Znam igrali smo ih i mi, ne sporim ja vas, meni je krivo što ja taj praznik pao kurcu za uši, ni mi ga ne obilježavamo a da nam je jedinstvena država ..bagrcavi je napisao/la:I ranijih sezona su se igrale utakmice 25. novembramirsonii je napisao/la:E **** ako mi ne držimo do ovoga, oni neće sigurno, razumije se ko smo mi ko oni
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Da li se znaju parovi polufinala vec, ili se to izvlaci ???
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Izvlaci seBaja_Zvjerka je napisao/la:Da li se znaju parovi polufinala vec, ili se to izvlaci ???
ZELJEZNICAR 1921!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Mislim da mi dobijamo Celik, a Zrinjski Slogu, njima se stima put do finala, sa pitarima je bio dogovor neki mozda, al' haj nije to ni vazno, mi smo tu u finalu i potvrdjujemo duplu krunu..hamzaTM87 je napisao/la:Izvlaci seBaja_Zvjerka je napisao/la:Da li se znaju parovi polufinala vec, ili se to izvlaci ???

Bice dobra tekma danas, lijepo vrijeme, ehh da je jos i pun stadion...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Nisam imao vremena pa sam procitao samo zadnje dvije stranice i sad da ne bude da imam nesto protiv @fczeljo ali njegove sam nebuloze citao pa cu se njemu obratiti i svima onima koji isto razmisljaju.
Kad ti "navijaci" zasluze da se klub prema njima odnosi kako treba onda imas pravo da pises onakve komentare. I to sto si propustio dvije domace utakmice sad godisnjom i polugodisnjom nije kriv klub nego opet navijaci koji su suspendovali sami sebi sadion. I jos se zovete navijacima. FUJ. Nek vas je stid.
A ti isti navijaci su u ovoj sezoni blizu 100.000 maraka stete nanijeli svome klubu. Nemoj ni dolaziti bez takvih je bolje. Ha ja.
Sto se danasnje tekme tice nevjerujem da cu je moci gledati ali nadam se barem minimalnoj pobjedi.
Kad ti "navijaci" zasluze da se klub prema njima odnosi kako treba onda imas pravo da pises onakve komentare. I to sto si propustio dvije domace utakmice sad godisnjom i polugodisnjom nije kriv klub nego opet navijaci koji su suspendovali sami sebi sadion. I jos se zovete navijacima. FUJ. Nek vas je stid.
A ti isti navijaci su u ovoj sezoni blizu 100.000 maraka stete nanijeli svome klubu. Nemoj ni dolaziti bez takvih je bolje. Ha ja.
Sto se danasnje tekme tice nevjerujem da cu je moci gledati ali nadam se barem minimalnoj pobjedi.
- champions1921
Godisnje ne vaze danas.. Info sa prodajnog mjesta.. Obrazlozenje je da nikad nisu vazile za kup sto je laz tj. konkretnog objasnjenja od strane prodavca karata nema.. Klub je ovim potezom napravio levatski potez prema ljudima koji su non stop na utakmicama.. Sramota..
BUDI ŽELJO !!!
Pa ne znam sto se bunis za godisnje, ni kod nas vec godinama ne vaze godisnje za KUP utakmice.
Nek se ne moze sa godisnjim,treba li su i povecat cijene i jug i sjever po 10 km da se vrate sve izgubljene pare ! Klub ne zivi od have !!!!
Željeznicar za život cijeli !
Da , ali je problem sto su najavili da ce vaziti .Vamos je napisao/la:Pa ne znam sto se bunis za godisnje, ni kod nas vec godinama ne vaze godisnje za KUP utakmice.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/osim-bi ... teti/83969" onclick="window.open(this.href);return false;
ZELJEZNICAR 1921!
A vaze li bar one protiv Hajdukachampions1921 je napisao/la:Godisnje ne vaze danas.. Info sa prodajnog mjesta.. Obrazlozenje je da nikad nisu vazile za kup sto je laz tj. konkretnog objasnjenja od strane prodavca karata nema.. Klub je ovim potezom napravio levatski potez prema ljudima koji su non stop na utakmicama.. Sramota..

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- champions1921
Ja ne zelim ispastati zbog toga sto je klub nesposoban da se izbori sa budalama koje pale baklje i ostecuju klub iz kola u kolo.. Svake godine uzmem godisnju i kupujem karte za kup.. Nikad mi to nije bio problem.. Problem je sto je klub obecao jedno a radi drugo i na taj nacin je izradio najcesce posjetioce Grbavice.. Ako su to vec uradili onda su trebali dati bilo kakvo obrazlozenje.. Ali sta i ocekivati od nesposobnih levata koji odlucujo o ovim stvarima.. Nek ih je stid i neka ne ocekuju dobru prodaju polusezonskih karata za proljetni dio sezone.. Ucinili su klubu medvjedju uslugu..likusa je napisao/la:Nek se ne moze sa godisnjim,treba li su i povecat cijene i jug i sjever po 10 km da se vrate sve izgubljene pare ! Klub ne zivi od have !!!!
Nama su ove sezone vazile do ove utakmice i kada su ih prodavali receno je da ce vaziti za sve utakmice kupa ove sezone..Vamos je napisao/la:Pa ne znam sto se bunis za godisnje, ni kod nas vec godinama ne vaze godisnje za KUP utakmice.
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 21 nov 2012, 15:39, ukupno mijenjano 3 puta.
BUDI ŽELJO !!!
Naprijed Željo ljubavi moja !!!
Pišite malo o današnjoj tekmi , stalno neke negativnosti i kritika

Brkica
-
- Kontakt:
Baci Slogu da se igramo 

burazeru to se nece jos zadugo promjeniti pa evo pola godine furaju neku negativu pokusao sam nesto promjeniti ali nama pomoci nemaChoks je napisao/la:Naprijed Željo ljubavi moja !!!
- champions1921
CARSON je napisao/la:burazeru to se nece jos zadugo promjeniti pa evo pola godine furaju neku negativu pokusao sam nesto promjeniti ali nama pomoci nemaChoks je napisao/la:Naprijed Željo ljubavi moja !!!
Evo neko ti je vec odgovarao na ovu temu.. Ja pozitivne stvari pohvalim a negativne kritikujem pogotovo kada idu direktno na moju stetu.. Stvari treba gledati realno a ne naivno.. Zatvaranje ociju nas je svojevremeno dovelo do borbe za opstanak.. U ovom momentu jedino Amar i par prvotimaca su pozitivna stvar.. Ostalo totalni amaterizam..Ne radi se o pljuvanju već jednostavno ljudi "ruže", "kukaju", "brinu se" za onoga do koga im je stalo. Svoje dijete svaki dan imaš za nešto "ružiti" i "brinuti se" jer ti je stalo da bude bolji, da bude uspješan, da mu pomogneš kako god možeš itd. Šta te libo (ne mislim u nekom negativnom kontekstu) tamo za neko djete na ulici koje je možda i gore od tvoga.
Vidimo se posle tekme..
BUDI ŽELJO !!!
Nije problem sto ne vaze godisnje nego je problem da niko nema mu.da da to zvanicno kaze navijacima, nego to navijaci saznaju na ulazu na stadion ili na blagajnoj...
Oni koji misle da kritikujem klub, nek se vrate godinu unazad gdje sam lijepo objasnio kako se novci mogu ustedijeti za godisnju kartu i karte za kup utakmice.
Mene nervira sto Muharemovic, Bisecevic ili neko drugi nije jucer fino na press-konferenciji rekao da ne vaze godisnje karte i time bi za mene bio rijesen problem. Nego ono bas hinjski se usutili i prepustili navijace da preko osoba koje nemaju veze sa klubom saznaju odredjene informacije.

Oni koji misle da kritikujem klub, nek se vrate godinu unazad gdje sam lijepo objasnio kako se novci mogu ustedijeti za godisnju kartu i karte za kup utakmice.
Mene nervira sto Muharemovic, Bisecevic ili neko drugi nije jucer fino na press-konferenciji rekao da ne vaze godisnje karte i time bi za mene bio rijesen problem. Nego ono bas hinjski se usutili i prepustili navijace da preko osoba koje nemaju veze sa klubom saznaju odredjene informacije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
kupis j.ebenu kartu i gledas zeljo olimpic, zar je to toliki problem...?amerosm je napisao/la:Nije problem sto ne vaze godisnje nego je problem da niko nema mu.da da to zvanicno kaze navijacima, nego to navijaci saznaju na ulazu na stadion ili na blagajnoj...![]()
![]()
![]()
vi morate biti sretni sto mozete doci na utakmicu, a ne kao ja da gledam voljeni klub preko interneta u inostranstvu...
Kad smo već kod toga hoćel bit stream ?MrAmani96 je napisao/la: kupis j.ebenu kartu i gledas zeljo olimpic, zar je to toliki problem...?
vi morate biti sretni sto mozete doci na utakmicu, a ne kao ja da gledam voljeni klub preko interneta u inostranstvu...
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Hrasno15, Nekadasiigrostarsno, zeljovolimte i 54 gosta.