Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

terabajt
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la terabajt » 13 nov 2012, 14:26

madridist je napisao/la:Klaun je zaboravio da je Figo bio kapiten barce pa ga je zov najvećeg kluba na svijetu neodoljivo povukao u Madrid gdje je onda pružio najbolje i osvojio mnogo toga.Znači ne mora značiti ništa gdje je ko ponikao,kad te Madrid zovne ne odgovara se sa ne.To što cantalonci glume da im je svejedno što ih"njihov" čovjek godinama teroriše je njihov problem.
Pare su u pitanju nista drugo,sto bekam ode iz reala ???

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 13 nov 2012, 15:18

Obrisah pogrešan post. Pa da ponovim, u kraćim tezama, najboljim centralnim veznjakom Primera lige nisu proglašeni ni Xavi ni Busquets niti bilo ko od tih padavičara već veliki Xabi Alonso.

Ovu su mu nagradu dodijelili svi treneri klubova Primere iz prošle sezone.

Iker je najbolji golman, Ramos najbolji branič, Iniesta najbolji ofanzivni veznjak, Messi najbolji igrač.

Dominacija.

Ne znam zašto je Puyol dobio fair play nagradu pored recimo jednog Pepea :mrgreen:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 13 nov 2012, 15:29

FKKC1932 je napisao/la:Obrisah pogrešan post. Pa da ponovim, u kraćim tezama, najboljim centralnim veznjakom Primera lige nisu proglašeni ni Xavi ni Busquets niti bilo ko od tih padavičara već veliki Xabi Alonso.

Ovu su mu nagradu dodijelili svi treneri klubova Primere iz prošle sezone.

Iker je najbolji golman, Ramos najbolji branič, Iniesta najbolji ofanzivni veznjak, Messi najbolji igrač.

Dominacija.

Ne znam zašto je Puyol dobio fair play nagradu pored recimo jednog Pepea :mrgreen:
zaboravio si guardiola najbolji trener

o kakvoj dominaciji ti pricas

najboli trener najbolji igrac iz barce,sta hoces rec time dominacija nidje veze znaci,cuj dominacija sto su najbolji golman ,najbolji odbrambeni izabrani iz reala :lol:
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 13 nov 2012, 15:37, ukupno mijenjano 3 puta.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 nov 2012, 15:30

madridist je napisao/la:Klaun je zaboravio da je Figo bio kapiten barce pa ga je zov najvećeg kluba na svijetu neodoljivo povukao u Madrid gdje je onda pružio najbolje i osvojio mnogo toga.Znači ne mora značiti ništa gdje je ko ponikao,kad te Madrid zovne ne odgovara se sa ne.To što cantalonci glume da im je svejedno što ih"njihov" čovjek godinama teroriše je njihov problem.
Jel to KLAUN meni upuceno ????
Mislim da vec duze vrijeme ti tiram jaja s zeljom da pisemo ko ljudi i da se ne svadzamo.
Imo bi mnogo odgovora na taj tvoj nacin ali ako nastavis najbolje je ono desno gore !
Ako procitas moje zadnje postove vidjeces da vas nigdje ne provociram. Ovo nije tvoja privatna prcija da ti odlucujes ko ce i gdje pisati.
Tebi lijep pozdrav i nemoj da te gluposti vezane za neke daleke timove udalji od onoga sto se covjek zove...
jos jednom lp i nemoj vrijedzat ljude....

p.s. mislim ako vec ne citas ko sto kazes - ne nazivaj clanove foruma pogrdnim imenima. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 13 nov 2012, 15:41

barca_87 je napisao/la:

najboli trener najbolji igrac iz barce,sta hoces rec time dominacija nidje veze znaci,cuj dominacija sto su najbolji golman ,najbolji odbrambeni izabrani iz reala :lol:
Pa ako sam naveo igrače Barce zna se o kakvoj dominaciji pričam. Ako ti je to 87 godina rođenja, onda nisi napredovao moždano ni sekunde.

Uzmi me Bože.

Kakav Guardiola najbolji trener, ako je izvođenje napadača i uvođenje Keite jedino što je on znao taktički uraditi (a jes jedino) za najboljeg, onda sam ja Leo Messi (a nisam). Tu je nagradu pokupio samo zato što ovaj naš Mourinho laprda i na svaki tim ima zamjerku a kod svakog suca nađe grešku.

XABI ALONSO ES JUGADOR PARA BALON D'OR!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 13 nov 2012, 15:55

FKKC1932 je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:

Pa ako sam naveo igrače Barce zna se o kakvoj dominaciji pričam. Ako ti je to 87 godina rođenja, onda nisi napredovao moždano ni sekunde.

Uzmi me Bože.

Kakav Guardiola najbolji trener, ako je izvođenje napadača i uvođenje Keite jedino što je on znao taktički uraditi (a jes jedino) za najboljeg, onda sam ja Leo Messi (a nisam). Tu je nagradu pokupio samo zato što ovaj naš Mourinho laprda i na svaki tim ima zamjerku a kod svakog suca nađe grešku.

XABI ALONSO ES JUGADOR PARA BALON D'OR!
ako je samo to taktika sto ti govoris uvodjenje igraca umjesto drugog onda ti nemas pojma o fudbalu, cuj samo to takticki znao uraditi hahaahahah ,pa sta to mourinho onda radi bgt hahahahahhah

i ljudi,fudbalski strucnjaci koji su glasali za guardiolu znaju bolje od tebe "strucnjaka " ko je bolji takticar i ocito odabrali boljeg ,kad se ti budes pito u izboru za najboljeg trenera onda se javi i laprdaj "strucnjak " jedan
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 13 nov 2012, 16:25

Cim krenu neke komparacije jedna ili druga strana uvijek iznese cinjenicu "kako je jedan il drugi bolji jer je izabran od strane trenera igraca itd itd".
Ok,sve to nekako bi i trebalo biti najkompetentnije,ljudi iz te "struke" biraju najboljeg.A ko to moze bolje nego li ljudi koji se istim tim stvarima bave na istom terenu,ili pored terena.
Ali niko ne obraca paznju kako su svi ti igraci ili treneri ipak samo ljudi,kao sto smo i mi.
Svi su iskljucili mogucnost da veliki procenat kapitena (koji glasaju u izborima za najigraca) jednostavno ima svog favorita.Neki od tih ljudi nisu i nece nikad zaigrati ni protiv Mesija ni protiv Ronalda,sve sto znaju o njima znaju sa televizije isto kao i vi i ja,ali su oni podobni da odlucuju.
Poenta moje price nije u tome da se odluci ko bi bio podoban za takvu vrstu odluke,poenta jest da se neke odluke jednostavno nemogu donjeti,i nebi ih se trebalo potezati.
Sta mislite za koga glasa Emir Spahic,nas kapiten,u takvim izborima?
Za koga glasa neki drugi kapiten koga je terorisao Ronaldo? (ovim ne mislim reci da je Spahic prosao neku Ronaldovo torturu)
I zasto mislite da igraci nisu podlozni medijskoj kampanji?
Ipak su kao sto rekoh i oni samo ljudi.

Raspravljali ste o trenerima,ja sam naveo ovaj primjer.
Nema velike razlike.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 nov 2012, 19:16

Khedira počeo trenirati

Njemački vezni nogometaš Sami Khedira (25) vratio se punim treninzima, saopćio je njegov klub Real Madrid.

Khedira neće igrati za "elf" u prijateljskoj utakmici protiv Holandije u srijedu, ali bi trebao biti na raspolaganju Joseu Mourinhu za Realov subotnji dvoboj protiv Athletic Bilbaa u 12. kolu Primere.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 13 nov 2012, 21:23

Jasno je zasto je Mu(ski spolni organ) toliko ogorcen na Barcelonu. Klub u kojem si najvise dogurao do prevodioca,a imao velike ambicije,normalno da neces voljeti,nego mrziti iz dna dusa. Jer si kod njih bio samo prevodioc,dok se drugi kletu u tebe. Nikad u Barci ljudsko smece nije dobrodoslo. :)

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 13 nov 2012, 21:34

FKKrajina je napisao/la:Jasno je zasto je Mu(ski spolni organ) toliko ogorcen na Barcelonu. Klub u kojem si najvise dogurao do prevodioca,a imao velike ambicije,normalno da neces voljeti,nego mrziti iz dna dusa. Jer si kod njih bio samo prevodioc,dok se drugi kletu u tebe. Nikad u Barci ljudsko smece nije dobrodoslo. :)
misliš kunu?
i btw. jedini argument protiv josea mourinha od jednog culesa koji možeš da čuješ je ovaj. Jeste, bio je vodonoša i prevodioc, pa šta sad? Messi kad je tek počinjao da igra profesionalni fudbal, misliš da su ljudi rekli eh ovaj će da bude najbolji na svijetu? Ne budi tako subjektivan i nezreo, jer sve što mogu da vidim iz tvog posta je da ti je Mourinho nabio kompleks pa umjesto da veličaš njega kao trenera i veličinu ti nastojiš da to osporiš potkrijepivši se i više no jadnom argumentacijom. U barci je svako dobrodošao, kao i u svakom drugom klubu a ti nemaš pojma ni kako se zove dio grada u kojem se nalazi stadion omiljenog ti kluba(nemoj sad da guglaš) a laprdaš o kojekakvim stvarima o kojima se odlučuje unutar same ekipe. Ne glupiraj se više hljebati.
naprijed rejal

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 13 nov 2012, 21:44

Ne znam kako se zove dio grada,nit me zanima puno to. Zasto sam zbog toga manji simpatizer Barce ? Nisam neki zakleti navijac pa se glupiram da zivim za njih ,da me pogadjaju porazi itd. Ruku na srce,Mou je kao trener velicina,to ne moze osporiti niko,a ko to pokusa neka samo pogleda rezultate koje ima iza sebe.

Jedino sto ja ne razumijem jest njegova opterecenost Barcelonom. U tome je problem. On je oduvijek opterecen Barcelonom i trudi se svim silama da ocrni Barcu. To mi malo pojasni,ako ti nije tesko. I to ne vidim samo ja,nego cijeli savjet. Tu se dobro vidi ko je s kim iskompleksiran.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 13 nov 2012, 21:49

Pa nema on kompleks,nego covjek je takav,uvijek zeli bit pobjednik,prvi, pa ga puno nervira cinjenica da Barca dominira nogometom i da je tezak put do skidanja iste sa trona.Zamisli mjesto Barce,Deportivo.Svi bi pricali o njemu i nervirali bi sve zbog dominacije.
Keep walking.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 13 nov 2012, 21:51

@cautinho

Slazem se. Ali i Real je prosle godine izdominirao Primeru,pa Pep nije pjenio po sudijama,po novinama,na terenu itd.

U pobjedi se ne uzvisi,u porazu ne ponizi. Uvijek bilo i ostat ce :)

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 13 nov 2012, 21:55

FKKrajina je napisao/la:Ne znam kako se zove dio grada,nit me zanima puno to. Zasto sam zbog toga manji simpatizer Barce ? Nisam neki zakleti navijac pa se glupiram da zivim za njih ,da me pogadjaju porazi itd. Ruku na srce,Mou je kao trener velicina,to ne moze osporiti niko,a ko to pokusa neka samo pogleda rezultate koje ima iza sebe.

Jedino sto ja ne razumijem jest njegova opterecenost Barcelonom. U tome je problem. On je oduvijek opterecen Barcelonom i trudi se svim silama da ocrni Barcu. To mi malo pojasni,ako ti nije tesko. I to ne vidim samo ja,nego cijeli savjet. Tu se dobro vidi ko je s kim iskompleksiran.
Evo, nakon pročitanog tvog posta, ja se pitam, da li si ti uopće pročitao ono što sam ja napisao. Kako bolan nisi zakleti navijač Barcelone a uletiš sa pričom kako jedan Mourinho nije dobrodošao u ekipu a ja ti opet kažem kada ne znaš ni u kojem dijelu grada se nalazi stadion ekipe koju voliš, a kamoli da ti odlučuješ ko je dobrodošao u ekipu a ko ne? Ko ti uopšte kaže da je opterećen Barcelonom? Nije on opterećen Barcelonom, nego je i više nego predan poslu kojeg radi, i takav je prema svakoj ekipi protiv koje igra.

I usput, ajde nauči osnove gramatike, da mi ne moraju oči prokrvarit' svaki put kad ti pročitam post.
naprijed rejal

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 13 nov 2012, 21:57

@Sveti

Koliko samo gluposti u tvom postu. Osnove gramatike ? Hajde me nauci gdje sam to grijesio i pravio tolike greske da ti ne mozes nikako da citas post. Molim te :)

Predan poslu ? Naravno da jest. I ja bih bio. Ali ne sjecam se bas najbolje dok je vodio Chelsea i Inter po kome je pjenio ? Manchesteru,Milanu,Juventusu ili je opet rigao vatru nakon susreta s Barcom. Pametnom dosta. Necu se zamarati vise s tobom. Ne bih da te oci zabole :)

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 13 nov 2012, 22:09

Na kraju krajeva, bitno je koliko je uspješan, a ne koliko je kulturan na presicama :mrgreen:

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 13 nov 2012, 23:02

Ocekivana pobjeda guardiole, apsolutno se slazem s izborom. Ipak se od Mourinha ocekivalo da sa super timom poput Reala izdominira lagano Primeru, barca se ipak morala boriti sa malagom valenciom za drugo mjesto i da nije guardiole tesko bi to ostvarili tako da guardioli je bilo teze osvojiti drugo mjesto nego mourinhu prvo ;)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 nov 2012, 23:12

Ja ybga totalno popustili i jedva i sacuvase prvoligaski status pored Murinja. Inace evo na popravnom su dobro krenuli. Dobra ova OSMICA. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 13 nov 2012, 23:18

Tito radi odlican posao, ako barca osvoji treba ga proglasiti za najveceg trenera ikad jer pored ovakvog reala osvojiti je gotovo nemoguca misija. zato guardioli svaka cast na drugom mjestu a tito ako izdrzi ulazi u hall of fame
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 13 nov 2012, 23:34

Pitacu vas ja kad ko je najbolji trener, kad pocetnik Tito uzme titulu u svojoj prvoj sezoni ispred samoproglašenog Specijalca :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.