Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A to je da se najezis brate, bas me jeza neka uhvatila, bjezitruts je napisao/la:@Tritolone
E hvala baš ću pogledat' sutra , a nije mi ni sad svejedno jer si rekao da se možda nekad ne vratim iz sna![]()
Ja sam prvo o ovome čitao u Benediktovoj knjizi "Paralelni svijet", a zainteresovala me priča o nekoj Hrvatici kako je jedno veče letjela iznad svog sela i lebdjela kod prozora aviona i vidjela putnike i aviokompaniju, a sutradan je njen muž nazvao kompaniju kako bi svatili da je za vrijeme "sna" iznad sela proletio avion te kompanije. Tako sam malo tražio po netu i našao način kako da to doživim, na wikipediji ima dosta info. o tome![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Out-of-body_experience" onclick="window.open(this.href);return false;
Haj sad priznaj da ti se dize na Kolo Turea .bavarian_bk je napisao/la:Ovo nije moj san al' jest' od najboljeg mi jarana .
Dakle , plač !![]()
![]()
![]()
Kaže on , zasp'o ja i sanjam ja i Kolo Toure sami kod mene u kući . I počeli kaže mi igrati sokera i nestane struje . I legnemo u isti krevet i počeli se fatati . Izvadi Kolo **** , imaš šta vid'ti , ja se prepo i probudim se![]()
![]()
![]()
Ja sam se valj'o po podu od smijeha
![]()
![]()
A što se tiče mene , imam često snove o zmijama . Neku noć sanjam u mom krevetu na stotine zmija . A nikako da se probudim i najzad kad sam se uspio probuditi , pola noći nisam spavao tražeći zmije po krevetu![]()
Dobro se probudio dok mu ga nije pristavio, oci bi mu ispalebavarian_bk je napisao/la:
Kaže on , zasp'o ja i sanjam ja i Kolo Toure sami kod mene u kući . I počeli kaže mi igrati sokera i nestane struje . I legnemo u isti krevet i počeli se fatati . Izvadi Kolo **** , imaš šta vid'ti , ja se prepo i probudim se![]()
![]()
![]()
Ma kako god , bitno je da volis qracbavarian_bk je napisao/la:Pa nije da nije sexy , onako , mrcina , nabijen , a i sviđa mi se ona brada njegova , ali ipak , nije moj tip . Više vučem na Javia Garciu![]()
![]()
ja često sanjam slično, samo nisu u pitanju ruke nego noge. sanjam kako igram fudbal, sve fino uradim, dođem pred gol i ne mogu zamahnut nogom da opucam ka goluTritolone je napisao/la:Al nema mi gore nego kad sanjam da se tucem sa nekim i ides zamahnit rukom na njega a ono kao da imas najmanje tonu u ruci i nemos je pomaknit, i onda popusis batine
http://theweek.com/article/index/228263 ... our-dreamszizu1991 je napisao/la:E golemo je to brate moj, nema šta, zaista, prvi put čujem za takvo što, i nikada mi se nije desilo da mogu upravljati svojim snom
Joj isti ocam, samo sto ja ono navaljujem da zamahnem nogom, iako je teska ko stijena i na kraju opicim nogom u nesto pored kreveta, prste polomim.azTer je napisao/la:ja često sanjam slično, samo nisu u pitanju ruke nego noge. sanjam kako igram fudbal, sve fino uradim, dođem pred gol i ne mogu zamahnut nogom da opucam ka golu
bavarian_bk je napisao/la:Ovo nije moj san al' jest' od najboljeg mi jarana .
Dakle , plač !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam se valj'o po podu od smijeha
![]()
![]()
Već sam na jednoj temi pisao kako mi se u jednoj paralizi stvorio lik neke starije žene pored kreveta, a inače vidim siluete kako lebde oko mene i čujem retardirane zvukove (nekad vodu kako teče, nekad krike i sl.). Doživio sam to mnogo puta ali se nikako ne mogu naviknuti na to, uvijek se preplašim, ali to traje dok ne izađem iz tijela, pa onda ništa ne čujemSPY je napisao/la:Tokom paralize tijela, mogu se doživijeti strašne halucinacije i traume da ostanu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.