Strašan je. Fizički.
Sead Hajrović je najlošiji stoper u Arsenalu, svaku utakmicu napravi bar jednu kardinalnu pogrešku i nije neki kvalitet za rezerve Arsenala kamoli za prvi tim. Iskreno sumnjam da će još dugo biti na platnom spisku Arsenala.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
ulazio je s klupe u prvenstvu a igrao je u DFB Pokal 90 minuta u pobjedi Shalkea na lijevom beku.Marsal je napisao/la:Yebo majku vidi Seada ko da je utjerivač dugova a ne fudbaler.
Strašan je. Fizički.A ne znam kakav je igrač, nisam ga upratio. Je li zaigrao barem par minuta za Schalke ove godine?
Sead Hajrović je najlošiji stoper u Arsenalu, svaku utakmicu napravi bar jednu kardinalnu pogrešku i nije neki kvalitet za rezerve Arsenala kamoli za prvi tim. Iskreno sumnjam da će još dugo biti na platnom spisku Arsenala.
E **** sad ispadaju Brazil u odnosu na nas.Doduse neki nasi igraci ne igraju redovno.Ali kada dodju Bica,Kola i hadza sumnjam da bi nas otresli.pogotovo ovdje.dijalog je napisao/la:švajcarska bi nas mlatnula 0-3TMovac je napisao/la:Samo volio bih da odigramo koji mec sa njima u Zenici,pa da ih sataremo na terenu.A da se malac gubi na terenu ko abdest u striptiz baru od huka sa tribina
Igrao je 90 minuta protiv Milana u prijateljsku i bio fantastican. Igrao lijevi bek u prijateljsku (ja mislim protiv Sandhausena) prosli mjesec i zabio jedan gol.Marsal je napisao/la:Yebo majku vidi Seada ko da je utjerivač dugova a ne fudbaler.
Strašan je. Fizički.A ne znam kakav je igrač, nisam ga upratio. Je li zaigrao barem par minuta za Schalke ove godine?

Ahahahahah,sa kim bolan Shaqirijem ,hahahahah. De ba mani se supje,cuj da nas Svicarci bjede 3-0. Idi pitaj Brazil,kako im je bilo sa nama igrati ili Francuze. Tugo moja kakvih komentara covjek nece procitati.dijalog je napisao/la:
švajcarska bi nas mlatnula 0-3
hahaha hvala ti od srce rodjo. Inace predvodim vrijeme u Kanadu, bas sam pricao sa Begovicem na fejsbuk kad je dalje bio junior u Portsmouth (rekao mi je da bi zaigrao za Bosnu da bi dobio poziv).. ne sjecam se ko je koga blokirao od tada, cini mi se on menezizu1991 je napisao/la:Koji je kralj meni ovaj lik @redarmyO![]()
Sve naše igrače prati, daleko živi, rijetko ima priliku da gleda reprezentaciju, i opet je doživljava, pravi patriotizam.
Svaka čast majstore
zizu1991 je napisao/la:Koji je kralj meni ovaj lik @redarmyO![]()
Sve naše igrače prati, daleko živi, rijetko ima priliku da gleda reprezentaciju, i opet je doživljava, pravi patriotizam.
Svaka čast majstore
Hahahaha, eh jesi brate vulgaran sto jes jesTMovac je napisao/la:Samo volio bih da odigramo koji mec sa njima u Zenici,pa da ih sataremo na terenu.A da se malac gubi na terenu ko abdest u striptiz baru od huka sa tribina
Barnetta klupa, Inler standardan, Fernandes klupa, Behrami negdje između, Dzemaili klupa, Xhaka standardan, Shaqiri Dortmund neću ni da komentarišemdijalog je napisao/la:šta je stevanović sad bolji i od shaqirija?![]()
pogledajte samo veznjake: barnetta (šalke), inler (napoli), fernandes (sporting), behrami i dzemaili (napoli), xhaka (borussia), shaqiri (dortmund)... i poredite to sa zahirovićem (nelčik), salihović (rezerva hoffenheim), miske (rezerva dinamo moskva) i pjanić jedini (roma)...
Sve je to jarane do odgoja. Ako ti roditelji nisu nimalo patriotski orjentisani (bilo koja to drzava bila), nema sanse da ti budes patriota. To sto on prica da kofol voli Bosnu mozemo macku o rep okaciti jer ga roditelji nisu drugacije naucili.dijalog je napisao/la:momak je rođen u švajcarskoj i nema mu ko šta zamjeriti.
da su vama roditelji albanci, a da ste rođeni i živite cijeli život u sarajevu koga biste odabrali?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.