tako se to radi,evo loveeeeeeeeeeeeee

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ZZtop10 je napisao/la:Dobro bi bilo kad bi prodali Adilovica i u zamjenu za njega doveli ovog momka iz Veleza Cemalovica ( 93' godiste ) i prodati Svraku a pokusati dovesti Travancica iz Celika koji je danas bio odlican u mladoj reprezentaciji.
A čudo onda ne uvedu u statistiku utakmice " broj presječenih lopti"Semper je napisao/la:Meni bi bilo draže da je imao pet presječenih napada Alžira nego što je dao gol, ipak je on defanzivni vezni igrač a ne napadač.
Brate bez uvrede ali tesko da prijateljska utakmica podize rejting igracu.zeljocity je napisao/la:Mislim da nismo ni svjesni koliko je vazan ovaj go kako za Svraku i njegovu trzisnu vrijednost tako i za Zelju kao klub i cijenu ostalih igraca. Dobili smo na rejtingu kao klub i Svraka kao igrac. Bravo.
mojne njatikeSarajlijc@ je napisao/la:Brate bez uvrede ali tesko da prijateljska utakmica podize rejting igracu.zeljocity je napisao/la:Mislim da nismo ni svjesni koliko je vazan ovaj go kako za Svraku i njegovu trzisnu vrijednost tako i za Zelju kao klub i cijenu ostalih igraca. Dobili smo na rejtingu kao klub i Svraka kao igrac. Bravo.
Normala, prodat ce te ga za 800.000 eurabagrcavi je napisao/la:mojne njatikeSarajlijc@ je napisao/la:Brate bez uvrede ali tesko da prijateljska utakmica podize rejting igracu.zeljocity je napisao/la:Mislim da nismo ni svjesni koliko je vazan ovaj go kako za Svraku i njegovu trzisnu vrijednost tako i za Zelju kao klub i cijenu ostalih igraca. Dobili smo na rejtingu kao klub i Svraka kao igrac. Bravo.
i ja to mislim..nije mi jasno kako je on uspio da da onoliko golova...Iskren je napisao/la:Kakva bi greska bila da dovedete tog malog Cemalovica,mislim bio bi najveci promasaj Zelje u zadnjih 10 god...Bolje dovesti Hirosa majke mi nego njega e svasta..U VELEZU igra jer ga nazor guraju sta vam je ba ljudi ?!
Eto on ce neke igrace iz nase lige uvoditi kada se bude igralo protiv grcke,kad ces se uozbiljiti Husejinovicu ccc. Pa svaka repka uvodi neke potencijalne igrace u prijateljskim i nebitnim utakmica. Al razumjem te pitarski zavidluk nista drugo.Sarajlijc@ je napisao/la:Brate bez uvrede ali tesko da prijateljska utakmica podize rejting igracu.zeljocity je napisao/la:Mislim da nismo ni svjesni koliko je vazan ovaj go kako za Svraku i njegovu trzisnu vrijednost tako i za Zelju kao klub i cijenu ostalih igraca. Dobili smo na rejtingu kao klub i Svraka kao igrac. Bravo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.