli se fatati . Izvadi Kolo **** , imaš šta vid'ti , ja se prepo i probudim se
Ja sam se valj'o po podu od smijeha
A što se tiče mene , imam često snove o zmijama . Neku noć sanjam u mom krevetu na stotine zmija . A nikako da se probudim i najzad kad sam se uspio probuditi , pola noći nisam spavao tražeći zmije po krevetu

Dakle , plač !
Kaže on , zasp'o ja i sanjam ja i Kolo Toure sami kod mene u kući . I počeli kaže mi igrati sokera i nestane struje . I legnemo u isti krevet i počeli se fatati . Izvadi Kolo **** , imaš šta vid'ti , ja se prepo i probudim se
A što se tiče mene , imam često snove o zmijama . Neku noć sanjam u mom krevetu na stotine zmija . A nikako da se probudim i najzad kad sam se uspio probuditi , pola noći nisam spavao tražeći zmije po krevetu
Haj sad priznaj da ti se dize na Kolo Turea .bavarian_bk je napisao/la:Ovo nije moj san al' jest' od najboljeg mi jarana .
Dakle , plač !![]()
![]()
![]()
Kaže on , zasp'o ja i sanjam ja i Kolo Toure sami kod mene u kući . I počeli kaže mi igrati sokera i nestane struje . I legnemo u isti krevet i počeli se fatati . Izvadi Kolo **** , imaš šta vid'ti , ja se prepo i probudim se![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A što se tiče mene , imam često snove o zmijama . Neku noć sanjam u mom krevetu na stotine zmija . A nikako da se probudim i najzad kad sam se uspio probuditi , pola noći nisam spavao tražeći zmije po krevetu![]()
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Pa nije da nije sexy , onako , mrcina , nabijen , a i sviđa mi se ona brada njegova , ali ipak , nije moj tip . Više vučem na Javia Garciu

Dobro se probudio dok mu ga nije pristavio, oci bi mu ispalebavarian_bk je napisao/la:
Kaže on , zasp'o ja i sanjam ja i Kolo Toure sami kod mene u kući . I počeli kaže mi igrati sokera i nestane struje . I legnemo u isti krevet i počeli se fatati . Izvadi Kolo **** , imaš šta vid'ti , ja se prepo i probudim se![]()
![]()
![]()
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ma kako god , bitno je da volis qracbavarian_bk je napisao/la:Pa nije da nije sexy , onako , mrcina , nabijen , a i sviđa mi se ona brada njegova , ali ipak , nije moj tip . Više vučem na Javia Garciu![]()
![]()
Johnny b, how much there is to see
ja često sanjam slično, samo nisu u pitanju ruke nego noge. sanjam kako igram fudbal, sve fino uradim, dođem pred gol i ne mogu zamahnut nogom da opucam ka goluTritolone je napisao/la:Al nema mi gore nego kad sanjam da se tucem sa nekim i ides zamahnit rukom na njega a ono kao da imas najmanje tonu u ruci i nemos je pomaknit, i onda popusis batine
Sanjam ja lafo igram sa Nadalom tenisa ovo ono,i onda prikazuju rezultat kad pise Nadal-Birmingham City hehhe,reko sta je ovo,ma rekao nema veze nastavim ja igrati i dobijem ga nekako u udjemo mi poslije u neku sobu kad tamo Tomi Robredo i Lisa Ann sjede jedno pored drugih i vidim ja uzjebo se Tomi hoce da je karindza i pripremio se on ovo ono ali nikako da krene u akciju i ja brzo skinem se i stavim joj ga u usta,mala ga poglabala drama hehehe i probudim se dok ga je gulila cccccccc,jes mi bilo krivo sto se probudi ccccccccc
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
http://theweek.com/article/index/228263 ... our-dreamszizu1991 je napisao/la:E golemo je to brate moj, nema šta, zaista, prvi put čujem za takvo što, i nikada mi se nije desilo da mogu upravljati svojim snom
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- el-fighter
- Kontakt:
Joj isti ocam, samo sto ja ono navaljujem da zamahnem nogom, iako je teska ko stijena i na kraju opicim nogom u nesto pored kreveta, prste polomim.azTer je napisao/la:ja često sanjam slično, samo nisu u pitanju ruke nego noge. sanjam kako igram fudbal, sve fino uradim, dođem pred gol i ne mogu zamahnut nogom da opucam ka golu
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
@azter, da li sumnjaš u svoje mogućnosti kada igraš nogomet ?
ozb, bez zayebancije ?
ozb, bez zayebancije ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Tokom paralize tijela, mogu se doživijeti strašne halucinacije i traume da ostanu. 
- Goalgetter
- Kontakt:
bavarian_bk je napisao/la:Ovo nije moj san al' jest' od najboljeg mi jarana .
Dakle , plač !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja jednom sanjao da me zena prevarila toliko je bilo stvarno da sam cijeli dan bio s j eban jedva snjom possso pricat 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Astralna putovanja ili astralne projekcije cudni snovi ,zanima me je li ovo opasno ? Kakve posljedice moze imati
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Već sam na jednoj temi pisao kako mi se u jednoj paralizi stvorio lik neke starije žene pored kreveta, a inače vidim siluete kako lebde oko mene i čujem retardirane zvukove (nekad vodu kako teče, nekad krike i sl.). Doživio sam to mnogo puta ali se nikako ne mogu naviknuti na to, uvijek se preplašim, ali to traje dok ne izađem iz tijela, pa onda ništa ne čujemSPY je napisao/la:Tokom paralize tijela, mogu se doživijeti strašne halucinacije i traume da ostanu.
Meni se pricinilo(ili sam sanjao) stariju zenu bez nogu, ja lezim na spuzvi ona puze prema meni i smije mi se.. 
A kad sam bio manji nesto sam sanjao i govorio u snu: "Devedes' dva eto ga, devedes' dva eto ga..."
A kad sam bio manji nesto sam sanjao i govorio u snu: "Devedes' dva eto ga, devedes' dva eto ga..."
Ja nekad utrnem u snu, zelim da se pomjerim ali ne mogu...nema goreg osjecaja. Jos pokusavam da se izderem da probudim nekog da me podigne ali sam kao ostao bez glasa. NEVJEROVATNO !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.