HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Cestitke na prolazu, sretno i da osvojite ovaj kup aBd 
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
Kada bi ovakvu utakmici uspijeli odigrati protiv Veleza upisali bi uvjerljivu pobjedu,mislim da nam rodjeni dolaze dobro oslabljeni bez stopera Merzica i Cemalovica prvog strijelaca,u njih treba samo Okica udvojiti i rijesili smo pola posla sto se tice njihovog napada!
Igor Anicic je izisao nakon ozljede pa zna li netko jel sve ok?!
Hvala danasnjim rivalima na cestitka,sretno i vama u nastavku prvenstva,niste zasluzili ovako losu ekipu i poziciju na tablici!
Igor Anicic je izisao nakon ozljede pa zna li netko jel sve ok?!
Hvala danasnjim rivalima na cestitka,sretno i vama u nastavku prvenstva,niste zasluzili ovako losu ekipu i poziciju na tablici!
Bivsi igrac DInama Zagreb,NK Zagreb i HNK Rijeka Hrvoje Strok blizu je prelaska u HSK Zrinjski!
Ovaj 32.godinji vezni igrac bi trebao potpisati za par dana ugovor!
Ovaj 32.godinji vezni igrac bi trebao potpisati za par dana ugovor!
Ajde dobro je ,ne znam je li bila Zvijezda loša ili mi dobri (gledao sam samo drugo poluvrijeme) ali puno je bolje izgledalo nego u zadnjih nekoliko utakmica.Realno je trebala biti puno ubjedljivija pobjeda jer smo osim gola u drugom poluvremenu promašili tri zicera koja je teže promašiti nego dati a čuo sam da je slično bilo i u prvom.Što se tiče Zvijezde osim jako lijepih dresova ništa drugo nije bilo vrijedno pomena.
Daj bože da I.Aničić bude spreman za derbi sa susjedima jer koliko sam ja vidio hvatao se za zadnju ložu a ako to bude onda ga u nedjelju neće biti u sastavu
.
Prvu tekmu smo uspješno apsolvirali a sada je na redu derbi,neće biti ni malo lako jer su susjedi bolji na gostovanjima i oni će igrati bez velikog pritiska jer znaju da Zrinjski mora napadati a njima je i remi kao pobjeda.Mi moramo biti strpljivi i ne srljati.Ako otvorimo tekmu kao danas onda će biti puno lakše.
Što se tiče Štroka on može biti pojačanje jer ima znanje i iskustvo a to će ovoj ekipi dobro doći ali pod uvjetom da nema viška kilograma.
Daj bože da I.Aničić bude spreman za derbi sa susjedima jer koliko sam ja vidio hvatao se za zadnju ložu a ako to bude onda ga u nedjelju neće biti u sastavu
Prvu tekmu smo uspješno apsolvirali a sada je na redu derbi,neće biti ni malo lako jer su susjedi bolji na gostovanjima i oni će igrati bez velikog pritiska jer znaju da Zrinjski mora napadati a njima je i remi kao pobjeda.Mi moramo biti strpljivi i ne srljati.Ako otvorimo tekmu kao danas onda će biti puno lakše.
Što se tiče Štroka on može biti pojačanje jer ima znanje i iskustvo a to će ovoj ekipi dobro doći ali pod uvjetom da nema viška kilograma.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
utakmica i nije bila nesto,ocekivo sam puno vise od zvijezde,da ce pruziti dobar otpor ali nisu prilike stvorili iskreno,zrinjski i nije igro bas nesto dobro,al igor anicic je presudio,izgleda da mu lezi kup
.srezina dobar,zurzinov je bio katastrofa..rezultat je bio i veci imali smo jos 100% prilika muminovic,pehar pa opet muminovic....ali sve u svemu dosta bolje nego protiv rudara i olimpica,ocekujem da se to jos digne do nedjelje do debija...sa anicicem nije nista,zdrav je,tako da ce igrati i u derbiju
cuj strok na probi,otkad to
,dobro bi nam doso
cuj strok na probi,otkad to
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Perić: Pobjeda na derbiju važnija je od trofeja i naslova
tako majstore,na derbiju ne smijete razocarat,....HOĆEMO POBJEDUU !!!
tako majstore,na derbiju ne smijete razocarat,....HOĆEMO POBJEDUU !!!
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
čestitke na prolazu, abd hercegovacko finale...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Daj Boze da Strok dođe, kakav taj covjek udarac ima ! Znam dok se radio prijenos HNL-a na hrt2, skoro svaku utakmicu Rijeke koju sam pogledao on je odlucio svojim potezima..
Ali sad gledam na tm pise da ima ugovor do 15.06.2013.
Ali sad gledam na tm pise da ima ugovor do 15.06.2013.
strok bi zrinjskom itekako dobor dosao.bilo bi odlicno da sada na kraju karijere svrati i do nas ovamo 
- Psychosocial.
- Kontakt:
evo golovi sa današnje utakmice
" onclick="window.open(this.href);return false;
Netko ce nas od sarajevskih medija optuziti za "nacizam" prilikom izvodjenja kornera!!Psychosocial. je napisao/la:evo golovi sa današnje utakmice![]()
Napokon sastav kakav zelimo gledati u daljnim utakmicama!
...................Melher..................
Markovic...Markic...Anicic.....Stojkic
..........Scepanovic..Arezina...........
Lazar..........Muminovic.......Zurzinov
..................Anicic....................
Da je ovo forsirano do pocetka imali bi koji bod viska ovako jeb... ga!
bola nisi mi više jasan , svaki dan ti je drugi sastav najbolji !?bekicamir je napisao/la:...................Melher..................
bekicamir je napisao/la:...................Melher..................
Mislim da je glavni problem ovog pada forme i bio u pogresnom sastavu i isprobavanju razlicitih varijanti koje nisu dale ama bas niakakvog rezultata. Dijelom je to bilo zbog ozljeda, a dijelom zbog ubacivanja mladjih igraca, ali se nije isplatilo. Mozda je i Pericevo neiskustvo(ruzno mi nekako zvuci, al ipak mu je ovo prvi trenerski posao) bilo uzrok toga, al bitno da se vise ne ponavlja. Dakle, glavno je da se zna udarna 11orica i onda samo lagane promjene na taj kalup raditi, a ne mijenjati po pola ekipe pa ne znaju 2 pasa sastavit. Mislim da ce u derbiju bit udarna 11orka u kojoj moraju biti I.Anicic(ako je zdrav), Muminovic i Arezina. Ne treba nam nikakav Bubalo. U odnosu na danasnju uzabit jedino umjesto Zurzinova, Marjanovica i to pobjeda je garant.
Zgazite rođene
sta je ovo nema ih 30nate je napisao/la:Zgazite rođene![]()
aS_Roma je napisao/la:sta je ovo nema ih 30nate je napisao/la:Zgazite rođene![]()
Nauci brojataS_Roma je napisao/la:sta je ovo nema ih 30nate je napisao/la:Zgazite rođene![]()

Velez je igrao u gostima protiv Celika (2:0),Gradina (1:3),Sarajevo (4:1),Siroki (2:1),Borac (1:0),Zeljeznicar (1:0)
Odigrali su samo 6 utakmica u gostima i imaju 3 boda osvojena protiv slabasne gradine uz ukupnu gol razliku od 5:11!
Netko pise da igraju odlicno u gostima ,neka samo ovako i nastave protiv nas!
Odigrali su samo 6 utakmica u gostima i imaju 3 boda osvojena protiv slabasne gradine uz ukupnu gol razliku od 5:11!
Netko pise da igraju odlicno u gostima ,neka samo ovako i nastave protiv nas!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.