Stani malo, ne zelim da te vrijedam niti cu, ali vjeruj mi da bi ti sve sasuo u lice da imam priliku cisto radi poganskog odnosa prema nama.Batistuta je napisao/la:Nema se sta pricati niti diskutovati oko ove utakmice, svake sedmice se u Evropi namjestaju utakmice, cak imamo sumnju u utakmice Lige prvaka da su namjestene sto se u nasoj ligi ne bi namjestalo i vidimo da se namjesta godinama. Od prosle sezone znamo da je Leotar za Zelju sigurna 3 boda i to je to. Ja iskreno ne bi volio da moj klub dolazi do ovakvih bodova , da se stavlja ljaga ali kao sto rekoh Boze moj utakmica se namjesti, nikom nista i idemo dalje. Mene mao boli sto je "Bosnjacki" klub Sloboda kolateralna steta i klub koji je poslat na dno za 3 gostujuca boda ali to nekome moral dozvoljava i to je to. Sretno dalje

E sada kada vec gledas na to sve sa pogresne strane, da ti i ja odgovorim na pogan nacin. Po vama, kada smo vec bili u poziciji da biramo izmedu Slobode i Leotara, je bi uvijek izabrao Leotar, cisto radi koreknte igre i odnosa godinama koji su imali prema nama. Meni samo nije jasno zasto se svi tada hvatate partiotizma nekog! Sta je nama Sloboda dala? Svaki put dole kada dodemo, dozive nas kao drzavni neprijatelj broj jedan, svaki put se odnose Tuzlaci prema navijacima Zeljeznicara kao najvecoj stoci, i vrijedaju ih markalama i slicnim ranama iz proslosti. Dakle, prema tome, Sloboda & Sarajevo = ANTI-ZELJO....nema tu price, dusmani se tope samo silom, jer se na silu uzvraca silom...
Nema tu sredine, budala samo ne vidi. Utakmica je savim korektna, cak je Leotar bar mo meni mogao komotno do remija, samo jbg, nisu znali. Dakle, ljudi gledajte sebe, ostavite se vise nas... Svi vi volite srati o Zelji i namjestanju kada se ne ostvare vasi personalni interesi, pa je najlakse reci, Zeljo nastalio.... Kada bi svi racionalno razmisljanji, pocevsi od repke, pa do ovog naseg nogometa, svima bi na odlicno bilo, ali ne. Kod nas svi cemo u tude prvo, pa cemo u svoje zadnji...
TKO DRUGOM JAMU KOPA, SAM U NJU UPADA! Samo je pitanja vremena...