Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jednom mi se desiloEkonomista je napisao/la:Jeste vi imal mokre snove.
Jesul bile 4 zmijeZenichanin je napisao/la:ja sam jednu noc sanjao da su zmije ispod kreveta.
Sljedecih nekoliko dana,
gdje god da sjednem sam imao to na umu
pa sam uvijek drzao noge visoko iznad poda,
da me ne ugrize neka od njih
ne mogu baš reć da sumnjam. ali možda ima neke veze sa strahom (pošto sam tri puta slomio neku kost zbog fudbala). i čudno, to mi se dešava samo kad prođe dug vremenski period da nisam igrao fudbal... kad ga igram često, onda ne sanjam ništa slično.zizu1991 je napisao/la:@azter, da li sumnjaš u svoje mogućnosti kada igraš nogomet ?
ozb, bez zayebancije ?
Imao 3-4x mokre snove, nedo bog visetruts je napisao/la:jednom mi se desiloEkonomista je napisao/la:Jeste vi imal mokre snove.![]()
a jednom jaranu se desilo i ubacio bokserice na pranje i kaže vidio on kad mu je stara pred pranje pregledala veš i sve ono se razmazalo po ostalom vešu
Hoce to kad se kladis maloljetan a sve se bojis da inspekcija ne uletibavarian_bk je napisao/la:Evo jedna svježa od sinoć
Sanjam ja u kladionici i odjednom uleti inspekcija . Daj ličnu , a ja nemam ličneJarane, neki brko mi napisa kaznu nekakvu , 1539 KM
![]()
I onda ja njega ganjati da mu pokažem ličnu po gradu , a nikako da ga nađem , sve slični ljudi a nigdje tog brke iz inspekcije
Manuel je napisao/la:Sanjam ja lafo igram sa Nadalom tenisa ovo ono,i onda prikazuju rezultat kad pise Nadal-Birmingham City hehhe,reko sta je ovo,ma rekao nema veze nastavim ja igrati i dobijem ga nekako u udjemo mi poslije u neku sobu kad tamo Tomi Robredo i Lisa Ann sjede jedno pored drugih i vidim ja uzjebo se Tomi hoce da je karindza i pripremio se on ovo ono ali nikako da krene u akciju i ja brzo skinem se i stavim joj ga u usta,mala ga poglabala drama hehehe i probudim se dok ga je gulila cccccccc,jes mi bilo krivo sto se probudi ccccccccc
ti si svakako rahat od pametilegenda reala je napisao/la:Ja ne sanjam nikad ništa
Šta bolan SEMIR TUCESemir Tuce je napisao/la:Pazi ja kad sam bio dijete (12, 13 godina) i kad sam se razbolio i lego spavat sanjo sam nešto ko moram nešto nemoguće napravit (izbrojat sve snježne pahuljice u meraji) i ja se obučem i odključam kuću i izadjem napoljea otac za mnom
pa od tad nadalje kad sam bio bolestan stari počeo sakrijevat ključeve pridamnom
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.