Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
Alen je toliki purger i hrvat da u decembru, poslije 2 sedmice u americi, ide slaviti novu godinu u Bosni sa svojim prijateljima bosancima.

od prve mintue protiv zadra 

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Zabio za 2-0
Kakva golcina.
Svaka cast Alene!

kakv je gol zabio ?Kuko je napisao/la:Kakva golcina.Svaka cast Alene!
" onclick="window.open(this.href);return false;Zekoo je napisao/la:kakv je gol zabio ?Kuko je napisao/la:Kakva golcina.Svaka cast Alene!

golčinanate je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Zekoo je napisao/la:kakv je gol zabio ?Kuko je napisao/la:Kakva golcina.Svaka cast Alene!

koji gol 

- Jack777Pott
- Kontakt:
Nema ti to nikakve veze. Ja bi izabrao Hrvatsku kad bi mogao birat. Igrao bi i za BiH ako bi me prije pozvala. Al jedno je sigurno, uvijek bi dolazio u BiH i sa svojim prijateljima provodio praznikeSakuragi je napisao/la:Alen je toliki purger i hrvat da u decembru, poslije 2 sedmice u americi, ide slaviti novu godinu u Bosni sa svojim prijateljima bosancima.

Uostalom, to nije ni bitno, tu temu treba ukinut, ja bi ovo zakljucao na neko vrijeme. Ovdje bi se trebalo diskutirati o njegovim kvalitetama. Danas je zabio eurogol, i na to ima cijelih 6 komentara. Za temu koja je u pola mjeseca dostigla 116 stranica je malo cudno.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Naravno, ti si od onih koji su u ratu dezertirali u Njemacku...ne cudi me takvo razmisljanje ondaJack777Pott je napisao/la: Nema ti to nikakve veze. Ja bi izabrao Hrvatsku kad bi mogao birat. Igrao bi i za BiH ako bi me prije pozvala. Al jedno je sigurno, uvijek bi dolazio u BiH i sa svojim prijateljima provodio praznike![]()

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Mislim da je Alen odlucio, sigurno ce izabrati Hrvate.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Jack777Pott
- Kontakt:
Ne, ja sam cijeli rat proveo u BiH, kao i moj otac koji se borio u tom istom ratu, iako smo mogli dezetirat kao veci dio moje familije, al nebi o tome.neo je napisao/la:Naravno, ti si od onih koji su u ratu dezertirali u Njemacku...ne cudi me takvo razmisljanje ondaJack777Pott je napisao/la: Nema ti to nikakve veze. Ja bi izabrao Hrvatsku kad bi mogao birat. Igrao bi i za BiH ako bi me prije pozvala. Al jedno je sigurno, uvijek bi dolazio u BiH i sa svojim prijateljima provodio praznike![]()
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
iskreno j.ebe mi se za koga bi ti igrao. ti si hrvatJack777Pott je napisao/la:
Nema ti to nikakve veze. Ja bi izabrao Hrvatsku kad bi mogao birat. Igrao bi i za BiH ako bi me prije pozvala. Al jedno je sigurno, uvijek bi dolazio u BiH i sa svojim prijateljima provodio praznike![]()
Uostalom, to nije ni bitno, tu temu treba ukinut, ja bi ovo zakljucao na neko vrijeme. Ovdje bi se trebalo diskutirati o njegovim kvalitetama. Danas je zabio eurogol, i na to ima cijelih 6 komentara. Za temu koja je u pola mjeseca dostigla 116 stranica je malo cudno.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Jack777Pott je napisao/la:Nema ti to nikakve veze. Ja bi izabrao Hrvatsku kad bi mogao birat. Igrao bi i za BiH ako bi me prije pozvala. Al jedno je sigurno, uvijek bi dolazio u BiH i sa svojim prijateljima provodio praznikeSakuragi je napisao/la:Alen je toliki purger i hrvat da u decembru, poslije 2 sedmice u americi, ide slaviti novu godinu u Bosni sa svojim prijateljima bosancima.
![]()
Gledaj ovog lika...

Predivan gol mladog Alena!
Momak ce stvarno da bude odlican igrac,dva gola do sada i to kakava dva remek dijela!
Momak ce stvarno da bude odlican igrac,dva gola do sada i to kakava dva remek dijela!
Prelijep gol i to još ljevicom. Odličan osjećaj i za ući u prazan prostor i ćušnuti je točno tamo gdje treba.
Savršeno pogođeno u suprotni kut.
Mali ima osjećaja, profinjen je, baš ga je milina za gledati.
A još je u pubertetu praktički.
Savršeno pogođeno u suprotni kut.
Mali ima osjećaja, profinjen je, baš ga je milina za gledati.
A još je u pubertetu praktički.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Mene interesuje sad, da li je slucajno kome iz fudbalskog saveza BiH (Susicu, Jagodicu, Bakovicu ili nekom petom) palo na pamet, da malom ili Seadu posalju sms, e-mail, ili poziv i da cestitaju na dobrom nastupu i odlicnom golu.... To su male sitnice koje znaju da urade puno toga i da im se pokaze da se na ljude racuna...
To je jedan mali i blesavi gest, koji kad se ponovi par puta, moze uraditi dosta toga...
To je jedan mali i blesavi gest, koji kad se ponovi par puta, moze uraditi dosta toga...
Pravda za Papeta!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Bas.Dufresne je napisao/la:Mene interesuje sad, da li je slucajno kome iz fudbalskog saveza BiH (Susicu, Jagodicu, Bakovicu ili nekom petom) palo na pamet, da malom ili Seadu posalju sms, e-mail, ili poziv i da cestitaju na dobrom nastupu i odlicnom golu.... To su male sitnice koje znaju da urade puno toga i da im se pokaze da se na ljude racuna...
Ma nema imamo nesposoban strucni stab, mora ovo biti mnogo efikasniji rad

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- Jack777Pott
- Kontakt:
Vjeruj da je HNS jos nesposobniji. U ovom slusaju ce bas Halilovic moc sam odlucit bez pritiska ijednog Saveza. HNS je tvrdio da jedan Gavranovic nije potreban reprezentaciji i nakon godinu dana on u dresu Svice udje na Poljudu drugo poluvrijeme i Hrvatskoj uvali 2 komada. Gledaj koliko 'stranaca' igra za Njemacku, a to sigurno nije samo zato sto je Njemacka dobra i sto oni vole Njemacku, vec zato sto su ovi na vrijeme rijesili sve dileme. Ozil je nedavno trazio da ne igra protiv Turske i dobio je odbijenicu jer su se ovi bojali da ce svi to trazit, a to znaci svako malo neki izostanak. Njemu srce sigurno vise kuca za Tursku, al kad je Njemacki Savez sposobniji od Turskog. Da je ijedan od BiH i Hrvstkog Saveza sposoban Halilovic bi do sad debitirao za jednu repku. Odigrao bi 5 minuta i onda igrao 2-3 godine u mladjim kategorijama, a taj Savez bi bio miran i narod vise nebi dizao buku oko njega, a sto je najbolje u toj prici, i mali bi bio miran. Njega novinari i ljudi opsjedaju zbog toga za koga ce igrati, a osjeca se kao da ga nitko dovoljno ne zeli. Nadam se samo da nece izgorit zbog silne medijske paznje, imamo hrpe primjera na sve strane, bila bi ogromna steta bez obzira za koga igrao, ogroman je talent.vedofeelgood je napisao/la:
Bas.
Ma nema imamo nesposoban strucni stab, mora ovo biti mnogo efikasniji radJa mislim da cemo izgubiti i Halilovica i jos 100 slicnih ako se ne promjeni nesto radikalno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.