Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 nov 2012, 18:54

GGManUtd je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:U njihovoj grupi sve ut. isle u over, i danasnja Upjesta ;)
Isto i ovdje ocekujem najmanje 3 gola.
Problem je sto u Wwin u ponudi ima samo 1x2 na njih :mrgreen:
Viper je napisao/la:I bolje po tebe ;)
0:1slika
nekada i bolje kada nemas tih raznih opcija...s drugim timom Debrecen nije primio gol :twisted:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 13 nov 2012, 19:31

AboveTheLaw je napisao/la:Frederikshavn - Sonderjyske 5.5 više @ 1.85

Jel još neko igro ovo, prva trećina 0:0 :roll:
Pustiću sunce da topi ljubav!

NbaKnights
Kontakt:

Post Postao/la NbaKnights » 13 nov 2012, 19:40

Indiana – Toronto 1 – Tu ne razmišljam previše. Toronto ima probleme s ozljedama koji su već spominjani, al ne samo to, nego su jučer i odigrali pravi maraton sa Utah-om. Čak 3 produžetka i velik broj minuta u nogama startera (Derozan igrao čak 60min, Barnjani i Calderon po 50min).

Brooklyn – Cleveland 1 – Cleveland je trenutno na kako to amerikanci kažu road tripu. Ovo im je 6. i zadnja na putovanjima, a dosad imaju 1-4 kao gost. Već sam spominjao da u gostima od njih ne očekujem previše i tako igram danas. Brooklynu još uvijek fali bitan obrambeni kotačić Wallace, ali pouzadjem se u Williamsa, Johnsona i Lopeza da dokažu svoju kvalitetu. Netsi koji napokon imaju respektabilnu momčad jednostavno moraju pobjeđivati ovakve utakmice ako žele nešto ozbiljnije napraviti.

Orlando – New York 2 – Gledao sam razne analize stručnjaka i svi većinom New York trenutno stavljaju među top 2 momčadi lige. Ja se naravno ne slažem i mislim da je to precijenjeno, al šta je je. Gaze i pobjeđuju velikim razlikama. Koda je dolaskom Kidd-a odgovornost i organiziranost u momčadi na puno većoj razini nego što je bila dosad. To je i zadaća iskusnih igrača i veterana i zasad odlično izgledaju. Orlando problemi s ozljedama, Nelson je upitan, a Harrington i Turkoglu još uvijek OUT.
NbaKnights.com - NBA analize

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 13 nov 2012, 20:08

sigurice :
Charlotte-Washington 2
Brooklyn – Cleveland 1
Orlando – New York 2

Odigrao sam i ovaj Bilbao 2 ali mi i dalje jako smrdi pa preskocite to na vecim ulozima , igrace u NBA veceras takodjer najbolje preskociti , ako se vec mora birati ici sa Gasolom over.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 13 nov 2012, 20:22

hoshafka je napisao/la:

Sramota, sve utakmice prije ove koje su igrali išle preko 6 golova, sad zakazali skroz , :?

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 13 nov 2012, 20:25

NbaKnights je napisao/la:Indiana – Toronto 1 – Tu ne razmišljam previše. Toronto ima probleme s ozljedama koji su već spominjani, al ne samo to, nego su jučer i odigrali pravi maraton sa Utah-om. Čak 3 produžetka i velik broj minuta u nogama startera (Derozan igrao čak 60min, Barnjani i Calderon po 50min).

Brooklyn – Cleveland 1 – Cleveland je trenutno na kako to amerikanci kažu road tripu. Ovo im je 6. i zadnja na putovanjima, a dosad imaju 1-4 kao gost. Već sam spominjao da u gostima od njih ne očekujem previše i tako igram danas. Brooklynu još uvijek fali bitan obrambeni kotačić Wallace, ali pouzadjem se u Williamsa, Johnsona i Lopeza da dokažu svoju kvalitetu. Netsi koji napokon imaju respektabilnu momčad jednostavno moraju pobjeđivati ovakve utakmice ako žele nešto ozbiljnije napraviti.

Orlando – New York 2 – Gledao sam razne analize stručnjaka i svi većinom New York trenutno stavljaju među top 2 momčadi lige. Ja se naravno ne slažem i mislim da je to precijenjeno, al šta je je. Gaze i pobjeđuju velikim razlikama. Koda je dolaskom Kidd-a odgovornost i organiziranost u momčadi na puno većoj razini nego što je bila dosad. To je i zadaća iskusnih igrača i veterana i zasad odlično izgledaju. Orlando problemi s ozljedama, Nelson je upitan, a Harrington i Turkoglu još uvijek OUT.
Cleveland će večeras dobiti. Pored G-Wallacea, večeras za Netse neće igrati Brooks i JJ ;)
I Love this game !!!

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 13 nov 2012, 20:44

AboveTheLaw je napisao/la:
hoshafka je napisao/la:

Sramota, sve utakmice prije ove koje su igrali išle preko 6 golova, sad zakazali skroz , :?
Popravit ćemo se na NBA, ima zicera
Pustiću sunce da topi ljubav!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 13 nov 2012, 21:02

Alzir-BiH (P.P) 2 2.65
S.Irska-Azerbejdzan 1 1.65
Iran-Uzbekistan 1 1.60
Panama-Spanija 2 1.15
Brazil-Kolumbija 1 1.60
21/BiH-21/Poljska 1 2.20
Kv.28.32

axwl
Kontakt:

Post Postao/la axwl » 13 nov 2012, 21:37

27,5 Bryant (LAL)- 1
100,5 Brooklyn - zd1
18,5 Bargnani (TOR)- 1
14,5 J.Johnson (BRO)- 2
17,5 T.Duncan (SA)- 1

20,50km na 1 km

Jel istina da se J.Johnson povrijedio i da nece igrati ? :)

kremenko
Kontakt:

Post Postao/la kremenko » 13 nov 2012, 21:48

Nets finally have very good squad this season. They have true leader in Deron Williams, strong center in Brook Lopez, great shoter in Joe Johnson, very good forward in Gerald Wallace and few solid back-up players. If they catch biggest form level in the right time they can be very dangerous for any opponent. Joe Johnson is their biggest reinforcement for this season, but he still didn't find his shoting form in new ambience. However, there is no doubt for me that he is one of the best shoters in whole league, with big expirience behind him, and it is only question when he will catch his form. In last 7 season he had average score from 18.2-25.00 ppg; but this season in first 5 games he have only 13.2 ppg. He had enough balls, he spent enough shots, he spent more time on-court than any other Nets player, but simply he still didn't find the rythm. In last 3 games he scored only 9, 13 & 13, and after last game vs. Magic Nets coach had private talk with him which aimed to try to figure out the problem.

Today I expect fast reaction from Johnson. I believe that his teammates will create many space for him tonight because Nets need in-form Johnson if they want to be competetive against best teams in league. Another plus for this bet is injury of Mashoon Brooks who is back-up for Johnson. Gerald Wallace is also highly doubtfull for tonight (already missed last 4 games) and under this circumstances I expect that Joe Johnson will spent at least 35 mins on-court nad try at least 14-15 shots tonight. Cleveland have rookie Dion Waiters on SG position which started his carreer in very good way, but IMO he is still unexpirienced to stop one of the best shoters in whole league.

Johnson don't have problems with making large number of fouls, he is very good FT shoter & great 3pt shoter; so I expect that he will finally have good night. Last season in Hawks jersey Johnson destroyed Cavs with 28, 25 and 22 pts.

PICK: Joe Johnson (Nets) OVER 14,5 pts @ 1,85 (local bookie) 8/10

Kopirano sa foruma jednog...valjda pomogne :)
Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !

http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 13 nov 2012, 21:54

MMarcos je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:Flensburg daje vise od 30 golova @1.70
To je po meni poklon dana. Ko god prati BL zna kako igra Flens ove godine.
Tačno na 30 se zaustaviše.

Mene dobro rani Erfurt- Babelsberg na sistemu. Igrao dvicu, 4,05 kvota i u 90' izjednačiše domaćini. Ccc.
Who dares, wins !

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 13 nov 2012, 22:27

Po meni jedan od boljih sistema je igranje sedmicnog lista. Neka se izabere svaki dan po 2,3 para. Nakupi se tu 20 parova,koeficijenta od 1,2 do 1,3. Lijepa kvota na kraju oko 50,60 i uplate 4-5 KM.

Nije los sistem za one koji su strpljivi. Moze se na kraju sedmice uzeti nekih 200-tinjak KM,a i uvijek ima prijevremena isplata za one koji igraju u Premier kladionici. :)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 nov 2012, 22:29

FKKrajina je napisao/la:Po meni jedan od boljih sistema je igranje sedmicnog lista. Neka se izabere svaki dan po 2,3 para. Nakupi se tu 20 parova,koeficijenta od 1,2 do 1,3. Lijepa kvota na kraju oko 50,60 i uplate 4-5 KM.

Nije los sistem za one koji su strpljivi. Moze se na kraju sedmice uzeti nekih 200-tinjak KM,a i uvijek ima prijevremena isplata za one koji igraju u Premier kladionici. :)

ja se kladim preko 10 godina, i kad sam god uplatio takav listic ja sam odma pao u utorak ili srijedu, ne sjecam se fakat da sam ikad docekao vikend :roll: ne uplacujem ga sad redovno svake sedmice, al kad god odigram nema boga da prodjem do vikenda.
nema potpisa

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 13 nov 2012, 22:31

Meni ide dobro uvijek. Doguram do vikenda,a za vikend namjerno odigram 1 par subota i 1 nedjelja da mogu odbraniti. Obicno je tu skoro nemoguce da bude 2,pa branim x-om. Sve zavisi od osobe do osobe. Necu reci da mi prodje svaku sedmicu,ali svaki drugi pogodim ili uspijem odbraniti pa uzmem 40,50 KM ,a imam uplate svega 15-tak KM. Solidno.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 13 nov 2012, 22:32

Admir_Sa je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:Po meni jedan od boljih sistema je igranje sedmicnog lista. Neka se izabere svaki dan po 2,3 para. Nakupi se tu 20 parova,koeficijenta od 1,2 do 1,3. Lijepa kvota na kraju oko 50,60 i uplate 4-5 KM.

ja se kladim preko 10 godina, i kad sam god uplatio takav listic ja sam odma pao u utorak ili srijedu, ne sjecam se fakat da sam ikad docekao vikend :roll: ne uplacujem ga sad redovno svake sedmice, al kad god odigram nema boga da prodjem do vikenda.
Eto ja jucer odigr'o takav, sve kvote 1,10-20 i pao na prvom :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 13 nov 2012, 22:34

Willy je napisao/la:Honved - Gyirmot 13.11. 17:00 1 1,35 :mrgreen:
Karsiyaka - Krka(+8,5) 13.11. 19:00 1 1,85 :mrgreen:
Karpat - Ilves 13.11. 17:30 1 1,30 :mrgreen:
Lugano - Ambri 13.11. 20:15 1 1,40 :mrgreen:
Flensburg - Magdeburg 13.11. 20:15 1 1,25 :mrgreen:

kvota: 5.68

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 13 nov 2012, 22:35

Admir_Sa je napisao/la:

Ja sam zadnji put dogurao do nedjelje i masim tu, ne sjecam se koliki je dobitak bio nije nista puno ja mislit oko 70 KM, ali nisam branio i od tada i ne igram sedmicne. Nemam strpljenja za taj listic i pogotov kad padnem prvi il drugi dan djavo me vuce da se popravljam i dzaba bacim pare...
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 13 nov 2012, 22:48

amarosim je napisao/la:Spirou-Bilbao 2 1,55(gosti mnogo bolji,domaci katastrofa i u domacem prvenstvu i u Eurocupu)
Metalac-Tamiš 1 1,35(domacini jednostavno moraju dobiti,inace trner leti a gosti imaju vec dva poraza u gostima od mnogo losijih ekipa)
Aldridge 20,5 više(sinoc je zabio 14 ali je imao 8asista,vcrs ocekujem malo više da gleda na koš)
Aalstar-Pitesti -16,5 1(Domacini vodeci u Belgiji,gosti 3-4 omjer u Rumunjskoj,ako ih ozbiljno shvate,bit ce to +20)
69-85
69-54

?
98-67

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 13 nov 2012, 23:10

Edin TM87 je napisao/la: Eto ja jucer odigr'o takav, sve kvote 1,10-20 i pao na prvom :lol: :lol: :lol:
ne zna svako ;) :lol: :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 13 nov 2012, 23:12

hodža je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la: Eto ja jucer odigr'o takav, sve kvote 1,10-20 i pao na prvom :lol: :lol: :lol:
ne zna svako ;) :lol: :mrgreen:
Isti sam, hajde sto sam fulio nego sam i ja na prvom pao :lol:

edit: moze str. ako neko ima koja ima rezultat i na poluvremenu tekme Merthyr Town 2-1 Shortwood
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.