Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma jasta ,bilo bi pametno otic ,pa bi onda vidio sna kakava putovanja kakvi bakraciastra1922 je napisao/la:ima ovdje i za hodze posla![]()
Vala baslikma23 je napisao/la:Kud otvori ovu temu
To su vas dzini napali, idite nekom hodzi da vas toga rijesi.![]()
![]()
![]()
![]()
Isprepada li ste me, necu smjeti zaspat
astra1922 je napisao/la:ima ovdje i za hodze posla![]()
I ja sam isto za Messija sanjaokmecalica je napisao/la:Ja sam sanjo da mi Cristiano Ronaldo pusi ****Ja mu sklanjam glavu a on navalio i jos mumla "dipptrottt" ...
Ne zajebavam se ja (nazalost). Navijam za Liverpool i Real mi je drazi od Barse, ako mislis da je to...ceze je napisao/la:I ja sam isto za Messija sanjaokmecalica je napisao/la:Ja sam sanjo da mi Cristiano Ronaldo pusi ****Ja mu sklanjam glavu a on navalio i jos mumla "dipptrottt" ...
![]()
Ja ga guram od sebe, bjezim, ali buraz navalio da ga glaba i bog
Ma salim se bakmecalica je napisao/la:Ne zajebavam se ja (nazalost). Navijam za Liverpool i Real mi je drazi od Barse, ako mislis da je to...ceze je napisao/la:I ja sam isto za Messija sanjaokmecalica je napisao/la:Ja sam sanjo da mi Cristiano Ronaldo pusi ****Ja mu sklanjam glavu a on navalio i jos mumla "dipptrottt" ...
![]()
Ja ga guram od sebe, bjezim, ali buraz navalio da ga glaba i bog
+1 Dok sam bio mladji redovno sam sanjao da se tučem.Tritolone je napisao/la:Al nema mi gore nego kad sanjam da se tucem sa nekim i ides zamahnit rukom na njega a ono kao da imas najmanje tonu u ruci i nemos je pomaknit, i onda popusis batinesta je najgore ja se iznerviram tako u snu i cesto mi se desi da pocnem vikat, ono spavam i pricam neke pizdarije (zapravo urlam
) i onda stara upadne u sobu probudi me i pita me sta se derem a ja je u cudu gledam