HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Kevin
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Kevin » 21 nov 2012, 18:56

čestitke na prolazu, abd hercegovacko finale...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 21 nov 2012, 19:00

Daj Boze da Strok dođe, kakav taj covjek udarac ima ! Znam dok se radio prijenos HNL-a na hrt2, skoro svaku utakmicu Rijeke koju sam pogledao on je odlucio svojim potezima..

Ali sad gledam na tm pise da ima ugovor do 15.06.2013. :?

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 21 nov 2012, 19:04

strok bi zrinjskom itekako dobor dosao.bilo bi odlicno da sada na kraju karijere svrati i do nas ovamo :D

Psychosocial.
Kontakt:

Post Postao/la Psychosocial. » 21 nov 2012, 19:48

evo golovi sa današnje utakmice ;)

" onclick="window.open(this.href);return false;

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 21 nov 2012, 20:02

Psychosocial. je napisao/la:evo golovi sa današnje utakmice ;)

Netko ce nas od sarajevskih medija optuziti za "nacizam" prilikom izvodjenja kornera!! :lol:

Napokon sastav kakav zelimo gledati u daljnim utakmicama!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 21 nov 2012, 21:53

...................Melher..................

Markovic...Markic...Anicic.....Stojkic

..........Scepanovic..Arezina...........

Lazar..........Muminovic.......Zurzinov

..................Anicic....................

Da je ovo forsirano do pocetka imali bi koji bod viska ovako jeb... ga! :D

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 21 nov 2012, 21:57

Cestitke na prolazu :)
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

skinjzri
Kontakt:

Post Postao/la skinjzri » 21 nov 2012, 22:52

bekicamir je napisao/la:...................Melher..................

bola nisi mi više jasan , svaki dan ti je drugi sastav najbolji !?

19Z05
Kontakt:

Post Postao/la 19Z05 » 21 nov 2012, 23:01

bekicamir je napisao/la:...................Melher..................

Mislim da je glavni problem ovog pada forme i bio u pogresnom sastavu i isprobavanju razlicitih varijanti koje nisu dale ama bas niakakvog rezultata. Dijelom je to bilo zbog ozljeda, a dijelom zbog ubacivanja mladjih igraca, ali se nije isplatilo. Mozda je i Pericevo neiskustvo(ruzno mi nekako zvuci, al ipak mu je ovo prvi trenerski posao) bilo uzrok toga, al bitno da se vise ne ponavlja. Dakle, glavno je da se zna udarna 11orica i onda samo lagane promjene na taj kalup raditi, a ne mijenjati po pola ekipe pa ne znaju 2 pasa sastavit. Mislim da ce u derbiju bit udarna 11orka u kojoj moraju biti I.Anicic(ako je zdrav), Muminovic i Arezina. Ne treba nam nikakav Bubalo. U odnosu na danasnju uzabit jedino umjesto Zurzinova, Marjanovica i to pobjeda je garant.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 22 nov 2012, 15:20

Zgazite rođene ;)

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 22 nov 2012, 16:16

nate je napisao/la:Zgazite rođene ;)

sta je ovo nema ih 30 :D

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 22 nov 2012, 18:23

aS_Roma je napisao/la:

:evil:

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 22 nov 2012, 18:37

aS_Roma je napisao/la:

Nauci brojat ;)

slika

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 22 nov 2012, 18:57

Velez je igrao u gostima protiv Celika (2:0),Gradina (1:3),Sarajevo (4:1),Siroki (2:1),Borac (1:0),Zeljeznicar (1:0)
Odigrali su samo 6 utakmica u gostima i imaju 3 boda osvojena protiv slabasne gradine uz ukupnu gol razliku od 5:11!
Netko pise da igraju odlicno u gostima ,neka samo ovako i nastave protiv nas! :D

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 23 nov 2012, 00:40

Ocel bit prijenos igdje u nedjelju?
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 23 nov 2012, 00:49

Jack777Pott je napisao/la:Ocel bit prijenos igdje u nedjelju?
Ja sam siguran da BHT prenosi.

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 23 nov 2012, 12:05

bekicamir je napisao/la:Velez je igrao u gostima protiv Celika (2:0),Gradina (1:3),Sarajevo (4:1),Siroki (2:1),Borac (1:0),Zeljeznicar (1:0)
Odigrali su samo 6 utakmica u gostima i imaju 3 boda osvojena protiv slabasne gradine uz ukupnu gol razliku od 5:11!
Netko pise da igraju odlicno u gostima ,neka samo ovako i nastave protiv nas! :D
Kažu da ih sreća ne prati. Do duše njih ne prate ni navijači na gostovanjima. Sreća njihova pa ih u Vrapčićima se skupi ponekad desetak. Većinom ih ne bude nikako, ali su zato jaki u virtualnom svijetu.
Možda sam ipak malo slagao jer skupe se oni kontra Zrinjskog, to se po mjesnim zajednicama organizira.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 23 nov 2012, 12:07

AnelZ je napisao/la:
Jack777Pott je napisao/la:Ocel bit prijenos igdje u nedjelju?
Ja sam siguran da BHT prenosi.
Prenosi u 13h. ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 23 nov 2012, 16:57

POSLJEDNJE MOSTARSKE IGRACINE!!!

Derbi je na žalost često padao u drugi plan zbog stvari koje su se najčešće događale oko stadiona, ali na terenu su te utakmice znale donijeti puno uzbuđenja.

Dva igrača koji su definitivno obilježili te utakmice, bili su sada već bivši kapetani rivala Mario Ivanković i Dženan Zaimović. Spomenuta dvojica možda su i posljednje mostarske “igračine” koje su igrale na derbiju.

Ivanković i Zaimović zajedno su karijeru počeli u omladinskoj školi Veleža. Svojom su igrom, pogocima, asistencijama donosili prevage. Ivanković nakon karijere nije nastavio raditi u Zrinjskom, dok je Zaimović član stručnog stožera prve momčadi Veleža.

''S novom upravom kluba sam odmah izgladio nesuglasice koje sam imao s prijašnjom Upravom. Dogovorili smo se sve za minutu. Istina, ponuđeno mi je mjesto jednog od trenera u omladinskoj školi, ali taj poziv me ne privlači i tu se trenutačno ne vidim. Imam obećanja da bih u uskoro mogao dobiti neki angažman vezan uz sport, gdje bih iskustvom i znanjem mogao dati doprinos'', kazao je Ivanković za Večernji list.

Zaimović je upravo s Ivankovićem pratio susret Zrinjskog i Zvijezde u Kupu.

''Zrinjski je kvalitetna momčad. U ovom trenutku imaju širi raspon igrača nego mi. Na klupi imaju trenera Dragana Perića, kojeg veoma cijenim. Teško se vaditi na Zrinjskom. Ova pobjeda protiv Zvijezde će im dati polet, ali nama isto ne preostaje ništa drugo nego da naše neuspjehe na domaćem terenu probamo kompenzirati dobrim rezultatom pod Bijelim brijegom'', kazao je Zaimović za Večernji list.

Oba bivša kapetana se slažu kako ovaj derbi što više treba gledati kroz prizmu nogometa i sporta!

''Iako je ovo uvijek poseban susret, tenzija kakvih je bilo nekad sigurno neće biti. I dobro je što ovo sve više postaje istinski sportski događaj. Ljudi u ovom gradu opterećeni su svojim problemima, teškom svakodnevicom i ne znam komu je onda stalo do pravljenja problema. Ja se osobno nadam kako će nedjeljni derbi biti praznik nogometa. Nadam se kako će Zrinjski ostvariti pobjedu, jer po onomu što znam o ove dvije momčadi smatram kako je naša momčad kvalitetnija. Ako pristup bude kao i ovaj protiv Zvijezde, tada ne sumnjam u uspjeh'' dodao je Ivanković.

Već dugo vremena iz omladinskih škola Zrinjskog i Veleža nije izašao igrač Makine ili Zaimove kvalitete.

''Naši se igrači gube između 18 i 20 godine. Puno u tom razdoblju potenciraju rad na snazi. Zrinjski ima neke igrače poput Arežine, koji je doveden u juniore, pa je nakon par godina napredovao dovoljno za prvu momčad. Mi takve uvijete nemamo, ali je činjenica kako svaka generacija izbaci potencijal. I naša je odgovornost što domaće škole ne rade baš najbolje, ali problem je i često što se mladi zadovolje s time da su ušli u prvi tim. Složeno je to pitanje. Na razvoj naših igrača utječe puno drugih stvari, ali je činjenica kako ne uspijevamo dovoljno razviti ovdašnji talent'' tvrdi Zaimović.

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 23 nov 2012, 18:40

bekicamir je napisao/la:Velez je igrao u gostima protiv Celika (2:0),Gradina (1:3),Sarajevo (4:1),Siroki (2:1),Borac (1:0),Zeljeznicar (1:0)
Bekiću , ja mislim da statistika u derbijima nema veze.Ako izuzmeš tekmu protiv Zvijezde mi u zadnje 3-4 utakmice nismo mogli meda .Zato sve na stranu , srce na teren i ne boj se.Ove utakmice u gradskom derbiju ne treba shvatati kao pitanje života i smrti.Lijepo je leći komšijama na kosti poslije pobjede i to i jeste i trebala bi biti najveća draž gradskog derbija (uz podj.ebavanje na kavi dan poslije tekme).Ali ni remi ili ne daj bože poraz nije smak svijeta.Zato treba igračima dati podršku.Zgadili su mi se komentari nekih nazovi navijača koji su protiv Zvijezde bili pored kaveza na donjoj tribini.Ja znam da se koeficijent njihove inteligencije piše sa maximalno dvije znamenke , ali kroz priču i razgovor sa pojednim igračima shvatio sam koliko njima znači podrška i koliki im pritisak stvara hakanje i prozivanje sa tribina.Zato podrška igračima i stručnom stožeru i neka igraju opušteno i bit će dobro.Ja ima dobar filing i nekako sam siguran u pobjedu :D :D :D :D .
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.