FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ljozeTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ljozeTM » 14 nov 2012, 20:30

" onclick="window.open(this.href);return false;
tako se to radi,evo loveeeeeeeeeeeeee :mrgreen:
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 nov 2012, 20:30

Valjda ce se neko zajebat i platiti dobre pare za Svraku sad poslije ovog gola.
Sport je lijek za tijelo i duh.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 14 nov 2012, 20:44

Eno na temi Torpeda svršavaju na igru Sesara (protiv Alžira), valjda i zbog činjenice što ga pitar Kristić pohvali i reče da nije ni jednom pogrešno dodao loptu, a Svraka odluči tekmu ;) i pokvari slavlje Alžircima, a mi i dalje pričamo tome koliko je "Svraka loš" i neki mole Boga da ga se što prije riješimo i prodama.

Svraka, gdje se god proda će dobro odigrati i tek tada ćemo vidjeti koliko nam je važan igrač bio. Otom potom.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 14 nov 2012, 20:49

Nama je vec odavno sila udarila u glavu.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 14 nov 2012, 20:53

Dobro bi bilo kad bi prodali Adilovica i u zamjenu za njega doveli ovog momka iz Veleza Cemalovica ( 93' godiste ) i prodati Svraku a pokusati dovesti Travancica iz Celika koji je danas bio odlican u mladoj reprezentaciji.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 nov 2012, 21:00

Travancic jeste veliki talenat, ali za pare koje bi se dobile za Svraku, moze se uzeti vec gotov igrac i mnogo bolji. Ovaj gol ce mu dici cijenu dosta. Naravno volio bih i ja Travancica vidjeti na Grbavici.
Sport je lijek za tijelo i duh.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 nov 2012, 21:08

ZZtop10 je napisao/la:Dobro bi bilo kad bi prodali Adilovica i u zamjenu za njega doveli ovog momka iz Veleza Cemalovica ( 93' godiste ) i prodati Svraku a pokusati dovesti Travancica iz Celika koji je danas bio odlican u mladoj reprezentaciji.

Lijepo je i dovoditi ali i nasa omladinska skola je rasadnik talenata.. Svi ovi momci iz mlade repke su preskupi za nase uslove (oko 200.000KM minimum).. Imamo sad par juniora koji mogu igrati u prvom timu i ne znam sto niko njima ne posveti kakvu paznju vec se samo prica o tudjim igracima i nekim kobajagi pojacanjima.. Zolotic je trenutno najbolji mladi igrac sredine terena u ligi i zamislite nase je dijete, a za njega se nije znalo dok nije zaigrao za prvi tim.. Vjerujte da takvih ima jos a i povoljnija su nam opcija od tudjih igraca.. Ne treba dopustati da ta djeca propadaju i da odlaze bilo gdje a da mi pri tome afirmisemo neke igrace koje su drugi napravili.. Nasi omladinci su godinama u vrhu u svojim takmicenjima i ne vidim zasto bi, lupam, Travancic bio bolji od, recimo, malog Bajica i trebao igrati prije njega u prvom timu..
BUDI ŽELJO !!!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 14 nov 2012, 21:10

Meni bi bilo draže da je imao pet presječenih napada Alžira nego što je dao gol, ipak je on defanzivni vezni igrač a ne napadač.

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 14 nov 2012, 21:28

Semper je napisao/la:Meni bi bilo draže da je imao pet presječenih napada Alžira nego što je dao gol, ipak je on defanzivni vezni igrač a ne napadač.
A čudo onda ne uvedu u statistiku utakmice " broj presječenih lopti" :roll: I kako ćeš na onakvom terenu kojeg bi se postidjeli stadioni naših drugih i trećih liga presjeći loptu molim te ? Misimović,Pjanić padaju na glavu preko lokve :D
Ovaj gol će dobiti na važnosti Svrake tj. na cijeni kao i njegovo sada već konstantno pozivanje u repku,nije samo prolaznik kao što su neki bili.
Željezničar za život cijeli !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 14 nov 2012, 21:42

Mislim da nismo ni svjesni koliko je vazan ovaj go kako za Svraku i njegovu trzisnu vrijednost tako i za Zelju kao klub i cijenu ostalih igraca. Dobili smo na rejtingu kao klub i Svraka kao igrac. Bravo.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 nov 2012, 21:48

zeljocity je napisao/la:Mislim da nismo ni svjesni koliko je vazan ovaj go kako za Svraku i njegovu trzisnu vrijednost tako i za Zelju kao klub i cijenu ostalih igraca. Dobili smo na rejtingu kao klub i Svraka kao igrac. Bravo.
Brate bez uvrede ali tesko da prijateljska utakmica podize rejting igracu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 nov 2012, 21:52

Sarajlijc@ je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Mislim da nismo ni svjesni koliko je vazan ovaj go kako za Svraku i njegovu trzisnu vrijednost tako i za Zelju kao klub i cijenu ostalih igraca. Dobili smo na rejtingu kao klub i Svraka kao igrac. Bravo.
mojne njatike ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 nov 2012, 21:55

bagrcavi je napisao/la:
mojne njatike ;)
Normala, prodat ce te ga za 800.000 eura :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 nov 2012, 21:57

ok.
DRUG NEBI TI PUNCA

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 14 nov 2012, 21:58

Kakva bi greska bila da dovedete tog malog Cemalovica,mislim bio bi najveci promasaj Zelje u zadnjih 10 god...Bolje dovesti Hirosa majke mi nego njega e svasta..U VELEZU igra jer ga nazor guraju sta vam je ba ljudi ?!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 14 nov 2012, 22:00

Iskren je napisao/la:Kakva bi greska bila da dovedete tog malog Cemalovica,mislim bio bi najveci promasaj Zelje u zadnjih 10 god...Bolje dovesti Hirosa majke mi nego njega e svasta..U VELEZU igra jer ga nazor guraju sta vam je ba ljudi ?!
i ja to mislim..nije mi jasno kako je on uspio da da onoliko golova...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 nov 2012, 22:03

Eto on ce neke igrace iz nase lige uvoditi kada se bude igralo protiv grcke,kad ces se uozbiljiti Husejinovicu ccc. Pa svaka repka uvodi neke potencijalne igrace u prijateljskim i nebitnim utakmica. Al razumjem te pitarski zavidluk nista drugo.

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 14 nov 2012, 22:05

Hehee ni meni nije jasno osim sto je onaj MACE za njega izmislio nogomet,al grije li grije klupu,tako je u Velezu samo njihova djeca se forsiraju i tocka.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 14 nov 2012, 22:06

Džabe razmisljate o dovodjenju igrača a da si pri tome plati koja marka :D

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 14 nov 2012, 22:26

Sabura ljudi,dade jedan go i sada ga dizete u nebesa,a do juce se svasta pisalo,pjano,van forme,treba ga na klupu i slicno.Kako ste se ovdje poceli razbacivati ciframa u jednom trenutku sam pomislio da cemo za njega dobiti obestecenje od kojeg cemo Grbavicu napraviti.

@champions 1921
potpuno si u pravu kada kazez da treba forsirati nase mladje igrace kojima je san zaigrati za nas klub.Eto mali Rijad kojeg spominjes ima kvaliteta sasvim dosta,a sjecam se kada je sam sebi skinuo gips i zavojima bandazirao nogu da bi mogao igrati i u toj utakmici je zabio dva gola.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], COYGBiH, Levin i 32 gosta.