FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mirsonii
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mirsonii » 21 nov 2012, 14:00

bagrcavi je napisao/la:
mirsonii je napisao/la:E **** ako mi ne držimo do ovoga, oni neće sigurno, razumije se ko smo mi ko oni
I ranijih sezona su se igrale utakmice 25. novembra ;)
Znam igrali smo ih i mi, ne sporim ja vas, meni je krivo što ja taj praznik pao kurcu za uši, ni mi ga ne obilježavamo a da nam je jedinstvena država ..

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 nov 2012, 15:00

Da li se znaju parovi polufinala vec, ili se to izvlaci ???
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 21 nov 2012, 15:04

Baja_Zvjerka je napisao/la:Da li se znaju parovi polufinala vec, ili se to izvlaci ???
Izvlaci se
ZELJEZNICAR 1921!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 nov 2012, 15:08

hamzaTM87 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Da li se znaju parovi polufinala vec, ili se to izvlaci ???
Izvlaci se
Mislim da mi dobijamo Celik, a Zrinjski Slogu, njima se stima put do finala, sa pitarima je bio dogovor neki mozda, al' haj nije to ni vazno, mi smo tu u finalu i potvrdjujemo duplu krunu.. 8-)

Bice dobra tekma danas, lijepo vrijeme, ehh da je jos i pun stadion...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 21 nov 2012, 15:09

Nisam imao vremena pa sam procitao samo zadnje dvije stranice i sad da ne bude da imam nesto protiv @fczeljo ali njegove sam nebuloze citao pa cu se njemu obratiti i svima onima koji isto razmisljaju.

Kad ti "navijaci" zasluze da se klub prema njima odnosi kako treba onda imas pravo da pises onakve komentare. I to sto si propustio dvije domace utakmice sad godisnjom i polugodisnjom nije kriv klub nego opet navijaci koji su suspendovali sami sebi sadion. I jos se zovete navijacima. FUJ. Nek vas je stid.

A ti isti navijaci su u ovoj sezoni blizu 100.000 maraka stete nanijeli svome klubu. Nemoj ni dolaziti bez takvih je bolje. Ha ja.

Sto se danasnje tekme tice nevjerujem da cu je moci gledati ali nadam se barem minimalnoj pobjedi.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 21 nov 2012, 15:13

Godisnje ne vaze danas.. Info sa prodajnog mjesta.. Obrazlozenje je da nikad nisu vazile za kup sto je laz tj. konkretnog objasnjenja od strane prodavca karata nema.. Klub je ovim potezom napravio levatski potez prema ljudima koji su non stop na utakmicama.. Sramota..
BUDI ŽELJO !!!

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 21 nov 2012, 15:15

Pa ne znam sto se bunis za godisnje, ni kod nas vec godinama ne vaze godisnje za KUP utakmice.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 21 nov 2012, 15:19

Nek se ne moze sa godisnjim,treba li su i povecat cijene i jug i sjever po 10 km da se vrate sve izgubljene pare ! Klub ne zivi od have !!!!
Željeznicar za život cijeli !

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 21 nov 2012, 15:19

Vamos je napisao/la:Pa ne znam sto se bunis za godisnje, ni kod nas vec godinama ne vaze godisnje za KUP utakmice.
Da , ali je problem sto su najavili da ce vaziti .

http://sportsport.ba/ino_fudbal/osim-bi ... teti/83969" onclick="window.open(this.href);return false;
ZELJEZNICAR 1921!

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 21 nov 2012, 15:20

champions1921 je napisao/la:Godisnje ne vaze danas.. Info sa prodajnog mjesta.. Obrazlozenje je da nikad nisu vazile za kup sto je laz tj. konkretnog objasnjenja od strane prodavca karata nema.. Klub je ovim potezom napravio levatski potez prema ljudima koji su non stop na utakmicama.. Sramota..
A vaze li bar one protiv Hajduka :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 21 nov 2012, 15:31

likusa je napisao/la:Nek se ne moze sa godisnjim,treba li su i povecat cijene i jug i sjever po 10 km da se vrate sve izgubljene pare ! Klub ne zivi od have !!!!
Ja ne zelim ispastati zbog toga sto je klub nesposoban da se izbori sa budalama koje pale baklje i ostecuju klub iz kola u kolo.. Svake godine uzmem godisnju i kupujem karte za kup.. Nikad mi to nije bio problem.. Problem je sto je klub obecao jedno a radi drugo i na taj nacin je izradio najcesce posjetioce Grbavice.. Ako su to vec uradili onda su trebali dati bilo kakvo obrazlozenje.. Ali sta i ocekivati od nesposobnih levata koji odlucujo o ovim stvarima.. Nek ih je stid i neka ne ocekuju dobru prodaju polusezonskih karata za proljetni dio sezone.. Ucinili su klubu medvjedju uslugu..
Vamos je napisao/la:Pa ne znam sto se bunis za godisnje, ni kod nas vec godinama ne vaze godisnje za KUP utakmice.
Nama su ove sezone vazile do ove utakmice i kada su ih prodavali receno je da ce vaziti za sve utakmice kupa ove sezone..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 21 nov 2012, 15:39, ukupno mijenjano 3 puta.
BUDI ŽELJO !!!

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 21 nov 2012, 15:33

Jel izlazite u najjacem sastavu?
SAMO ČELIK !

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 21 nov 2012, 15:35

Naprijed Željo ljubavi moja !!!
Pišite malo o današnjoj tekmi , stalno neke negativnosti i kritika :x
Brkica

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 21 nov 2012, 15:38

Baci Slogu da se igramo :D

CARSON

Post Postao/la CARSON » 21 nov 2012, 15:42

Choks je napisao/la:Naprijed Željo ljubavi moja !!!
burazeru to se nece jos zadugo promjeniti pa evo pola godine furaju neku negativu pokusao sam nesto promjeniti ali nama pomoci nema

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 21 nov 2012, 15:50

CARSON je napisao/la:
Choks je napisao/la:Naprijed Željo ljubavi moja !!!
burazeru to se nece jos zadugo promjeniti pa evo pola godine furaju neku negativu pokusao sam nesto promjeniti ali nama pomoci nema
Ne radi se o pljuvanju već jednostavno ljudi "ruže", "kukaju", "brinu se" za onoga do koga im je stalo. Svoje dijete svaki dan imaš za nešto "ružiti" i "brinuti se" jer ti je stalo da bude bolji, da bude uspješan, da mu pomogneš kako god možeš itd. Šta te libo (ne mislim u nekom negativnom kontekstu) tamo za neko djete na ulici koje je možda i gore od tvoga.
Evo neko ti je vec odgovarao na ovu temu.. Ja pozitivne stvari pohvalim a negativne kritikujem pogotovo kada idu direktno na moju stetu.. Stvari treba gledati realno a ne naivno.. Zatvaranje ociju nas je svojevremeno dovelo do borbe za opstanak.. U ovom momentu jedino Amar i par prvotimaca su pozitivna stvar.. Ostalo totalni amaterizam..

Vidimo se posle tekme..
BUDI ŽELJO !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 nov 2012, 15:52

Nije problem sto ne vaze godisnje nego je problem da niko nema mu.da da to zvanicno kaze navijacima, nego to navijaci saznaju na ulazu na stadion ili na blagajnoj... :? :? :?

Oni koji misle da kritikujem klub, nek se vrate godinu unazad gdje sam lijepo objasnio kako se novci mogu ustedijeti za godisnju kartu i karte za kup utakmice.

Mene nervira sto Muharemovic, Bisecevic ili neko drugi nije jucer fino na press-konferenciji rekao da ne vaze godisnje karte i time bi za mene bio rijesen problem. Nego ono bas hinjski se usutili i prepustili navijace da preko osoba koje nemaju veze sa klubom saznaju odredjene informacije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 21 nov 2012, 15:59

amerosm je napisao/la:Nije problem sto ne vaze godisnje nego je problem da niko nema mu.da da to zvanicno kaze navijacima, nego to navijaci saznaju na ulazu na stadion ili na blagajnoj... :? :? :?

Oni koji misle da kritikujem klub, nek se vrate godinu unazad gdje sam lijepo objasnio kako se novci mogu ustedijeti za godisnju kartu i karte za kup utakmice.

Mene nervira sto Muharemovic, Bisecevic ili neko drugi nije jucer fino na press-konferenciji rekao da ne vaze godisnje karte i time bi za mene bio rijesen problem. Nego ono bas hinjski se usutili i prepustili navijace da preko osoba koje nemaju veze sa klubom saznaju odredjene informacije.
kupis j.ebenu kartu i gledas zeljo olimpic, zar je to toliki problem...?

vi morate biti sretni sto mozete doci na utakmicu, a ne kao ja da gledam voljeni klub preko interneta u inostranstvu...

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 21 nov 2012, 16:22

MrAmani96 je napisao/la: kupis j.ebenu kartu i gledas zeljo olimpic, zar je to toliki problem...?

vi morate biti sretni sto mozete doci na utakmicu, a ne kao ja da gledam voljeni klub preko interneta u inostranstvu...
Kad smo već kod toga hoćel bit stream ?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 nov 2012, 16:24

Nema prenosa na TV-u.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, sebalos i 44 gosta.