likma23 je napisao/la:Citam na nekim srpskim forumima i stranicama (komentari) da dosta omalozavaju nas i Makedonce. Ja mislim da Srbi nemaju pravo da nikog podcjenjuju, pogotov ne nas i Makedonce. Ako gledamo kako su Makednci odigrali prosli Eurbasket ii kako smo mi oigrali kvale a kako Srbi onda oni nemaju pravo da podcjene nikog.
Niko vas ne omalovažava,vjerujem i pretpostavljam na koje stranice misliš
Jednostavno u očima navijača sve osim medalje za Srbiju na EP je malo ,je neuspjeh... Ma koliko i sam Ivković govorio da je glavni cilj plasman na SP... Dakle moraš znati da su navijači Srbije navikli na isključivi uspjeh,koga ruku na srce prethodnih godina kada je u pitanju A selekcija i nije nešto bilo..... (razloga trista)...
Uglavnom, prvi ja ne omalovažavam selekciju bih,ali smatram da ona Srbiji itekako leži,što dosadašnji susreti apsolutno potvrđuju,baš kao i Letonija,dok eto CG ne leži na osnovu rezultata...... O Litvancima da ne pričamo...
A sve gledati kroz kvalifikacije i na osnovu toga praviti računicu nema potrebe,,, Srbija će bar za 50% u septembru biti jača ekipa nego u kvalifikacijama.