mislim da nema...ElLoco7 je napisao/la:de mi recite imal se negdje u Sarajevu kupiti orginal Burbbery ili Ralph Lauren odjeca, tj dzemperi i majice?
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- SultanSulejman
- Kontakt:
Pogledaj u ovim "malo skupljim" prodavnicama tipa što su u BBI i sl.tome ,ybga nisam iz Sa pa da ti tačno kažemElLoco7 je napisao/la:de mi recite imal se negdje u Sarajevu kupiti orginal Burbbery ili Ralph Lauren odjeca, tj dzemperi i majice?
Teško, teško. Rekao bih da toga nikako nema u Sarajevu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pogledaj u BBI centru radnja gdje se prodaje Armani, Gucci, ima tih super markiranih. Mislim da je na trecem spratu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
XYZ se radnja zove.Elegant je napisao/la:Pogledaj u BBI centru radnja gdje se prodaje Armani, Gucci, ima tih super markiranih. Mislim da je na trecem spratu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
kad već pričamo o parfemima, jel neko probao one što se za jeftine pare (30-ak km) prodaju preko pika, kao fazon orginali, samo pakovani u druge bočice. je li to istina, odnosno valjaju li čemu ti parfemi? vidim ljudi masovno kupuju i svi zadovoljni 
Pa kako nema toga, kad u BBI imas Ralph Lauren radnju ako se ne varam
Eh parfemi su moje podrucje
Lamborghini,ja sam koristio( Lamborghini Azione,Lamborghini Intenso al brate najjaci od njih je EXPLOSIVO )

Cesto koristim DB Instict. kad idem na fax,nije suvise jak ali kad ti se djevojka priblizi jednostavno oboris je s nogu

Ovaj Pumin sam ne davno koristio,nije los,samo sto malo dodje jbg

Meni najdrazi,jednostavno magnet za zene,jest da je malo poskup al vrijedi svakog centa
Lamborghini,ja sam koristio( Lamborghini Azione,Lamborghini Intenso al brate najjaci od njih je EXPLOSIVO )

Cesto koristim DB Instict. kad idem na fax,nije suvise jak ali kad ti se djevojka priblizi jednostavno oboris je s nogu

Ovaj Pumin sam ne davno koristio,nije los,samo sto malo dodje jbg

Meni najdrazi,jednostavno magnet za zene,jest da je malo poskup al vrijedi svakog centa
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC

Koji god da uzmete, necete se pokajat
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- TheVerminator
- Kontakt:
ceze je napisao/la:![]()
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Gdje ima kupiti parfema u Visokom ili Sarajevu ? 
P.S. Evo jedan dobar style

P.S. Evo jedan dobar style
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mav6t ... o1_500.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; jel znal ko gdje ima kupiti ovakve patike ili sl.
Ljiljani zlatni pjesma se ori navija cijeli stadion,
nad nama nebo ima da gori jer ti si Bosno sampion.
nad nama nebo ima da gori jer ti si Bosno sampion.

i naravno

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ebayedibarca je napisao/la:http://25.media.tumblr.com/tumblr_mav6t ... o1_500.jpg jel znal ko gdje ima kupiti ovakve patike ili sl.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma ima 100% samo treba pogledati gdje se prodaju patike, mislilm da sam licno vidio na ovaj fazon za ovim linijama, ima u vise boja.Bosniacum Lilium je napisao/la:ebayedibarca je napisao/la:http://25.media.tumblr.com/tumblr_mav6t ... o1_500.jpg jel znal ko gdje ima kupiti ovakve patike ili sl.nema ovo kod nas ja mislim
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Adidas Busenitz, pola foruma ih je trazilo. Nije bilo kod nas nigdje 
ono je US Polo radnja, nije RL..kavaz_ je napisao/la:Pa kako nema toga, kad u BBI imas Ralph Lauren radnju ako se ne varam
*La Roma non si tifa, si AMA!*
-
karameldar
- Kontakt:
- Prescritto
- Kontakt:
joj ja imam jednog jarana, tjelo mu alergicno na ove mirise i dezodoranse, odmah dobije osip, ne moze zenska zbarit nema tih para bio je nekad na ovom forumu, imao je sliku raula ne znam ima li sad
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.