FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 17 nov 2012, 16:33

Batistuta je napisao/la:Nema se sta pricati niti diskutovati oko ove utakmice, svake sedmice se u Evropi namjestaju utakmice, cak imamo sumnju u utakmice Lige prvaka da su namjestene sto se u nasoj ligi ne bi namjestalo i vidimo da se namjesta godinama. Od prosle sezone znamo da je Leotar za Zelju sigurna 3 boda i to je to. Ja iskreno ne bi volio da moj klub dolazi do ovakvih bodova , da se stavlja ljaga ali kao sto rekoh Boze moj utakmica se namjesti, nikom nista i idemo dalje. Mene mao boli sto je "Bosnjacki" klub Sloboda kolateralna steta i klub koji je poslat na dno za 3 gostujuca boda ali to nekome moral dozvoljava i to je to. Sretno dalje
Stani malo, ne zelim da te vrijedam niti cu, ali vjeruj mi da bi ti sve sasuo u lice da imam priliku cisto radi poganskog odnosa prema nama. ;) Ajde iznesi tvoj vid razmisljanja detaljno kada vec zelis raspravu, argumentovanu. Koliko ima utakmica u sezoni? Koliko se puta Sloboda mogla sami spasiti?, Zasto su dozvolili zadnje kolo da im neko drugi odlucuje o sudbini? (tocnije, igrali su opet za sebe, ali centra nisu prosli)...

E sada kada vec gledas na to sve sa pogresne strane, da ti i ja odgovorim na pogan nacin. Po vama, kada smo vec bili u poziciji da biramo izmedu Slobode i Leotara, je bi uvijek izabrao Leotar, cisto radi koreknte igre i odnosa godinama koji su imali prema nama. Meni samo nije jasno zasto se svi tada hvatate partiotizma nekog! Sta je nama Sloboda dala? Svaki put dole kada dodemo, dozive nas kao drzavni neprijatelj broj jedan, svaki put se odnose Tuzlaci prema navijacima Zeljeznicara kao najvecoj stoci, i vrijedaju ih markalama i slicnim ranama iz proslosti. Dakle, prema tome, Sloboda & Sarajevo = ANTI-ZELJO....nema tu price, dusmani se tope samo silom, jer se na silu uzvraca silom...

Nema tu sredine, budala samo ne vidi. Utakmica je savim korektna, cak je Leotar bar mo meni mogao komotno do remija, samo jbg, nisu znali. Dakle, ljudi gledajte sebe, ostavite se vise nas... Svi vi volite srati o Zelji i namjestanju kada se ne ostvare vasi personalni interesi, pa je najlakse reci, Zeljo nastalio.... Kada bi svi racionalno razmisljanji, pocevsi od repke, pa do ovog naseg nogometa, svima bi na odlicno bilo, ali ne. Kod nas svi cemo u tude prvo, pa cemo u svoje zadnji...

TKO DRUGOM JAMU KOPA, SAM U NJU UPADA! Samo je pitanja vremena... ;)

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 17 nov 2012, 16:41

DzoleZeljo je napisao/la:
Batistuta je napisao/la:Nema se sta pricati niti diskutovati oko ove utakmice, svake sedmice se u Evropi namjestaju utakmice, cak imamo sumnju u utakmice Lige prvaka da su namjestene sto se u nasoj ligi ne bi namjestalo i vidimo da se namjesta godinama. Od prosle sezone znamo da je Leotar za Zelju sigurna 3 boda i to je to. Ja iskreno ne bi volio da moj klub dolazi do ovakvih bodova , da se stavlja ljaga ali kao sto rekoh Boze moj utakmica se namjesti, nikom nista i idemo dalje. Mene mao boli sto je "Bosnjacki" klub Sloboda kolateralna steta i klub koji je poslat na dno za 3 gostujuca boda ali to nekome moral dozvoljava i to je to. Sretno dalje
Stani malo, ne zelim da te vrijedam niti cu, ali vjeruj mi da bi ti sve sasuo u lice da imam priliku cisto radi poganskog odnosa prema nama. ;) Ajde iznesi tvoj vid razmisljanja detaljno kada vec zelis raspravu, argumentovanu. Koliko ima utakmica u sezoni? Koliko se puta Sloboda mogla sami spasiti?, Zasto su dozvolili zadnje kolo da im neko drugi odlucuje o sudbini? (tocnije, igrali su opet za sebe, ali centra nisu prosli)...

E sada kada vec gledas na to sve sa pogresne strane, da ti i ja odgovorim na pogan nacin. Po vama, kada smo vec bili u poziciji da biramo izmedu Slobode i Leotara, je bi uvijek izabrao Leotar, cisto radi koreknte igre i odnosa godinama koji su imali prema nama. Meni samo nije jasno zasto se svi tada hvatate partiotizma nekog! Sta je nama Sloboda dala? Svaki put dole kada dodemo, dozive nas kao drzavni neprijatelj broj jedan, svaki put se odnose Tuzlaci prema navijacima Zeljeznicara kao najvecoj stoci, i vrijedaju ih markalama i slicnim ranama iz proslosti. Dakle, prema tome, Sloboda & Sarajevo = ANTI-ZELJO....nema tu price, dusmani se tope samo silom, jer se na silu uzvraca silom...

Nema tu sredine, budala samo ne vidi. Utakmica je savim korektna, cak je Leotar bar mo meni mogao komotno do remija, samo jbg, nisu znali. Dakle, ljudi gledajte sebe, ostavite se vise nas... Svi vi volite srati o Zelji i namjestanju kada se ne ostvare vasi personalni interesi, pa je najlakse reci, Zeljo nastalio.... Kada bi svi racionalno razmisljanji, pocevsi od repke, pa do ovog naseg nogometa, svima bi na odlicno bilo, ali ne. Kod nas svi cemo u tude prvo, pa cemo u svoje zadnji...

TKO DRUGOM JAMU KOPA, SAM U NJU UPADA! Samo je pitanja vremena... ;)
Kao sto sam rekao stimanje utakmica je svakodnevnica u Evropi, Ligi prvaka, kvalifikacijama i to je legitimno, ko je sposoban, ima mogucnost to i uradi i tu je kraj diskusije.
" onclick="window.open(this.href);return false; ovaj klip i go Leotara iz zadnjeg kola mnogo toga govori, da je pravne drzave ovo bi se istrazilo ali kazem kada se u Ligama petice zmiri kod nas je to javna tajna. E sad meni je bezveze da me neko uvjerava da Zeljo nije pustio Leotaru pa ovi njima sada vratili, pa da onda Osim licemjerno izjavljuje i baca floskule " bila je korekta utakmica, imali uslove igre bla bla", pa necemo se lagati to je valjda svakome jasno.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 nov 2012, 16:42

Za koga navijaš batistuta ?
DRUG NEBI TI PUNCA

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 17 nov 2012, 16:42

bagrcavi je napisao/la:Za koga navijaš batistuta ?
Slobodance!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 nov 2012, 16:44

To je onaj tim sto je bio nadomak evrope, nesto slcino Evroskom Celiku. :)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 nov 2012, 16:46

sajo10 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Za koga navijaš batistuta ?
Slobodance!
Nacin njegovog razmisljanja govori da je pitar sa opasnom upalom cira i dubokim kompleksima.. Amar ce ih zdravlja kostati :lol:
BUDI ŽELJO !!!

aki77
Kontakt:

Post Postao/la aki77 » 17 nov 2012, 16:50

zeljo1 je napisao/la:
powerplay je napisao/la:
ekyy je napisao/la:Hladno da hladnije ne moze !
:lol: :lol: :lol: Par Leotar-Željo jutros u startu blokiran na kladionici. Hladno radite malverzacije kako ste i naučili, pišam vam se na sve što ste vi osvojili, gadi mi se naša liga !!!!
javi se azizu pa organizujte masovne proteste
hahahahahhahahahahahahahhaha ali molim vas mirovne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kad stane srce moje, i Bog mi sklopi oci, zakucat ce bar jos jednom, i s' neba cu za te doci! TM1987

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 17 nov 2012, 16:54

@batistuta gabriele - Oprosti ali onda nisu dovoljno upucen u svu pricu oko zadnja cetiri kola prosle sezone.

Zeljo - Slavija - Zeljo ovjerava titulu na Grabvici;

Sarajevo - Zeljo - Derbi odlican, bez rezultatskog znacanja za plave;

Zeljo - Kozara (Proslava na punoj Grbavici, igraci umjesto da ginu, oni se vuku - ovo ce ti svak ziv potvrditit)

Leotar - Zeljo - (Nasi igraci ne izlaze iz kafani i mamurni ulaze u taj mec, koje opet nema nikakvog rezultatskog znacanja. Sta sada ti tu ocekujes? Dokazivanje nekome?, ne svatam)

EDIT: Utakmice u evropi se stimaju, i stimat ce se dok se nogomet igra. Ovo jednosavno nije licilo na stelu, vec kao sto sam ranije naveo, podudarilo se par cinjenica sa rasmisljejem takvih kao ti, i stvorili ste sebi globalnu sliku... ;)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 17 nov 2012, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 17 nov 2012, 16:55

@batistuta

smaras... :roll:

i da samo pustili leotaru prosle sezone... nasa stvar... a vi se i dalje vadite da ste ispali zbog nas... a ne slucajno zbog vase grozne igre i nesposobnih igraca da predju centar u sarajevu u posljednjem kolu protiv slavije... :roll:

volim tuzlu i tuzlake, ali ima vas ocigledno primjera koji su grada tek upoznali 1996. godine pa odjednom to veci tuzlaci od samih tuzlaka... smiri se decko... mrznja je prvi znak nepriznavanja vlastitih gresaka... ;)

a sad fino odje.bi sa sampionske teme... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

mahalac_SA
Kontakt:

Post Postao/la mahalac_SA » 17 nov 2012, 17:00

Sramota...
samo 0:2 :mrgreen: :twisted: :lol:
UEFA=MAFIA

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 nov 2012, 17:35

ja sto nam ga suknu ovo je pravni neopovrgivi dokaz, nema sta :lol: :lol: :lol: :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 17 nov 2012, 17:48

Sta im se vise pravdate vidite da su se *srali pa ne znaju sta ce , ponadali se barem jesenjoj tituli pa ni od oga nema nista. i nemoj te da im zamjerite ovih 3 4 godine je bilo biti tesko pitar :lol:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 17 nov 2012, 17:51

Moze li neko golove postaviti??

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 17 nov 2012, 17:53

mislim da bi admin trebao pobrisati ovo sto je skinuto s drugog foruma
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 nov 2012, 17:54

I hoce al izgleda ternutno nema ni jednog na temi.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 17 nov 2012, 17:54

TMovac je napisao/la:I kako uopste ima pristupa orgu?
eh, to i mene zanima...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

mahalac_SA
Kontakt:

Post Postao/la mahalac_SA » 17 nov 2012, 17:58

anonimni je napisao/la:
TMovac je napisao/la:I kako uopste ima pristupa orgu?
eh, to i mene zanima...
a znam i naših na njihovom infu, valjda "drugarstvo", šta li :mrgreen:
UEFA=MAFIA

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 17 nov 2012, 18:00

saradnja :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 17 nov 2012, 18:01

pacovi_tu_ima je napisao/la:šta je balavci, boli istina zar ne? boli to što momci sa orga priznaju očigledno štimanje u trebinju? nikad vi nećete postati evropski klub, uvijek ćete zbog ovakvih stvari primati u prvom pretkolu 5+ golova i brukat ćete državu bosnu i hercegovinu.

Boli je tako :lol: :lol: :lol: :lol:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 17 nov 2012, 18:02

Pustite ih neka se jedu od muke! Bice ZELJO opet SAMPION! :D
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, F1921B, Hrasno15, jasmin10, Lecler, mnon46, OzmoodPinglewood i 92 gosta.