gate 13 je navijacka gruparob do bagro je napisao/la:ja kolega dobro si...zbunio me ovaj nesretan broj...ne znam sta mi je u zadnje vrijeme nisam dobarOvde ih je doslo 5000 hiljada a ne 13.500.

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
gate 13 je navijacka gruparob do bagro je napisao/la:ja kolega dobro si...zbunio me ovaj nesretan broj...ne znam sta mi je u zadnje vrijeme nisam dobarOvde ih je doslo 5000 hiljada a ne 13.500.
a znam drug da je navijacka ne moras me ucitKK_Bosna je napisao/la:gate 13 je navijacka gruparob do bagro je napisao/la:ja kolega dobro si...zbunio me ovaj nesretan broj...ne znam sta mi je u zadnje vrijeme nisam dobarOvde ih je doslo 5000 hiljada a ne 13.500.
joj bila sam na ovoj tribini tad... kad nestade struje u po utakmice,,,Azdaha je napisao/la:[youtube][/youtube]
a odakle si pa si bila, samo kod nas u Visokom se to moze desiti,i to dva puta, ali tad je jos bolje nego kad ima struje, predlazem da se tekme igraju u mrakulejla je napisao/la:joj bila sam na ovoj tribini tad... kad nestade struje u po utakmice,,,Azdaha je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
super je doslo igracima da se odmore (gubili smo tadAzdaha je napisao/la: a odakle si pa si bila, samo kod nas u Visokom se to moze desiti,i to dva puta, ali tad je jos bolje nego kad ima struje, predlazem da se tekme igraju u mraku![]()
[youtube][/youtube]lejla je napisao/la:super je doslo igracima da se odmore (gubili smo tadAzdaha je napisao/la: a odakle si pa si bila, samo kod nas u Visokom se to moze desiti,i to dva puta, ali tad je jos bolje nego kad ima struje, predlazem da se tekme igraju u mraku![]()
), a i BHF-u da zapali koju baklju iznad moje glave (a ja sam paranoicna sto se tice moje kose, pa se uvijek prepadnem baklji)....
![]()
heh,, ja sam odrasla u visokom, volim taj rukometni grad...
Azdaha je napisao/la: evo i itog trenutka i te baklje, a viiiiidi i tvoja glava, da gubili smo, a jooj jel ti i danas mislis da je struje nestalo slucajno, pitanje je bilo odakle si, ali nea veze ti si ipak moja bivsa sugradjanka
Mladen je napisao/la:Evo malo atmosfere iz gradske dvorane u Foči sa finala plej ofa prve lige Srpske izmedju Sutjeske i Bratunca.Navijaci se zovu Haweri.Malo je losiji snimak.
http://www.youtube.com/watch?v=ul820eMlfN0
mali kani se b92....i ostavi pravu ekipu na miru....
Jbt, koja kraljica! Ne mogu da verujem koja bruka od ribe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.