Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Sakuragi
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la Sakuragi » 15 nov 2012, 14:31

Alen je toliki purger i hrvat da u decembru, poslije 2 sedmice u americi, ide slaviti novu godinu u Bosni sa svojim prijateljima bosancima.

slika

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 17 nov 2012, 15:30

od prve mintue protiv zadra ;)

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 17 nov 2012, 15:38

Zabio za 2-0

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 17 nov 2012, 15:50

Kakva golcina. :o Svaka cast Alene!

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 17 nov 2012, 16:01

Kuko je napisao/la:Kakva golcina. :o Svaka cast Alene!
kakv je gol zabio ?

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 17 nov 2012, 16:04

Zekoo je napisao/la:
kakv je gol zabio ?
" onclick="window.open(this.href);return false;

8-)

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 17 nov 2012, 16:36

nate je napisao/la:
Zekoo je napisao/la:
kakv je gol zabio ?
" onclick="window.open(this.href);return false;
8-)
golčina :D nesto slicno kao i dzeko protiv totenhema prosle godine

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 17 nov 2012, 17:15

koji gol :D

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 17 nov 2012, 17:33

Sakuragi je napisao/la:Alen je toliki purger i hrvat da u decembru, poslije 2 sedmice u americi, ide slaviti novu godinu u Bosni sa svojim prijateljima bosancima.

slika
Nema ti to nikakve veze. Ja bi izabrao Hrvatsku kad bi mogao birat. Igrao bi i za BiH ako bi me prije pozvala. Al jedno je sigurno, uvijek bi dolazio u BiH i sa svojim prijateljima provodio praznike :mrgreen:

Uostalom, to nije ni bitno, tu temu treba ukinut, ja bi ovo zakljucao na neko vrijeme. Ovdje bi se trebalo diskutirati o njegovim kvalitetama. Danas je zabio eurogol, i na to ima cijelih 6 komentara. Za temu koja je u pola mjeseca dostigla 116 stranica je malo cudno.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 17 nov 2012, 17:39

Jack777Pott je napisao/la: Nema ti to nikakve veze. Ja bi izabrao Hrvatsku kad bi mogao birat. Igrao bi i za BiH ako bi me prije pozvala. Al jedno je sigurno, uvijek bi dolazio u BiH i sa svojim prijateljima provodio praznike :mrgreen:
Naravno, ti si od onih koji su u ratu dezertirali u Njemacku...ne cudi me takvo razmisljanje onda :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 nov 2012, 17:53

Mislim da je Alen odlucio, sigurno ce izabrati Hrvate.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 17 nov 2012, 18:14

neo je napisao/la:
Jack777Pott je napisao/la: Nema ti to nikakve veze. Ja bi izabrao Hrvatsku kad bi mogao birat. Igrao bi i za BiH ako bi me prije pozvala. Al jedno je sigurno, uvijek bi dolazio u BiH i sa svojim prijateljima provodio praznike :mrgreen:
Naravno, ti si od onih koji su u ratu dezertirali u Njemacku...ne cudi me takvo razmisljanje onda :)
Ne, ja sam cijeli rat proveo u BiH, kao i moj otac koji se borio u tom istom ratu, iako smo mogli dezetirat kao veci dio moje familije, al nebi o tome.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 17 nov 2012, 18:56

Jack777Pott je napisao/la:
Nema ti to nikakve veze. Ja bi izabrao Hrvatsku kad bi mogao birat. Igrao bi i za BiH ako bi me prije pozvala. Al jedno je sigurno, uvijek bi dolazio u BiH i sa svojim prijateljima provodio praznike :mrgreen:

Uostalom, to nije ni bitno, tu temu treba ukinut, ja bi ovo zakljucao na neko vrijeme. Ovdje bi se trebalo diskutirati o njegovim kvalitetama. Danas je zabio eurogol, i na to ima cijelih 6 komentara. Za temu koja je u pola mjeseca dostigla 116 stranica je malo cudno.
iskreno j.ebe mi se za koga bi ti igrao. ti si hrvat

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 17 nov 2012, 19:19

Jack777Pott je napisao/la:
Sakuragi je napisao/la:Alen je toliki purger i hrvat da u decembru, poslije 2 sedmice u americi, ide slaviti novu godinu u Bosni sa svojim prijateljima bosancima.

slika

Gledaj ovog lika... :lol: Pa kad bi i ja bio Hrvat i ja bi igro za Hrvatsku

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 17 nov 2012, 19:31

:) Mali usti caca...

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 17 nov 2012, 19:45

Predivan gol mladog Alena!
Momak ce stvarno da bude odlican igrac,dva gola do sada i to kakava dva remek dijela!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 nov 2012, 21:35

Prelijep gol i to još ljevicom. Odličan osjećaj i za ući u prazan prostor i ćušnuti je točno tamo gdje treba.
Savršeno pogođeno u suprotni kut.
Mali ima osjećaja, profinjen je, baš ga je milina za gledati.
A još je u pubertetu praktički.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 18 nov 2012, 08:00

Mene interesuje sad, da li je slucajno kome iz fudbalskog saveza BiH (Susicu, Jagodicu, Bakovicu ili nekom petom) palo na pamet, da malom ili Seadu posalju sms, e-mail, ili poziv i da cestitaju na dobrom nastupu i odlicnom golu.... To su male sitnice koje znaju da urade puno toga i da im se pokaze da se na ljude racuna...

To je jedan mali i blesavi gest, koji kad se ponovi par puta, moze uraditi dosta toga...
Pravda za Papeta!

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 18 nov 2012, 12:37

Dufresne je napisao/la:Mene interesuje sad, da li je slucajno kome iz fudbalskog saveza BiH (Susicu, Jagodicu, Bakovicu ili nekom petom) palo na pamet, da malom ili Seadu posalju sms, e-mail, ili poziv i da cestitaju na dobrom nastupu i odlicnom golu.... To su male sitnice koje znaju da urade puno toga i da im se pokaze da se na ljude racuna...

To je jedan mali i blesavi gest, koji kad se ponovi par puta, moze uraditi dosta toga...
Bas.

Ma nema imamo nesposoban strucni stab, mora ovo biti mnogo efikasniji rad :roll: Ja mislim da cemo izgubiti i Halilovica i jos 100 slicnih ako se ne promjeni nesto radikalno
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 18 nov 2012, 15:49

vedofeelgood je napisao/la:
Bas.

Ma nema imamo nesposoban strucni stab, mora ovo biti mnogo efikasniji rad :roll: Ja mislim da cemo izgubiti i Halilovica i jos 100 slicnih ako se ne promjeni nesto radikalno
Vjeruj da je HNS jos nesposobniji. U ovom slusaju ce bas Halilovic moc sam odlucit bez pritiska ijednog Saveza. HNS je tvrdio da jedan Gavranovic nije potreban reprezentaciji i nakon godinu dana on u dresu Svice udje na Poljudu drugo poluvrijeme i Hrvatskoj uvali 2 komada. Gledaj koliko 'stranaca' igra za Njemacku, a to sigurno nije samo zato sto je Njemacka dobra i sto oni vole Njemacku, vec zato sto su ovi na vrijeme rijesili sve dileme. Ozil je nedavno trazio da ne igra protiv Turske i dobio je odbijenicu jer su se ovi bojali da ce svi to trazit, a to znaci svako malo neki izostanak. Njemu srce sigurno vise kuca za Tursku, al kad je Njemacki Savez sposobniji od Turskog. Da je ijedan od BiH i Hrvstkog Saveza sposoban Halilovic bi do sad debitirao za jednu repku. Odigrao bi 5 minuta i onda igrao 2-3 godine u mladjim kategorijama, a taj Savez bi bio miran i narod vise nebi dizao buku oko njega, a sto je najbolje u toj prici, i mali bi bio miran. Njega novinari i ljudi opsjedaju zbog toga za koga ce igrati, a osjeca se kao da ga nitko dovoljno ne zeli. Nadam se samo da nece izgorit zbog silne medijske paznje, imamo hrpe primjera na sve strane, bila bi ogromna steta bez obzira za koga igrao, ogroman je talent.

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.