NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2012, 03:28

ja ga nabijem na qurac ko jos jednom bude kritikovo Cutlera ma da mi je najrodjeni neko nabijem ga na qurac ko jos jednom kaze i jendu ruznu rijec za Cutlera..u ovim Bearsima pored ovog OL nema QB da bi mogao biti bolji od Cutlera uvjeren sam u to

tek vidis sad koliko on znaci nama i koliko je on kvalitetan QB.

gledaj odbrane ..tri puta ljudi 3th and long uzimaju i daju nam TD... ma bravoooo svaka cast pa sta ovo radimo fulamo covjeka u pizdu materinu kakav ovo fudbal igramo necas :(
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2012, 03:46

ovo ko da je namjesteno majkemi..pa pogledaj kao da namjerno fulamo covjeka..gledaj ovog sad kako profula ..bas ofirno ono izgleda...mislim znam da nije namjesteno, ali fakat tako izgleda tako igramo da izgleda kao da nismo u stanju nista uraditi kako treba...ovog QB treba otjerat nema on sanse kod nas..kod nas samo mogu borci heroji neko ko ima muda da igra, a nikako ovi sto bacaju po 2 yarda.

Ponavljam kad_kako kuni se u Catlera i pogazi sve sto si ikad rekao za njega .... gdje ce vam dusa ba pa vidite li sad koliko on zapravo vrijdi?

povrijedi nam se i Melton ebiga mozemo se **** sezona gotova hajmo dalje

EDIT:

izvedi ovu OL i ovog qb ebem li im sinove u ledja sve i jednom pa zar moram b it idiot psovat zbog vecih idiota :(.. pa majku vam ebem retardiranu krepali da bogda sve i jedan u OL , a posebno ovaj QB...uvedi treceg ovaj je umro za mene :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2012, 05:04

Smith izvedi ih sve nemoj da se ko povrijedi vidis da nas ne ide nista sta ih drzis koji klinac...pa daj ebote izvedi ovo nemamo sanse sa ovim klocem od QB i OL i vecerasnjom odbranom

ljudi protiv nas nabijaju rekorde po sackovima ocami..ko god protiv nas igra ima po 5 sackova po igracu sramota je gledati ovu OL..kako su protiv Houstona fino igrali OL sta je sad ovoj gamadi idiotskoj u pm
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 20 nov 2012, 09:09

Nece Bearsi vidjet Playoffa ni ove godine...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2012, 14:26

Edin TM87 je napisao/la:Nece Bearsi vidjet Playoffa ni ove godine...
ma hocemo oporavit ce se Cutler :)..7-3 smo daleko ispred svih za wild card recimo :)...ne znam ko nas moze ugrozit Seattlea?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 20 nov 2012, 16:19

Ubili ljudi puru u nama. Nema se sta vise reci.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2012, 17:25

kad_kako je napisao/la:Ubili ljudi puru u nama. Nema se sta vise reci.

ja tebi kazem rbate trebamo se mi kleti u Cutlera..on maksimum izvlaci iz onoga pa ko to hoce priznat ili ne..pored onih kloceva Manning bi ove sezone okoncao karijeru uvjeren sam u to...Rogers nebi bio isti i ne znam ko jos ..svi bi imali slabije sezone uvjeren sam..Pa vidjeli smo ebiga nema QB da moze ono izbjeci ebajiga ..pa protiv nas ljudi nabijaju statistiku sackova nevjerovatno..jedan girac napravi 5 i bude najbolji u ligi sramota ..preko nas covjek sebi sezonu napravi pa gdje to ima...ali nije ono realan odnos snaga sigurno ipak previse..samo sto smo lose odbrnau igrali
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 nov 2012, 17:29

Al' kakva tekma Aldona sinoć :o , single-handedly uništio OL Medekaslika

Kaepernick također odlično odigrao u svom prvom stratu u NFL-u, i vidljivo je koliko je tu Harbaugh i sistem bitan, jer iako je Smith povrijeđen, njihov drugi QB odigra možda i bolju tekmu sinoć nego Smith za cijelu sezonu ;)

Sad će i Ninersi imati slatkih briga oko izbora prvog QB :)

Kod Medeka odbrana tek u drugom pol nešto odigrala, dok je rushing bio užasan, kao i prošlu tekmu, a Marshall je bio jedina opasnost u njihovoj pass igri ;) Očito je da tu Cutler nedostaje, koji je i pored ovako loše OL uspijevao izvlačiti maximum i dovesti svojom improvizacijom (nakon raspada OL) Medeke do odličnog omjera ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 nov 2012, 17:30

Bearsi nesto slicno kao Patriotsi. Kada zaigraju protiv odlicnih ekipa, onda njihove slabosti izadju na vidjelo. Vas hebe OL, a nas hebe odbrana koja je kriminalna, ali Brady i napad spasavaju utakmice.

Mada kod nas jos treba sacekati utakmice protiv Texansa i 49ersa i vidjeti kako ce to izgledati, a i ne treba zaboraviti cinjenicu da smo dobili Broncose, ali sve to u 5 deka. Kod jednih OL, a kod drugih secondary.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2012, 18:04

rio_Ferdy88 je napisao/la:Al' kakva tekma Aldona sinoć :o , single-handedly uništio OL Medekaslika

Kaepernick također odlično odigrao u svom prvom stratu u NFL-u, i vidljivo je koliko je tu Harbaugh i sistem bitan, jer iako je Smith povrijeđen, njihov drugi QB odigra možda i bolju tekmu sinoć nego Smith za cijelu sezonu ;)

Sad će i Ninersi imati slatkih briga oko izbora prvog QB :)

Kod Medeka odbrana tek u drugom pol nešto odigrala, dok je rushing bio užasan, kao i prošlu tekmu, a Marshall je bio jedina opasnost u njihovoj pass igri ;) Očito je da tu Cutler nedostaje, koji je i pored ovako loše OL uspijevao izvlačiti maximum i dovesti svojom improvizacijom (nakon raspada OL) Medeke do odličnog omjera ;)
a brate bio je i Jeffery na pocetku vratio se i opet se povrijedi i izadje ebiga..ma nista losa tekma vise me odbrana nervirala jer su jako lose odigrlai jako jako lose..za OL me ne brine oni su to sto jesu ebi im mater idiot do idiota :)..sinoc u dobrani smo profulali covjeka 20 puta..isto kao da smo im svjesno pustali toliko smo smjesno izgledali da bas tako izgleda...pa kako profulas covjeka ides u njega pa raznesi ga u pm...ebe nas taj 3th down odbrana..ljudi sinoc 4 puta prolaze 3thdown ang long i uzimaju poslije poene pa haloo ba zaustavi nesto
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 21 nov 2012, 00:14

Steleersi potpisali Plaxia 8-)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 nov 2012, 00:22

Edin TM87 je napisao/la:Steleersi potpisali Plaxia 8-)
I ostali sa trećim QB :shock:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 nov 2012, 17:37

jebote opet nas napalo u pm :(... Jeffery operacija koljena ...taman se vratio i odmah van u pm...sve kontam necu vise gledat Hestera na toj poziciji i opet moramo ga gledat kad tu nema Jefferya i Knoxa
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 nov 2012, 20:42

svaka cast majstore da bog da bio MVP..sve mu najbolje zelim najaci RB u ligi ubjedljivo...kakvav crni Chris Johnson , Foster,Forte pizde materine..covjek je stroj masina ..doduse Foster i Forte puno bolje samo kontrolisu loptu i hvataju bolje , ali kao RB ni jedan mu nije ravan

Vikings' Peterson offers advice for Bulls' Rose

Minnesota Vikings running back Adrian Peterson has had a remarkable comeback from a torn ACL suffered last December.

As a result, he is leading the league in rushing, making the Chicago Bears work overtime to think of ways to stop him, and dispensing advice to other players with similar injuries.

Among those he plans on advising is Chicago Bulls star Derrick Rose.

“I was planning on calling him today or tomorrow,” Peterson said in a conference call with Chicago media Wednesday. “Just got his contact (information) this weekend. (I want) to talk to him a little and see how things are going with him, answer any questions he had for me.”

Peterson said he plans on telling Rose to push through his rehab.

“The one advice I can give him is have your mindset on what you want to accomplish and go after it,” he said. “After four months, it’s stable, it’s strong. So don’t back down from anything. At that time my leg was still a little sore too, but the ligament was strong, almost stronger than the (healthy) side. So you can’t be scared to challenge anything and do different things thinking you are going to damage it.”

Peterson credits his mentality with helping him return so quickly, and return perhaps better than ever.

“I felt I could get back and be as aggressive and even more aggressive as the season continued to roll after the surgery,” he said. “That was my mindset. There were times when I kind of went away from those thoughts. But ultimately through that battle I was able to stay positive and keep my mind on track.”

Peterson rushed for 224 yards the first time he played against the Bears in 2007, and had 100 yard games in three of his first four outings against them. But he has not rushed for 100 yards against the Bears in his last four tries.

Peterson credited the Bears defense for keeping him in check, but also said, “The past is the past. They have different guys on their front. We have different guys offensively. We’re looking to turn things around.”

Asked if he thought the Bears run defense could be vulnerable given the 49ers’ success against them Monday, he said, “Every team can be vulnerable. It’s no surprise we’re going to try to run the ball and establish the run game. They haven’t faced a run game like us this year I don’t think. We’re excited for the challenge and I’m sure they are too.”

Peterson indicated it might work to his advantage if the Bears try to make him fumble.

“If those guys want to punch at the ball, we have to make sure we protect it and make them pay for it,” he said. “That’s going to be my mindset going into it. I hope they punch for it. My goal is to keep it high and tight, and while they’re punching I’ll be escaping and going to the end zone."
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 21 nov 2012, 20:46

Nemam ga ja slucajno na fantasyu 8-)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 nov 2012, 21:25

Edin TM87 je napisao/la:Nemam ga ja slucajno na fantasyu 8-)
ebiga ko bi reko da ce poslije ACL biti ovakav ma niko nema sanse..ja sam mislio da c odigrati jednu sezonu samo da gleda da se ne povrijedi mozd aimat nekih 1000 yardi i hajde nekoliko TD svakako..ali ne ovako ebiga stvarno nisma ocekivao da bude najbolji RB u ligi sto je sad trenutno po brojkama
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 21 nov 2012, 21:34

SaltCityAttack je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Nemam ga ja slucajno na fantasyu 8-)
ebiga ko bi reko da ce poslije ACL biti ovakav ma niko nema sanse..
EdinTM87 :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 nov 2012, 01:29

Sutra igramo bez Mankins-a, Gronk-a i Jones-a, ali je pozitvna stvar da se vraca Hernandez. Nadam se da sutra mozemo do pobjede nad Jetsima i onda se u miru narednih 10 dana pripremati za utakmicu protiv Dolphinsa.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 nov 2012, 16:50

Ne svidjaju mi se tekme za TGD, jedino NE-NYJ, al' kasno pocinje, no svakako da cu gledati ove dvije :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 nov 2012, 17:04

Joj sta bi dao da sam sada u Americi i mislim da nema boljeg ugodjaja. :D :D
Edin TM87 je napisao/la:Ne svidjaju mi se tekme za TGD, jedino NE-NYJ, al' kasno pocinje, no svakako da cu gledati ove dvije :mrgreen:
Ma dobro moze proci ova utakmica izmedju Lionsa i Texansa i mislim da je freska napravljena sto umjesto Cowboysa i Redskinsa neigraju Packersi i Giantsi.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.