Bas tako - s tom razlikom da ce Barcelona prije primiti gol nego slomiti Ronalda kao sto to od dolaska radi Murinjo. Dobro ti ces sad pretjerat s tim dinamicnim i nemozes ga nikako stici CR7-a, ali pogledaj broj faulova i zadnjim klasicima i skontaces sta sam zelio da kazem sa "slomij al nedaj da igraju svoju igru".Raul7 je napisao/la:To je tvoje vidjenje igre Barce i Reala. A evo ti moje vidjenje. Barca pegla loptu, dodaje se na centru do besvijesti, to je smor za gledaoce a Real igra brz dinamican fudbal, pun lijepih i efikasnih kontri i prelijepih poteza ali to je opet subjektivno. Ti simpatises barcu i volis njihov stil, ja real i volim njihov stilbparena je napisao/la:Barcelonu volim jer gaji fudbal u igri i nadmetanju a ne u silovanje fudbala i "slomij i ne daj da protivnik primi loptu".
Danas najbolja dva kluba na svijetu igraju dva razlicita stila fudbala. Jedni igraju na pas i dodavanje a drugi na brzinu i horuk uguravanje golova. No svako ima svoj ukus pa voli ono sto voli. Ja licno ne volim sistem "sto vise i sto brze sutaj u okvir gola" i povecaj vjerovatnocu postizanja golova, ali mi se ne svidza ni blaugranina "hajd hocel ko drugi sutnut u gol" igra. Mislim da Barcelona ima samo problem sa odbranom, a igra sredine i napada ce uvijek donijeti postizanje gola. A to je ono sto volim i vole svi oni koji vole ovu igru.
ne moram crtat