FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ljozeTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ljozeTM » 14 nov 2012, 22:51

mogu zamislit reakciju pitara kad su vidjeli da je tika taka strijelac :mrgreen: :mrgreen:
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 nov 2012, 22:52

ljozeTM je napisao/la:mogu zamislit reakciju pitara kad su vidjeli da je tika taka strijelac :mrgreen: :mrgreen:
Nismo mi optereceni ko vi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 nov 2012, 22:56

Sarajlijc@ je napisao/la:
ljozeTM je napisao/la:mogu zamislit reakciju pitara kad su vidjeli da je tika taka strijelac :mrgreen: :mrgreen:
Pa što stalno pišeš ovdje ?
DRUG NEBI TI PUNCA

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 14 nov 2012, 22:58

bagrcavi je napisao/la:
Pa voli covjek Zelju. Zato. :roll:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 14 nov 2012, 23:07

Igoru Kristicu je bilo krivo kad je Svraka dao gol, pa koji kompleksas.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 14 nov 2012, 23:14

fakat :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 14 nov 2012, 23:19

Brate za istu drzavu navijamo i strijelac je nebitan. Nemoj bit' glup.
1946

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 nov 2012, 23:40

bagrcavi je napisao/la:
sto vi stalno pisete na temi FKS?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 15 nov 2012, 08:16

Do kraja mjeseca stizu UEFA pare nekih 600.000KM ;)
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 nov 2012, 08:39

lisander je napisao/la:Igoru Kristicu je bilo krivo kad je Svraka dao gol, pa koji kompleksas.
uvjek zbunjen , uvjek smeten
igor kristić, čovjek kreten.

Kako je jučer rekao na utakmici da Džeko , pazi ovo-nagovješta da treba igrati.
Vidi se na malom da je pitar, ima taj njihov iq.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 nov 2012, 09:06

Bravo Muamere,svaka cast!Bravo Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 nov 2012, 09:54

MUAMER SVRAKAAAAAAAAAA

[youtube][/youtube]

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 15 nov 2012, 09:54

Onaj teren juce u alziru ubio se za igrace iz nase lige daje znao susic da povede jos kojeg oni su navikli na onakve uslove pogotovo oni iz zrinje i rudara, uglavnom drago mi sto smo dobili a koje dao go je najmanje bitno, dosta je sto se gleda jel mujo, dario ili radovan jos nam fali samo da pocnemo gledat za koji klub igra al sad ih zeznu sve pa ptica dade go :-)

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 15 nov 2012, 10:28

Ne bi rekao da ce Trava na oranicu 8-)
❶❾❽❽

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 15 nov 2012, 10:37

Bh. prvak očekuje finansijsku injekciju iz Niona do kraja mjeseca
UEFA će isplatiti Želji 300.000 eura

Dobili smo obavijest da je mjera zamrzavanja ukinuta, kaže direktor Muharemović

U Željezničaru očekuju da će do kraja mjeseca dobiti novac od UEFA-e koji su zaradili osvajanjem šampionske titule.
UEFA je u septembru objavila da će uskratiti novčane nagrade za 23 kluba, među kojima su se našli i Željezničar, Borac i Sarajevo, zbog poreznih dugova i kašnjenja u plaćanju prema drugim klubovima i zaposlenicima.
- Platili smo svoje obaveze, predočili dokaze za sve što se tražilo i iz UEFA-e smo dobili obavijest da nam je privremena mjera zamrzavanja premija ukinuta te da više nije na snazi.
Novac bi trebao biti uplačen do kraja novembra - rekao nam je direktor Željezničara Dželaludin Muharemović.
Za titulu nagrada iznosi 200.000 eura, a za nastup u drugom pretkolu LP-a 130.000 eura, ali od ukupno 330.000 eura Željezničar će dobiti 30.000 manje.
- Kažnjeni smo zbog navijačkih ispada te zbog nediscipline igrača, žutih i crvenih kartona pa će nam taj novac oduzeti od nagrade - kaže Muharemović.
Na Grbavici se nadaju da će uskoro stići i novac od turskog Mersina, koji još nije platio obeštećenje za Ibrahimas Šehića pa je Željezničar slučaj predao advokatima.

Dnevni avaz
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 nov 2012, 10:44

BeastZE je napisao/la:Ne bi rekao da ce Trava na oranicu 8-)
Pa kad će onda igrati u Evropi, nikad.?

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 15 nov 2012, 10:49

avlami97 je napisao/la:@boccaccio, ja Boga mi postavih (Novu temu na Reprezentacija BiH) sa naslovom Muamer Svraka. Znam da se razlkujemo u mišljenju o njegovim kvalitetima, ali momak zaista zaslužuje da se i o njemu malo priča. Kad se o Sesaru na toj temi može ispisati 6 stranica, vala može i o našem Svraki koja riječ prozboriti.

Fali će nam protiv Leotara, zbog žutih, a njima je redovno zabijo.

Znam da se nećeš na mene naljutiti, ali još uvijek mislim da griješiš po pitanju Svrake, jer si skoro napisao da si bio u pravu kada smo vodili konverzaciju po pitanju Svrakinog fudbalskog znanja. Nadam se da ćemu ovaj gol za repku dići moral i opet početi trčati svih 90 minuta, kako je to činio prethodnih sezona i svojom trkom pokrivao skoro cijeli teren.
znao sam da ces me prozvati i naravno da se ne ljutim nimalo,drago mi je sto sam te malo probudio za jos koji dijalog s tobom :mrgreen:
Napisao sam da sam bio u pravu,ali si vjerovatno slucajno zaboravio da napomenes da sam napisao i to da bi volio da si ti bio u pravu.No njegove igre u nasem dresu su mi dale za pravo da se tako postavim.Svraka jednostavno igra lose.Cestitam mu na ovom golu koji nam je donio pobjedu.Odlicno se ubacio iz drugog plana i rutinski poentirao.To je svakako jedna od vrlina koju Svraka kao igrac ima.Postavio si to sve malo naopako,jer ispade kako je ovaj dao gol,da ti sad likujes ,a da je meni krivo sto je dao gol,jer ispade dobar igrac :mrgreen: ...Volio bih da vidim da on ovako svaku utakmicu i u najdrazem dresu doprinosi smislenim potezima.Skakao sam od srece kao malo dijete kada ga je sinoc zabio alzircima.Da je bar uvijek tako i da hoce postati nas najvazniji igrac i da igra u prvih 11 u repki,niko sretniji od mene i tebe zajedno.

Vezano za igre u Zelji,ja sam jako razocaran sa njim.Mozda i najvece razocarenje ove sezone.Prva dva tri kola je igrao na onom nivou,kasnije vise nije odigrao nijednu dobru utakmicu.Ne slazem se pogotovo sa tobom kada napises da je razlog njegovih losijih igara manja trka koju on pruza.On i dalje jako puno trci.Ne prestaje da trci.No problem je kako on trci i kako je pozicioniran na terenu.Nista on nema od toga sto trci po cijelom terenu ako se pri nasem napadu on sakriva iza igraca,a kad je destrukcija igre,ceka se da se vidi sta ce Zola tu uraditi,dok je Svraka rezervisan i po tom pitanju.Drugim rijecima,Zola ga je preuzeo isto onako kako ga je podrzavao Nijema prosle sezone.Razlika je u tome sto je Zola neiskusan i jos nije u stanju biti na nivou Nijeme,kada je Svraka imao sigurnost i mogao je sebe da progura kao igraca koji se u ofanzivi prebacuje iz drugog plana i cesto poentira..Sada Zola ne moze jos uvijek da mu da takvu podrsku,a Svraka se tu gubi.I u defanzivnom i u ofanzivnom dijelu.Lose igra.Ne zna da igra lopte,nema dobru tehniku.Zato se i sakriva iza igraca i sav njegov rezultat u igri je besmislena trka,gdje Zola vodi glavnu rijec a on se slepa.Umjeto da je obrnuto,to je zapravo tako.Vjerovatno ce protiv Sirokog nastupiti obojica i onda pokusaj primijetiti koliko odgovornosti preuzima Zola za Svraku.Meni je nepojmiljivo da se Svraka skriva iza igraca i da bjezi od primanja lopte.Najvise sam ljut zbog toga na njega.U stvari je to poenta koliko je on zavisan od drugog veznog igraca,i koliko taj drugi dobro odigra,toliko ce se to odraziti za njega na terenu.To mi je pravo krivo vezano za njega.
u biti,znam da se necemo nikada sloziti,a znam i da sam u prilicnoj manjini vezano za misljenje oko Svrake,ali ostajem pri tome da je on igrac koji nema neki veliki individualni kvalitet.Samo nemoj da mi postavljate pitanja tipa kako je on u reprezentaciji ako nema kvalitet,to je onako prilicno smijesna tema.Nema smisla o tome uopste raspravljati.
Vezano za sinocnju utakmicu,naravno da ni to nema smisla komentarisati igru po onakvom terenu koji je licio na bazen.Tu se nista nije ni moglo odigrati,ali Svraka se od momenta ulaska bukvalno vidio samo u sudijskom vremenu kada je odlicno poentirao.Za razliku od Sesara koji je dao doprinos na samom terenu duplo vise nego Svraka.E sad ovaj nas je poentirao i to je velika stvar,sto jest jest.No na terenu opet je bio u podredjenoj ulozi u odnosu na Sesara gdje su igrali priblizne pozicije.Da Svraka nije poentirao,siguran sam da ne bi imao razloga da mi kazes kako se radi o super nastupu naseg prvotimca.Otprilike isto kao i u Zelji.Puno trke,mala zarada,a svakako bez napretka u igri.Nista,ali bas nista posebno.
Ipak se nadam da ce ovaj gol Svraki puno znaciti u njegovoj psihi i da ce ga pogurati du njegovim razmisljanjima da on moze puno bolje,i nadam se da cemo u svetom dresu svi vidjeti puno bolje igre od njega.Ako sada nije dobio motiv,nece nikada.
Svi prizeljkujemo da ga prodamo.kao da nama u dzep idu te pare,trljamo ruke.Razmisljamo pogresno ako je u pitanju tako dobar igrac.Ja sam uvijek za to da ako imamo dobrog igraca,da ga probamo zadrzati sto duze.Neka u klubu razmisljaju kako ce naci pare na drugi nacin.Cini mi se ipak da smo podsvjesno svi za to da Svraka ode iz kluba,jer mu je sada cijena najveca,pa da prevarimo nekoga,a malo ljudi ce biti tuzni sto nam je otisao tako dobar igrac.
Kada Amar kaze da mu je draze sto se vraca Zola,nego sto mu nece igrati jedan reprezentativac,i to jako puno govori.Amar je jako razocaran igrama u ovoj sezoni igraca koje on misli prodati,a svakako da je glavni tu bas Svraka.Tako da mislim,da ni ja ne pisem bas u prazno.Nazalost i podvlacim NAZALOST,Svraka za Zelju igra jako lose.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 nov 2012, 10:52

i podvlacim NAZALOST,Svraka za Zelju igra jako lose.
Al' ovaj gol puno znači, stvarno igra preloše, pogotovo ove zadnje dvje, protiv Olimipca i Veleža je bio nezainteresiran, čak nije dostojan trrake, al' bilo mi pravo drago kad ga je zabio, statistički je ovo bolje da ima reprezntativni gol i za nas Željezničar.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 15 nov 2012, 11:06

do kraja novembra leze 330 000 eura za premije -30 000 zbog navijača i kartona kaze Muharemović.

Novac bi trebao biti uplaćen do kraja novembra - rekao nam je direktor Željezničara Dželaludin Muharemović.

Za titulu nagrada iznosi 200 hiljada eura, a za nastup u drugom pretkolu Lige prvaka 130 hiljada eura, ali od ukupno 330 hiljada eura Željezničar će dobiti skoro 30 hiljada manje.

- Kažnjeni smo zbog navijačkih ispada te zbog nediscipline igrača, žutih i crvenih kartona pa će nam taj novac oduzeti od nagrade - kaže Muharemović.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 15 nov 2012, 11:07

England je napisao/la:
i podvlacim NAZALOST,Svraka za Zelju igra jako lose.
Al' ovaj gol puno znači, stvarno igra preloše, pogotovo ove zadnje dvje, protiv Olimipca i Veleža je bio nezainteresiran, čak nije dostojan trrake, al' bilo mi pravo drago kad ga je zabio, statistički je ovo bolje da ima reprezntativni gol i za nas Željezničar.
Svakako,ovaj gol jako puno znaci i jako je bitan i napisao sam da sam skakao kao dijete od srece,bas zbog njega i sto je to jako bitno za njega u svakom smislu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.