FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Slobodance!bagrcavi je napisao/la:Za koga navijaš batistuta ?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
To je onaj tim sto je bio nadomak evrope, nesto slcino Evroskom Celiku. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- champions1921
Nacin njegovog razmisljanja govori da je pitar sa opasnom upalom cira i dubokim kompleksima.. Amar ce ih zdravlja kostatisajo10 je napisao/la:Slobodance!bagrcavi je napisao/la:Za koga navijaš batistuta ?
BUDI ŽELJO !!!
hahahahahhahahahahahahahhaha ali molim vas mirovnezeljo1 je napisao/la:javi se azizu pa organizujte masovne protestepowerplay je napisao/la:ekyy je napisao/la:Hladno da hladnije ne moze !![]()
![]()
Par Leotar-Željo jutros u startu blokiran na kladionici. Hladno radite malverzacije kako ste i naučili, pišam vam se na sve što ste vi osvojili, gadi mi se naša liga !!!!
Kad stane srce moje, i Bog mi sklopi oci, zakucat ce bar jos jednom, i s' neba cu za te doci! TM1987
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@batistuta gabriele - Oprosti ali onda nisu dovoljno upucen u svu pricu oko zadnja cetiri kola prosle sezone.
Zeljo - Slavija - Zeljo ovjerava titulu na Grabvici;
Sarajevo - Zeljo - Derbi odlican, bez rezultatskog znacanja za plave;
Zeljo - Kozara (Proslava na punoj Grbavici, igraci umjesto da ginu, oni se vuku - ovo ce ti svak ziv potvrditit)
Leotar - Zeljo - (Nasi igraci ne izlaze iz kafani i mamurni ulaze u taj mec, koje opet nema nikakvog rezultatskog znacanja. Sta sada ti tu ocekujes? Dokazivanje nekome?, ne svatam)
EDIT: Utakmice u evropi se stimaju, i stimat ce se dok se nogomet igra. Ovo jednosavno nije licilo na stelu, vec kao sto sam ranije naveo, podudarilo se par cinjenica sa rasmisljejem takvih kao ti, i stvorili ste sebi globalnu sliku...
Zeljo - Slavija - Zeljo ovjerava titulu na Grabvici;
Sarajevo - Zeljo - Derbi odlican, bez rezultatskog znacanja za plave;
Zeljo - Kozara (Proslava na punoj Grbavici, igraci umjesto da ginu, oni se vuku - ovo ce ti svak ziv potvrditit)
Leotar - Zeljo - (Nasi igraci ne izlaze iz kafani i mamurni ulaze u taj mec, koje opet nema nikakvog rezultatskog znacanja. Sta sada ti tu ocekujes? Dokazivanje nekome?, ne svatam)
EDIT: Utakmice u evropi se stimaju, i stimat ce se dok se nogomet igra. Ovo jednosavno nije licilo na stelu, vec kao sto sam ranije naveo, podudarilo se par cinjenica sa rasmisljejem takvih kao ti, i stvorili ste sebi globalnu sliku...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 17 nov 2012, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
@batistuta
smaras...
i da samo pustili leotaru prosle sezone... nasa stvar... a vi se i dalje vadite da ste ispali zbog nas... a ne slucajno zbog vase grozne igre i nesposobnih igraca da predju centar u sarajevu u posljednjem kolu protiv slavije...
volim tuzlu i tuzlake, ali ima vas ocigledno primjera koji su grada tek upoznali 1996. godine pa odjednom to veci tuzlaci od samih tuzlaka... smiri se decko... mrznja je prvi znak nepriznavanja vlastitih gresaka...
a sad fino odje.bi sa sampionske teme...
smaras...
i da samo pustili leotaru prosle sezone... nasa stvar... a vi se i dalje vadite da ste ispali zbog nas... a ne slucajno zbog vase grozne igre i nesposobnih igraca da predju centar u sarajevu u posljednjem kolu protiv slavije...
volim tuzlu i tuzlake, ali ima vas ocigledno primjera koji su grada tek upoznali 1996. godine pa odjednom to veci tuzlaci od samih tuzlaka... smiri se decko... mrznja je prvi znak nepriznavanja vlastitih gresaka...
a sad fino odje.bi sa sampionske teme...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- mahalac_SA
- Kontakt:
- KB-TM87
- Kontakt:
ja sto nam ga suknu ovo je pravni neopovrgivi dokaz, nema sta

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Sta im se vise pravdate vidite da su se *srali pa ne znaju sta ce , ponadali se barem jesenjoj tituli pa ni od oga nema nista. i nemoj te da im zamjerite ovih 3 4 godine je bilo biti tesko pitar 
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Moze li neko golove postaviti??
mislim da bi admin trebao pobrisati ovo sto je skinuto s drugog foruma
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
I hoce al izgleda ternutno nema ni jednog na temi.
eh, to i mene zanima...TMovac je napisao/la:I kako uopste ima pristupa orgu?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- mahalac_SA
- Kontakt:
a znam i naših na njihovom infu, valjda "drugarstvo", šta lianonimni je napisao/la:eh, to i mene zanima...TMovac je napisao/la:I kako uopste ima pristupa orgu?
UEFA=MAFIA
pacovi_tu_ima je napisao/la:šta je balavci, boli istina zar ne? boli to što momci sa orga priznaju očigledno štimanje u trebinju? nikad vi nećete postati evropski klub, uvijek ćete zbog ovakvih stvari primati u prvom pretkolu 5+ golova i brukat ćete državu bosnu i hercegovinu.
Boli je tako
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Pustite ih neka se jedu od muke! Bice ZELJO opet SAMPION! 
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Danas pozurio u kladionicu da fiksiram dvojku ko vlasic naravno blokiran par
.E sampiona i kurca i trebaju vas trpat po evropi samo nam brukate drzavu
sloboda je napisao/la:Danas pozurio u kladionicu da fiksiram dvojku ko vlasic naravno blokiran par.E sampiona i kurca i trebaju vas trpat po evropi samo nam brukate drzavu
Kakvo je stanje u 1.Federalnoj
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], KrajinaTm87 i 34 gosta.