tek vidis sad koliko on znaci nama i koliko je on kvalitetan QB.
gledaj odbrane ..tri puta ljudi 3th and long uzimaju i daju nam TD... ma bravoooo svaka cast pa sta ovo radimo fulamo covjeka u pizdu materinu kakav ovo fudbal igramo necas
Moderator/ica: rio_Ferdy88
ma hocemo oporavit ce se CutlerEdin TM87 je napisao/la:Nece Bearsi vidjet Playoffa ni ove godine...
kad_kako je napisao/la:Ubili ljudi puru u nama. Nema se sta vise reci.

a brate bio je i Jeffery na pocetku vratio se i opet se povrijedi i izadje ebiga..ma nista losa tekma vise me odbrana nervirala jer su jako lose odigrlai jako jako lose..za OL me ne brine oni su to sto jesu ebi im mater idiot do idiotario_Ferdy88 je napisao/la:Al' kakva tekma Aldona sinoć, single-handedly uništio OL Medeka
Kaepernick također odlično odigrao u svom prvom stratu u NFL-u, i vidljivo je koliko je tu Harbaugh i sistem bitan, jer iako je Smith povrijeđen, njihov drugi QB odigra možda i bolju tekmu sinoć nego Smith za cijelu sezonu![]()
Sad će i Ninersi imati slatkih briga oko izbora prvog QB![]()
Kod Medeka odbrana tek u drugom pol nešto odigrala, dok je rushing bio užasan, kao i prošlu tekmu, a Marshall je bio jedina opasnost u njihovoj pass igriOčito je da tu Cutler nedostaje, koji je i pored ovako loše OL uspijevao izvlačiti maximum i dovesti svojom improvizacijom (nakon raspada OL) Medeke do odličnog omjera
I ostali sa trećim QBEdin TM87 je napisao/la:Steleersi potpisali Plaxia
ebiga ko bi reko da ce poslije ACL biti ovakav ma niko nema sanse..ja sam mislio da c odigrati jednu sezonu samo da gleda da se ne povrijedi mozd aimat nekih 1000 yardi i hajde nekoliko TD svakako..ali ne ovako ebiga stvarno nisma ocekivao da bude najbolji RB u ligi sto je sad trenutno po brojkamaEdin TM87 je napisao/la:Nemam ga ja slucajno na fantasyu
EdinTM87SaltCityAttack je napisao/la:ebiga ko bi reko da ce poslije ACL biti ovakav ma niko nema sanse..Edin TM87 je napisao/la:Nemam ga ja slucajno na fantasyu
Ma dobro moze proci ova utakmica izmedju Lionsa i Texansa i mislim da je freska napravljena sto umjesto Cowboysa i Redskinsa neigraju Packersi i Giantsi.Edin TM87 je napisao/la:Ne svidjaju mi se tekme za TGD, jedino NE-NYJ, al' kasno pocinje, no svakako da cu gledati ove dvije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.