Taman ima vremena da odluči sa kojom repkom ide u BrazilMaestro je napisao/la:30.06.2014 tad istice ugovor.dijalog je napisao/la:mali je potpisao nedavno ugovor na 5 godina, znači ugovor mu je do 2017.
http://www.transfermarkt.de/de/alen-hal ... 26074.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
Halilović je potpisao ugovor na pet godina, do 2017. godine, a takav ugovor nije verificiran u savezu.dijalog je napisao/la:pusti transfermarkt
http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/pr ... nak-459212" onclick="window.open(this.href);return false;
ma ni taj vecernji sma nezna sta hoce da nam kaze...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Mali je gledao utakmice naše reprezentacije i navijao za nas..Babo mu igro,logično je da je gledao babu i navijao..:)On je uvijek u Hrvatskoj bio Bosanac i uvijek će to da bude..Jedino Mamić može da izvrši pritisak na njega pa da zaigra za Hrvate..ako bude odugovlačio sa donošenjem odluke za koga će da igra ,tad sigurno želi obuć dres BiH..Kako god odluči uvijek će da bude Bosanac..a ako će uvijek bit Bosanac logično mu je i da igra za BiH.. 
OFK Gradina Srebrenik
Ma nista od toga, cak i ako ga zovne odbit ce ih. Mislim nece direktno vec indirektno ih iskulirat sa svojom klasicnom pricom "jos je rano za njega u repku"Dado je napisao/la:Ovo je vrlo prosta stvar. Ako Alen u januarskom roku predje u neki evropski klub (citaj pobjegne od Mamica) velike su sanse da ce zaigrati za BiH. U suprotnom pisi propalo jer ga Hrvatska zove u reprezentaciju vec za prvi zvanicni mec u februaru i ako odbije bice mu ravno kraju karijere.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Mali bi bio lud da prije 20 ode u veci klub. Cisto sumnjam a bi dobio priliku u ovim godinama igrat u Barci, Realu, Manchesteru. Mogao bi zaigrat u Dortmundu il tako nekom, samo sto Dortmund nije od onih klubova koji ce iskesirat koliko mali zaista vrijedi. Mislim da i on sam to zna i da ce vjerojatno ostat do 20 i onda otic tamo gdje i zasluzuje. A mislim da ni Mamic nije lud sad ga prodat, jer ce za 2 godine moc dobit para za njega koliko u zivotu vidio nije.
A sto se tice Mamicevog unistavanja zivota Halilovicima. Tome smo vec svjedocili, mali je bio pod suspenzijom, stari mu otkaz dobio u omaldinskoj skoli Dinama, a rezultat svega je potpis ugovora do 2017. Taj ugovor vrijedi do tad jer je potpisan uz prisustvo roditelja. Verificiran je do 2014., a kad mali napuni 18 godina jednostavno ce se ta stavka izmjenit.
A sto se tice Mamicevog unistavanja zivota Halilovicima. Tome smo vec svjedocili, mali je bio pod suspenzijom, stari mu otkaz dobio u omaldinskoj skoli Dinama, a rezultat svega je potpis ugovora do 2017. Taj ugovor vrijedi do tad jer je potpisan uz prisustvo roditelja. Verificiran je do 2014., a kad mali napuni 18 godina jednostavno ce se ta stavka izmjenit.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
ja nisam optimista nakon svih ovih fudbalera koji su nam se pokenjali u facu i odlučili igrati za druge reprezentacije
najnoviji primjer je onaj hajrović, ista priča kao halilović, bosna bosna, a na kraju ****.
najnoviji primjer je onaj hajrović, ista priča kao halilović, bosna bosna, a na kraju ****.
Njegova karijera će bit kao i Modrićeva prvo će ga prodat negdje u Englesku a kasnije će ga kupit neki španjolac.
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
samo da on pristane da igra za bih, a dalja njegova karijera će biti neosporivo izvanredna.
mada, svaki sljedećim danom sam sve više pesimista.
mada, svaki sljedećim danom sam sve više pesimista.
naprijed rejal
Ja sam inače Hrvat i bilo bi mi drago da igra bilo gdje glavnom da on predstavlja nekog od balkanca i da se ponosimo mi njime ko argentinci Messijem
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ko ti je to rek'o ?Elegant je napisao/la:Mislim da je Alen odlucio, sigurno ce izabrati Hrvate.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ma sto posto on igra za Hrvatsku da je htio došo bi na vaš poziv u21Papastathopoulos je napisao/la:Ko ti je to rek'o ?Elegant je napisao/la:Mislim da je Alen odlucio, sigurno ce izabrati Hrvate.
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
Ma sto se tice momka nek igra gdje god hoce, taman nek odabare Zanzibar ako hoce, ali serem mu se babi na patriotizam i odgojMikiHJ je napisao/la:Ma sto posto on igra za Hrvatsku da je htio došo bi na vaš poziv u21Papastathopoulos je napisao/la:Ko ti je to rek'o ?Elegant je napisao/la:Mislim da je Alen odlucio, sigurno ce izabrati Hrvate.
Izabrat će ono šta mu je najbolje
Zadnja izmjena: MikiHJ, dana/u 21 nov 2012, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
ma stipu eleganta baca dubokoumne postove k'o uvijekPapastathopoulos je napisao/la:Ko ti je to rek'o ?Elegant je napisao/la:Mislim da je Alen odlucio, sigurno ce izabrati Hrvate.
DRUG NEBI TI PUNCA
Joj @ Miki, nemoj dalje
Bosna je 31 na FIFA rang listi, dugo sam vas čitao, i prestao sam da pišem iz razloga što je ova tema izžvakana dovoljno, mislim da je vrijeme da je svi gurnemo " pod tepih " jedno vrijeme, možemo pisati o njegovim nastupima, golovima i sl, al taj izbor nacije za koju će igrati je dovoljno sažvakan
Bosna je 31 na FIFA rang listi, dugo sam vas čitao, i prestao sam da pišem iz razloga što je ova tema izžvakana dovoljno, mislim da je vrijeme da je svi gurnemo " pod tepih " jedno vrijeme, možemo pisati o njegovim nastupima, golovima i sl, al taj izbor nacije za koju će igrati je dovoljno sažvakan
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Zaglupljuje narodbagrcavi je napisao/la:
ma stipu eleganta baca dubokoumne postove k'o uvijek
Jel se ovo vratio Jacky navijač Crotenhama da podcjenjuje BIH i sve vezano za BIH, đe Monolog da reaguje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Slučaj 16-godišnjeg kadetskog "čuda od djeteta" Alena Halilovića bit će dobar "probni balon" za naše nogometne institucije.
Nikad još nismo bili u situaciji da našeg ponajboljeg "klinca" iza ugla "vreba" neka druga reprezentacija i nudi mu svoj dres. Problem je utoliko ozbiljniji što je otac "malog" Halilovića bio reprezentativac Bosne i Hercegovine, pa iako je Alen rođen i odrastao u Hrvatskoj sama činjenica da se obitelj Halilović još nije direktno i nedvosmisleno izjasnila za koju će nacionalnu momčad 16-godišnji Dinamovac konkurirati u seniorima ostavlja prostor za dvojbe.
Već se i izborniku Štimcu sugerira da Halilovića "zakapari" seniorskim pozivom možda već u veljači, kad će se reprezentacija pripremati za okršaj protiv Srbije. Hoće li i hrvatski izbornik poput švicarskog u interesu budućnosti hrvatskog nogometa pristati na "žeton-pozivnicu" klincu koji je još daleko od (ozbiljnog) seniorskog nogometa - bit će zanimljivo vidjeti-sportnethr
Nikad još nismo bili u situaciji da našeg ponajboljeg "klinca" iza ugla "vreba" neka druga reprezentacija i nudi mu svoj dres. Problem je utoliko ozbiljniji što je otac "malog" Halilovića bio reprezentativac Bosne i Hercegovine, pa iako je Alen rođen i odrastao u Hrvatskoj sama činjenica da se obitelj Halilović još nije direktno i nedvosmisleno izjasnila za koju će nacionalnu momčad 16-godišnji Dinamovac konkurirati u seniorima ostavlja prostor za dvojbe.
Već se i izborniku Štimcu sugerira da Halilovića "zakapari" seniorskim pozivom možda već u veljači, kad će se reprezentacija pripremati za okršaj protiv Srbije. Hoće li i hrvatski izbornik poput švicarskog u interesu budućnosti hrvatskog nogometa pristati na "žeton-pozivnicu" klincu koji je još daleko od (ozbiljnog) seniorskog nogometa - bit će zanimljivo vidjeti-sportnethr
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
" onclick="window.open(this.href);return false;

hahah koji glumacnate je napisao/la:
![]()
![]()
komentar najjači.
"Alen dokazuje da je potpuno spreman za FC Barcelonu
"Alen dokazuje da je potpuno spreman za FC Barcelonu
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.