ako je samo to taktika sto ti govoris uvodjenje igraca umjesto drugog onda ti nemas pojma o fudbalu, cuj samo to takticki znao uraditi hahaahahah ,pa sta to mourinho onda radi bgt hahahahahhahFKKC1932 je napisao/la:Pa ako sam naveo igrače Barce zna se o kakvoj dominaciji pričam. Ako ti je to 87 godina rođenja, onda nisi napredovao moždano ni sekunde.barca_87 je napisao/la:
zaboravio si guardiola najbolji trener
o kakvoj dominaciji ti pricas
najboli trener najbolji igrac iz barce,sta hoces rec time dominacija nidje veze znaci,cuj dominacija sto su najbolji golman ,najbolji odbrambeni izabrani iz reala
Uzmi me Bože.
Kakav Guardiola najbolji trener, ako je izvođenje napadača i uvođenje Keite jedino što je on znao taktički uraditi (a jes jedino) za najboljeg, onda sam ja Leo Messi (a nisam). Tu je nagradu pokupio samo zato što ovaj naš Mourinho laprda i na svaki tim ima zamjerku a kod svakog suca nađe grešku.
XABI ALONSO ES JUGADOR PARA BALON D'OR!
i ljudi,fudbalski strucnjaci koji su glasali za guardiolu znaju bolje od tebe "strucnjaka " ko je bolji takticar i ocito odabrali boljeg ,kad se ti budes pito u izboru za najboljeg trenera onda se javi i laprdaj "strucnjak " jedan