Ludi snovi

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

truts
Kontakt:

Re: Ludi snovi

Post Postao/la truts » 13 nov 2012, 23:16

joj profula temu :lol: :lol:
Zadnja izmjena: truts, dana/u 13 nov 2012, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.

Ekonomista
Kontakt:

Post Postao/la Ekonomista » 13 nov 2012, 23:24

Jeste vi imal mokre snove. :lol:
Bordo bijeli!

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 13 nov 2012, 23:30

Ekonomista je napisao/la:Jeste vi imal mokre snove. :lol:
jednom mi se desilo :oops:
a jednom jaranu se desilo i ubacio bokserice na pranje i kaže vidio on kad mu je stara pred pranje pregledala veš i sve ono se razmazalo po ostalom vešu :mrgreen:

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 13 nov 2012, 23:39

Joj, ja sam jednom imao pravo čudan san. To mi se nikad do sad nije dešavalo. Naime, igrao sam koliko se sjećam far cry 2 tu noć. I valjda nekako u podsvijesti mi se to vrtilo i sanjao sam da sam na nekom nekom borilištu. Tamo neki prvi il' drugi svjetski rat, taj scenario neki. Kad u pola frke meni zvoni mobitel. Ali sve to u SNU. Ja se javim na mobitel, kad zove me cura i pita hoću li izlazit na ispit, što nisam još došao do faxa. I tad se trznem, kad mobitel mi u ruci i spuštena slušalica. To mi se nikad od sad nije desilo i ostalo mi u sjećanju. :mrgreen: :mrgreen: Bio sam konto da sam skreno s' puta u glavi. Isfuro se pravo. :mrgreen: :mrgreen: :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 nov 2012, 23:41

Nikada nisam dosada imao mokre snove, a dalo mi se sanjati te neke perverzije :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 13 nov 2012, 23:57

Zenichanin je napisao/la:ja sam jednu noc sanjao da su zmije ispod kreveta.

Sljedecih nekoliko dana,
gdje god da sjednem sam imao to na umu
pa sam uvijek drzao noge visoko iznad poda,
da me ne ugrize neka od njih :lol:
Jesul bile 4 zmije :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 14 nov 2012, 01:28

zizu1991 je napisao/la:@azter, da li sumnjaš u svoje mogućnosti kada igraš nogomet ?
ozb, bez zayebancije ?
ne mogu baš reć da sumnjam. ali možda ima neke veze sa strahom (pošto sam tri puta slomio neku kost zbog fudbala). i čudno, to mi se dešava samo kad prođe dug vremenski period da nisam igrao fudbal... kad ga igram često, onda ne sanjam ništa slično.

isto tako, dosta puta sam sanjao jedan preglup san - hodam ulicom, a nemam obuću na nogama. :?

Hammer
Kontakt:

Post Postao/la Hammer » 14 nov 2012, 01:51

truts je napisao/la:
Ekonomista je napisao/la:Jeste vi imal mokre snove. :lol:
jednom mi se desilo :oops:
a jednom jaranu se desilo i ubacio bokserice na pranje i kaže vidio on kad mu je stara pred pranje pregledala veš i sve ono se razmazalo po ostalom vešu :mrgreen:
Imao 3-4x mokre snove, nedo bog vise :lol:

Prvi put kad mi se to desilo, sreca mater bila otisla vec u trgovinu pa sam oprao sam bokserice i osusio fenom i ubacio medju prljavi ves onda :lol: . Poslije kad mi se to desavalo jos nekoliko puta trgnem se iz sna pa sam ga uspio uhvatiti rukama da ne iscuri vani :lol: A jednom sam tako zaspao u dnevnom boravku popodne, a bila mater i baka tu. Ja sanjao kako taslacim neku zensku i hop podje curit, ja se skoci i rukom se uhvati da ne curi, a gledaju oni u mene :lol:

A jednom gledao neki akcijski film. Celo neki udarao se tamo vamo. I poslije sanjam kako se ja udaram sa njim i ubi me cojk :lol: Kad odjednom nose me ljudi u sanduku na sahranu ,a ja kao izasao iz tijela u snu i gledam ih sa strane, kad se onaj celo okrenu prema meni i smije se :lol: . I on je bio od onih sto me nosio na sahranu nakon sto me ubio, mater mu :lol:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 14 nov 2012, 09:38

Evo jedna svježa od sinoć :D

Sanjam ja u kladionici i odjednom uleti inspekcija . Daj ličnu , a ja nemam lične :( Jarane, neki brko mi napisa kaznu nekakvu , 1539 KM :lol: :lol: I onda ja njega ganjati da mu pokažem ličnu po gradu , a nikako da ga nađem , sve slični ljudi a nigdje tog brke iz inspekcije :D

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 14 nov 2012, 10:05

kad u snovima pisas, pa se probudis upisan. :mrgreen:

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 14 nov 2012, 10:20

bavarian_bk je napisao/la:Evo jedna svježa od sinoć :D

Sanjam ja u kladionici i odjednom uleti inspekcija . Daj ličnu , a ja nemam lične :( Jarane, neki brko mi napisa kaznu nekakvu , 1539 KM :lol: :lol: I onda ja njega ganjati da mu pokažem ličnu po gradu , a nikako da ga nađem , sve slični ljudi a nigdje tog brke iz inspekcije :D
Hoce to kad se kladis maloljetan a sve se bojis da inspekcija ne uleti :mrgreen:
Arsene Wenger

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 nov 2012, 12:09

Sanjam ja sad, upozno nekakvu curu, i sad pitam ja nju da mi da broj telefona, i govori ona 061, ja upisem kad ono pise 062. Izbrisem upisem opet, opet 062. Upisem opet pise 091. I nekako upisem 061, i sljedece tri cifre opet, kaze 466, ja pisem 455. Kaze ona nije pet nego šest, ja izbrišem opet unesem i opet piše 455. I njoj valjda puko film, i kaže ''ako nam je suđeno, pogodit ćeš broj'', poljubi me u obraz i ode. Ja sav nikakav sjednem na klupu, okrenem se, kad ono Leonardo DiCaprio sjedi do mene. Kaže ''Ne brini se nista drugar, igraj dvicu na Argentinu. Stoposto.'' I probudim se, kad vidim Argentina danas igra protiv Saudijske Arabije. Genijalac nema sta.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 nov 2012, 12:44

Manuel je napisao/la:Sanjam ja lafo igram sa Nadalom tenisa ovo ono,i onda prikazuju rezultat kad pise Nadal-Birmingham City hehhe,reko sta je ovo,ma rekao nema veze nastavim ja igrati i dobijem ga nekako u udjemo mi poslije u neku sobu kad tamo Tomi Robredo i Lisa Ann sjede jedno pored drugih i vidim ja uzjebo se Tomi hoce da je karindza i pripremio se on ovo ono ali nikako da krene u akciju i ja brzo skinem se i stavim joj ga u usta,mala ga poglabala drama hehehe i probudim se dok ga je gulila cccccccc,jes mi bilo krivo sto se probudi ccccccccc
:lol:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 nov 2012, 12:46

Ja sanjam da bjezim od nekoga ali ima problem jer jedva noge pomjeram i tako jednom mucim se ja, mucim, nece pa nece. I naodjednom se probudim, znaci bio umotan u jorgan ko sarma, doslvce vakumiran. :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

huma
Kontakt:

Post Postao/la huma » 14 nov 2012, 12:53

moj mali rodjak ima obicaj ustati upola noci obuci se o krenuti u grad,ili otvoriti prozor i pisati kroz njega,par puta sam bio svjedok poslije utakmice neke kada legne spavat cijelu noc u snu govori izbi loptu,hahahahah da places od smijeha :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 nov 2012, 13:01

Ja ne sanjam nikad ništa :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 14 nov 2012, 13:36

legenda reala je napisao/la:Ja ne sanjam nikad ništa :P
ti si svakako rahat od pameti :lol:
FORZA MARŠAL !!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 14 nov 2012, 14:18

Masonska posla :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Semir Tuce
Kontakt:

Post Postao/la Semir Tuce » 14 nov 2012, 18:00

Pazi ja kad sam bio dijete (12, 13 godina) i kad sam se razbolio i lego spavat sanjo sam nešto ko moram nešto nemoguće napravit (izbrojat sve snježne pahuljice u meraji) i ja se obučem i odključam kuću i izadjem napolje :D a otac za mnom :D
pa od tad nadalje kad sam bio bolestan stari počeo sakrijevat ključeve pridamnom :D

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 14 nov 2012, 18:11

Semir Tuce je napisao/la:Pazi ja kad sam bio dijete (12, 13 godina) i kad sam se razbolio i lego spavat sanjo sam nešto ko moram nešto nemoguće napravit (izbrojat sve snježne pahuljice u meraji) i ja se obučem i odključam kuću i izadjem napolje :D a otac za mnom :D
pa od tad nadalje kad sam bio bolestan stari počeo sakrijevat ključeve pridamnom :D
Šta bolan SEMIR TUCE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ODAKLE SI DZAMIJE TI HAAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAH NE MOGU DA VJERUJEM HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAH AJJJJJ HAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHA
Arsene Wenger

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, delko i 10 gostiju.