Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Marsal
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Marsal » 13 nov 2012, 17:38

Yebo majku vidi Seada ko da je utjerivač dugova a ne fudbaler.

Strašan je. Fizički. :mrgreen: A ne znam kakav je igrač, nisam ga upratio. Je li zaigrao barem par minuta za Schalke ove godine?

Sead Hajrović je najlošiji stoper u Arsenalu, svaku utakmicu napravi bar jednu kardinalnu pogrešku i nije neki kvalitet za rezerve Arsenala kamoli za prvi tim. Iskreno sumnjam da će još dugo biti na platnom spisku Arsenala.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 nov 2012, 17:40

Daj nam prijateljsku s njima na Kosevu sto prije.Izete napusi se qrca :twisted:
Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 13 nov 2012, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 13 nov 2012, 17:41

Marsal je napisao/la:Yebo majku vidi Seada ko da je utjerivač dugova a ne fudbaler.

Strašan je. Fizički. :mrgreen: A ne znam kakav je igrač, nisam ga upratio. Je li zaigrao barem par minuta za Schalke ove godine?

Sead Hajrović je najlošiji stoper u Arsenalu, svaku utakmicu napravi bar jednu kardinalnu pogrešku i nije neki kvalitet za rezerve Arsenala kamoli za prvi tim. Iskreno sumnjam da će još dugo biti na platnom spisku Arsenala.
ulazio je s klupe u prvenstvu a igrao je u DFB Pokal 90 minuta u pobjedi Shalkea na lijevom beku.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 13 nov 2012, 17:42

dijalog je napisao/la:
TMovac je napisao/la:Samo volio bih da odigramo koji mec sa njima u Zenici,pa da ih sataremo na terenu.A da se malac gubi na terenu ko abdest u striptiz baru od huka sa tribina
švajcarska bi nas mlatnula 0-3
E **** sad ispadaju Brazil u odnosu na nas.Doduse neki nasi igraci ne igraju redovno.Ali kada dodju Bica,Kola i hadza sumnjam da bi nas otresli.pogotovo ovdje.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 nov 2012, 17:49

Ne zna se ko pije ni ko plaća.Našim medijima jedna priča, njihovim druga :lol: :lol: :lol:

I još nešto Eldin Jakupović isti slučaj kao i Hajrović trenutno brani u Hull City
http://www.transfermarkt.co.uk/en/eldin ... _2857.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 13 nov 2012, 17:50

Marsal je napisao/la:Yebo majku vidi Seada ko da je utjerivač dugova a ne fudbaler.

Igrao je 90 minuta protiv Milana u prijateljsku i bio fantastican. Igrao lijevi bek u prijateljsku (ja mislim protiv Sandhausena) prosli mjesec i zabio jedan gol.

Dao hattrick u neku utakmicu za Schalke II igrajuci na lijevi bek. Uvijek na klupi prvog tima, a konkurencija je mozda najjaca u ligi.

Bio kapiten za Njemacku (u19) i mlatio Srbe u Vojvodinu

slika

Sto se tice glave i stas.. bizon nema sta. Takvi igraci nam fale.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 13 nov 2012, 17:54

Hvala svima na odgovorima, jedva čekam da ga vidim u našoj reprezentaciji, makar mladoj. :)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 13 nov 2012, 17:54

dijalog je napisao/la:
švajcarska bi nas mlatnula 0-3
Ahahahahah,sa kim bolan Shaqirijem ,hahahahah. De ba mani se supje,cuj da nas Svicarci bjede 3-0. Idi pitaj Brazil,kako im je bilo sa nama igrati ili Francuze. Tugo moja kakvih komentara covjek nece procitati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 nov 2012, 17:58

Koji je kralj meni ovaj lik @redarmyO :D
Sve naše igrače prati, daleko živi, rijetko ima priliku da gleda reprezentaciju, i opet je doživljava, pravi patriotizam.
Svaka čast majstore :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 nov 2012, 18:01

Sto se tice slucaja Hajrovic, zbogom ti bilo i daleko ti kuca od nase bila! Trebala se eto vala drzava citava dici da ti izganja papire da ti mozes zaigrati "za svoju dragu Bosnu koja ti je u srcu". Iskreno takvi nam i netrebaju. Nebi taj nikad srcano u repci potrcao i ginuo na terenu ko Pjanic,Spahic,Dzeko i ostali momci. Tek mi je sad Pjanic jos vise u ocima porastao (a bio mi je najdrazi igrac poslije Dzeke). Malom je bilo 18 godina al je znao sta hoce. **bem ti Francusku, ja hocu da igram za domovinu. :D To je vjerovatno, ma sta vjerovatno sigurno, i do kucnog odgoja i kako te roditelji nauce. Eto ja sam naprimjer doselio u Ameriku prije 13 godina (tad mi bilo 11) ali Bosna je uvijek u srcu. Drugacije nema. A ovom momku je 21 godina i ko biva ne zna on sta treba uraditi. Da te toliko zanimalo mogao si kontaktirati Papeta ili savez i ja sam 100000% siguran da bi ti koliko toliko izasli u susret i objasnili sta i kako. Ima ona stara poslovica- Ko zeli nesto da postigne naci ce nacin. Ko ne zeli naci ce izgovor.- Elem moj Izete jos jednom daleko ti kuca od nase bila.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 13 nov 2012, 18:01

šta je stevanović sad bolji i od shaqirija? :roll:

pogledajte samo veznjake: barnetta (šalke), inler (napoli), fernandes (sporting), behrami i dzemaili (napoli), xhaka (borussia), shaqiri (dortmund)... i poredite to sa zahirovićem (nelčik), salihović (rezerva hoffenheim), miske (rezerva dinamo moskva) i pjanić jedini (roma)...

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 13 nov 2012, 18:02

Da se i ja pridruzim cestitkama na racun izdajnicko-klosarske familije Hajrovic. J*** li vam pleme seljacko, nadam se da ce ovog rumenog klempu Izeta neko prosaltati kroz sake na prvom koncertu turbo narodne muzike na kojem se pojavi. Nek igra sad za kosovskom ligom kod Hitzfelda, koji nece da daju gol Albaniji namjerno. Nabijem citavu familiju na jednu stvar.

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 13 nov 2012, 18:07

zizu1991 je napisao/la:Koji je kralj meni ovaj lik @redarmyO :D
Sve naše igrače prati, daleko živi, rijetko ima priliku da gleda reprezentaciju, i opet je doživljava, pravi patriotizam.
hahaha hvala ti od srce rodjo. Inace predvodim vrijeme u Kanadu, bas sam pricao sa Begovicem na fejsbuk kad je dalje bio junior u Portsmouth (rekao mi je da bi zaigrao za Bosnu da bi dobio poziv).. ne sjecam se ko je koga blokirao od tada, cini mi se on mene :lol:
Zadnja izmjena: redarmy0, dana/u 13 nov 2012, 18:13, ukupno mijenjano 2 puta.

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 13 nov 2012, 18:07

zizu1991 je napisao/la:Koji je kralj meni ovaj lik @redarmyO :D

Ma ziva legenda. Pravi patriot.

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 13 nov 2012, 18:09

E vala je i meni krivo. Samo mi nije jasno sta glumi koji k.....! Nama jednu pricu prica, svicarskoj stampi drugu. Reci brate sta mislis da se zna. Ovako smo se bezveze nadali i mnogi su su se prisjecali majki clanovima NSBiH. Nek mu je sa srecom u svicarskoj (kososvkoj) reprezentaciji. Samo bi volio da jednom dodje u Zenicu da igra protiv BiH. Zna se sta bi ga docekalo!

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 13 nov 2012, 18:13

momak je rođen u švajcarskoj i nema mu ko šta zamjeriti.

da su vama roditelji albanci, a da ste rođeni i živite cijeli život u sarajevu koga biste odabrali?

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 13 nov 2012, 18:14

TMovac je napisao/la:Samo volio bih da odigramo koji mec sa njima u Zenici,pa da ih sataremo na terenu.A da se malac gubi na terenu ko abdest u striptiz baru od huka sa tribina
Hahahaha, eh jesi brate vulgaran sto jes jes :mrgreen: :mrgreen:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 nov 2012, 18:15

dijalog je napisao/la:šta je stevanović sad bolji i od shaqirija? :roll:

pogledajte samo veznjake: barnetta (šalke), inler (napoli), fernandes (sporting), behrami i dzemaili (napoli), xhaka (borussia), shaqiri (dortmund)... i poredite to sa zahirovićem (nelčik), salihović (rezerva hoffenheim), miske (rezerva dinamo moskva) i pjanić jedini (roma)...
Barnetta klupa, Inler standardan, Fernandes klupa, Behrami negdje između, Dzemaili klupa, Xhaka standardan, Shaqiri Dortmund neću ni da komentarišem :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 13 nov 2012, 18:17

dijalog je napisao/la:momak je rođen u švajcarskoj i nema mu ko šta zamjeriti.

da su vama roditelji albanci, a da ste rođeni i živite cijeli život u sarajevu koga biste odabrali?
Sve je to jarane do odgoja. Ako ti roditelji nisu nimalo patriotski orjentisani (bilo koja to drzava bila), nema sanse da ti budes patriota. To sto on prica da kofol voli Bosnu mozemo macku o rep okaciti jer ga roditelji nisu drugacije naucili.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 13 nov 2012, 18:18

Ma nek igra i za Brazil al nemoj prosipat suplju, Subotic Marin i masa drugih igraca su bili iskreni zeljeli su igrat za druge repke i nikom nista. Sta ovaj radi prosipa suplju o aman nekoj ljubavi prema domovini ofo ono pa jedva doceka poziv Svice. Al mozda je i bolje ovako imali smo prije takvih igraca koji nisu igrali srcem pa nas nije bilo nigdje. Sad je taman uz to ima bosanske djece diljem Evrope nace se vec neko i za njegovu poziciju
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.