Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Ma jasta ,bilo bi pametno otic ,pa bi onda vidio sna kakava putovanja kakvi bakraciastra1922 je napisao/la:ima ovdje i za hodze posla

Vala baslikma23 je napisao/la:Kud otvori ovu temu
To su vas dzini napali, idite nekom hodzi da vas toga rijesi.

Isprepada li ste me, necu smjeti zaspat

astra1922 je napisao/la:ima ovdje i za hodze posla

Ja mu sklanjam glavu a on navalio i jos mumla "dipptrottt" ...
  Ja mu sklanjam glavu a on navalio i jos mumla "dipptrottt" ...I ja sam isto za Messija sanjaokmecalica je napisao/la:Ja sam sanjo da mi Cristiano Ronaldo pusi ****Ja mu sklanjam glavu a on navalio i jos mumla "dipptrottt" ...

Ne zajebavam se ja (nazalost). Navijam za Liverpool i Real mi je drazi od Barse, ako mislis da je to...ceze je napisao/la:I ja sam isto za Messija sanjaokmecalica je napisao/la:Ja sam sanjo da mi Cristiano Ronaldo pusi ****Ja mu sklanjam glavu a on navalio i jos mumla "dipptrottt" ...

Ja ga guram od sebe, bjezim, ali buraz navalio da ga glaba i bog

Ma salim se bakmecalica je napisao/la:Ne zajebavam se ja (nazalost). Navijam za Liverpool i Real mi je drazi od Barse, ako mislis da je to...ceze je napisao/la:I ja sam isto za Messija sanjaokmecalica je napisao/la:Ja sam sanjo da mi Cristiano Ronaldo pusi ****Ja mu sklanjam glavu a on navalio i jos mumla "dipptrottt" ...

Ja ga guram od sebe, bjezim, ali buraz navalio da ga glaba i bog

+1 Dok sam bio mladji redovno sam sanjao da se tučem.Tritolone je napisao/la:Al nema mi gore nego kad sanjam da se tucem sa nekim i ides zamahnit rukom na njega a ono kao da imas najmanje tonu u ruci i nemos je pomaknit, i onda popusis batinesta je najgore ja se iznerviram tako u snu i cesto mi se desi da pocnem vikat, ono spavam i pricam neke pizdarije (zapravo urlam
) i onda stara upadne u sobu probudi me i pita me sta se derem a ja je u cudu gledam

, odmah joj izbio dah imala je crnu fleku pola godine
 , odmah joj izbio dah imala je crnu fleku pola godine   

ja kada sam skocio sa kreveta i poceo bijezati
 ja kada sam skocio sa kreveta i poceo bijezati  zaustavio sam se na drugom spratu
 zaustavio sam se na drugom spratu  

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.