Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nismo mi optereceni ko vi.ljozeTM je napisao/la:mogu zamislit reakciju pitara kad su vidjeli da je tika taka strijelac![]()
Pa što stalno pišeš ovdje ?Sarajlijc@ je napisao/la:Nismo mi optereceni ko vi.ljozeTM je napisao/la:mogu zamislit reakciju pitara kad su vidjeli da je tika taka strijelac![]()
Pa voli covjek Zelju. Zato.bagrcavi je napisao/la:Pa što stalno pišeš ovdje ?Sarajlijc@ je napisao/la:Nismo mi optereceni ko vi.ljozeTM je napisao/la:mogu zamislit reakciju pitara kad su vidjeli da je tika taka strijelac![]()
fakatSarajlijc@ je napisao/la:Nismo mi optereceni ko vi.ljozeTM je napisao/la:mogu zamislit reakciju pitara kad su vidjeli da je tika taka strijelac![]()
Brate za istu drzavu navijamo i strijelac je nebitan. Nemoj bit' glup.ljozeTM je napisao/la:mogu zamislit reakciju pitara kad su vidjeli da je tika taka strijelac![]()
sto vi stalno pisete na temi FKS?bagrcavi je napisao/la:Pa što stalno pišeš ovdje ?Sarajlijc@ je napisao/la:Nismo mi optereceni ko vi.ljozeTM je napisao/la:mogu zamislit reakciju pitara kad su vidjeli da je tika taka strijelac![]()
uvjek zbunjen , uvjek smetenlisander je napisao/la:Igoru Kristicu je bilo krivo kad je Svraka dao gol, pa koji kompleksas.
Pa kad će onda igrati u Evropi, nikad.?BeastZE je napisao/la:Ne bi rekao da ce Trava na oranicu
znao sam da ces me prozvati i naravno da se ne ljutim nimalo,drago mi je sto sam te malo probudio za jos koji dijalog s tobomavlami97 je napisao/la:@boccaccio, ja Boga mi postavih (Novu temu na Reprezentacija BiH) sa naslovom Muamer Svraka. Znam da se razlkujemo u mišljenju o njegovim kvalitetima, ali momak zaista zaslužuje da se i o njemu malo priča. Kad se o Sesaru na toj temi može ispisati 6 stranica, vala može i o našem Svraki koja riječ prozboriti.
Fali će nam protiv Leotara, zbog žutih, a njima je redovno zabijo.
Znam da se nećeš na mene naljutiti, ali još uvijek mislim da griješiš po pitanju Svrake, jer si skoro napisao da si bio u pravu kada smo vodili konverzaciju po pitanju Svrakinog fudbalskog znanja. Nadam se da ćemu ovaj gol za repku dići moral i opet početi trčati svih 90 minuta, kako je to činio prethodnih sezona i svojom trkom pokrivao skoro cijeli teren.
Al' ovaj gol puno znači, stvarno igra preloše, pogotovo ove zadnje dvje, protiv Olimipca i Veleža je bio nezainteresiran, čak nije dostojan trrake, al' bilo mi pravo drago kad ga je zabio, statistički je ovo bolje da ima reprezntativni gol i za nas Željezničar.i podvlacim NAZALOST,Svraka za Zelju igra jako lose.
Svakako,ovaj gol jako puno znaci i jako je bitan i napisao sam da sam skakao kao dijete od srece,bas zbog njega i sto je to jako bitno za njega u svakom smislu.England je napisao/la:Al' ovaj gol puno znači, stvarno igra preloše, pogotovo ove zadnje dvje, protiv Olimipca i Veleža je bio nezainteresiran, čak nije dostojan trrake, al' bilo mi pravo drago kad ga je zabio, statistički je ovo bolje da ima reprezntativni gol i za nas Željezničar.i podvlacim NAZALOST,Svraka za Zelju igra jako lose.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 30 gostiju.