gate 13 je navijacka gruparob do bagro je napisao/la:ja kolega dobro si...zbunio me ovaj nesretan broj...ne znam sta mi je u zadnje vrijeme nisam dobarOvde ih je doslo 5000 hiljada a ne 13.500.
Navijanje u dvoranama
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: Navijanje u dvoranama
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- rob do bagro
- Kontakt:
a znam drug da je navijacka ne moras me ucitKK_Bosna je napisao/la:gate 13 je navijacka gruparob do bagro je napisao/la:ja kolega dobro si...zbunio me ovaj nesretan broj...ne znam sta mi je u zadnje vrijeme nisam dobarOvde ih je doslo 5000 hiljada a ne 13.500.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
[youtube][/youtube]
joj bila sam na ovoj tribini tad... kad nestade struje u po utakmice,,,Azdaha je napisao/la:[youtube][/youtube]
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
a odakle si pa si bila, samo kod nas u Visokom se to moze desiti,i to dva puta, ali tad je jos bolje nego kad ima struje, predlazem da se tekme igraju u mrakulejla je napisao/la:joj bila sam na ovoj tribini tad... kad nestade struje u po utakmice,,,Azdaha je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
super je doslo igracima da se odmore (gubili smo tadAzdaha je napisao/la: a odakle si pa si bila, samo kod nas u Visokom se to moze desiti,i to dva puta, ali tad je jos bolje nego kad ima struje, predlazem da se tekme igraju u mraku![]()
heh,, ja sam odrasla u visokom, volim taj rukometni grad...
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
[youtube][/youtube]lejla je napisao/la:super je doslo igracima da se odmore (gubili smo tadAzdaha je napisao/la: a odakle si pa si bila, samo kod nas u Visokom se to moze desiti,i to dva puta, ali tad je jos bolje nego kad ima struje, predlazem da se tekme igraju u mraku![]()
), a i BHF-u da zapali koju baklju iznad moje glave (a ja sam paranoicna sto se tice moje kose, pa se uvijek prepadnem baklji)....
![]()
heh,, ja sam odrasla u visokom, volim taj rukometni grad...
evo i itog trenutka i te baklje, a viiiiidi i tvoja glava
Azdaha je napisao/la: evo i itog trenutka i te baklje, a viiiiidi i tvoja glava, da gubili smo, a jooj jel ti i danas mislis da je struje nestalo slucajno, pitanje je bilo odakle si, ali nea veze ti si ipak moja bivsa sugradjanka
haha,,, nikad nisam ni mislila da je slucajno bilo,,,
Didier Drogba
Didier Drogba
za ovog iz sirokog i to nije da je nacionalisticki al sta ce nacionalne zastave u dvorani u kojoj se igra utakmica izmedju sirokog i drugog tima.e to mi nije jasno.ko voli kk bosnu ima bordo zastava,siroki su vise plavi.svaki tim ima svoje boje.kad se igra reprezentacija imaju drzavne zastave.a te nacionalne se mogu koristiti protiv npr.citluka da se vidi ko je veci.oni se sigurno ne bi ljutili.to isto vazi i za ostale timove
-
playerbobo
- Kontakt:
OBRATITI POZORNOST OD 1:48 PA NA DALJE.....
[youtube][/youtube]
Evo malo atmosfere iz gradske dvorane u Foči sa finala plej ofa prve lige Srpske izmedju Sutjeske i Bratunca.Navijaci se zovu Haweri.Malo je losiji snimak.
http://www.youtube.com/watch?v=ul820eMlfN0
Mladen je napisao/la:Evo malo atmosfere iz gradske dvorane u Foči sa finala plej ofa prve lige Srpske izmedju Sutjeske i Bratunca.Navijaci se zovu Haweri.Malo je losiji snimak.
Jaoo cuo sam da su ludi pricao mi je prijatelj moj kosarkasi sudija za ona cuvena dva poena u zadnjoj sekudni
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
не ' % ? " се & $ " " ' на % " него на $(наравно & је пуна $)
% % " ' " " " & $ ' у ?
у & ? ево " са " " " - ?(86:80), " ја " за &, ' " $ ово стварно " -
[youtube][/youtube]
% % " ' " " " & $ ' у ?
у & ? ево " са " " " - ?(86:80), " ја " за &, ' " $ ово стварно " -
[youtube][/youtube]
"" ПУТ ""
mali kani se b92....i ostavi pravu ekipu na miru....
tvrdjavu gradili smo godinama i to samo od drveca i pruca i zato nikada nemoj zaboraviti gdje je tvoja prava kuca mi cemo ostati ovdje ponosni da sirimo mit o jednom decku koga smo zvali UBICA....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Jbt, koja kraljica! Ne mogu da verujem koja bruka od ribe.
Brate, bravo.
- vajza_fcbm
- Kontakt:
evo jedna utakmica nasaih seniora u travniku smo zauzeli dvoranu
http://www.youtube.com/watch?v=wbLvBfrDqFs
http://www.youtube.com/watch?v=wbLvBfrDqFs
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- vajza_fcbm
- Kontakt:
pogledajte ovaj moj klip kako se navija u protivnickoj dvorani i gradu

Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 10 gostiju.