odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
ne bi s ovim ni busha gađao
- vedofeelgood
- Kontakt:
dijalog je napisao/la:ne bi s ovim ni busha gađao
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Jbt koliko sam prica cuo o tome kako se u Nemackoj moze naci vrlo jeftinih brendiranih stvari kontao sam da ce mi nece moci sve stati u kofer.
Kad tamo,hop.Jedva da sam nalazio stvari ispod 100 ojra a obisao sam milion prodavnica.No vrhunac je bio kada sam nasao Ralph Loren polo majicu od 215 eura.
Pa od cega je jbt.
Ipak nasao sam jedne tike za kupiti bojim se i pokazati sliku,obesice me za m**a pojedini.
Kad tamo,hop.Jedva da sam nalazio stvari ispod 100 ojra a obisao sam milion prodavnica.No vrhunac je bio kada sam nasao Ralph Loren polo majicu od 215 eura.
Ipak nasao sam jedne tike za kupiti bojim se i pokazati sliku,obesice me za m**a pojedini.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Donnie Darko
- Kontakt:
garant tri linije imaju pa te stid postavit??Devil je napisao/la:Jbt koliko sam prica cuo o tome kako se u Nemackoj moze naci vrlo jeftinih brendiranih stvari kontao sam da ce mi nece moci sve stati u kofer.![]()
Kad tamo,hop.Jedva da sam nalazio stvari ispod 100 ojra a obisao sam milion prodavnica.No vrhunac je bio kada sam nasao Ralph Loren polo majicu od 215 eura.Pa od cega je jbt.
![]()
il su one protupozarne klompe, sa fluoroscentnim hijeroglifima??
- vedofeelgood
- Kontakt:
Znao sam da ce neko linije spomenuti

Arsene Wenger
Arsene Wenger
- donCorleone1892
- Kontakt:
Pa sto nisi probao po onim njihovim second hand-ovima ja sam cuo da se tu moze dobro maznut...Devil je napisao/la:Jbt koliko sam prica cuo o tome kako se u Nemackoj moze naci vrlo jeftinih brendiranih stvari kontao sam da ce mi nece moci sve stati u kofer.![]()
Kad tamo,hop.Jedva da sam nalazio stvari ispod 100 ojra a obisao sam milion prodavnica.No vrhunac je bio kada sam nasao Ralph Loren polo majicu od 215 eura.Pa od cega je jbt.
![]()
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisu te vodili tamo gdje treba.Devil je napisao/la:Jbt koliko sam prica cuo o tome kako se u Nemackoj moze naci vrlo jeftinih brendiranih stvari kontao sam da ce mi nece moci sve stati u kofer.![]()
![]()
Ja sam bio u 2 lagera, jedva sam se snašao.
Uzeo TT tole, nekoliko majica (dugih i kratkih rukava) i jedan džemper, a to me koštalo manje od 100 Eura.
To je tebe punac odveo da vidi kolika si cicija.
Btw, sad treba ganjati ta sniženja po cijeloj Njemačkoj.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- schweinsteiger
- Kontakt:
otis'o si u pogresno vrijeme,sad zimska kolekcija izasla,a i Bozic ce sad,tek nakon Bozica snizenja iduDevil je napisao/la:Jbt koliko sam prica cuo o tome kako se u Nemackoj moze naci vrlo jeftinih brendiranih stvari kontao sam da ce mi nece moci sve stati u kofer.![]()
![]()
#miasanmia
Ma ko je isao na exkurziju u Tursku sve mu je jasno. Mislim na onu pijacu na otvorenom do Kapali šarsije . Nema čega nema a cijene vrh. Sad ne govorim da je markirano ili bas kvalitetno ali ima prejakih stvari .

To ces mi nekada malo poblize objasniti.Magiiic je napisao/la:Ma ko je isao na exkurziju u Tursku sve mu je jasno. Mislim na onu pijacu na otvorenom do Kapali šarsije . Nema čega nema a cijene vrh. Sad ne govorim da je markirano ili bas kvalitetno ali ima prejakih stvari .
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ma brate bukvalno idu za tobom likovi i mole te da kupis, ima veoma kvalitetnih stvari da se uzme extra jeftino, evo kao primjer cu navest parfeme, znaci ja uzeo Hugo Boss i OneMillion za 15 lira, to ti je = 15 kmDevil je napisao/la:To ces mi nekada malo poblize objasniti.Magiiic je napisao/la:Ma ko je isao na exkurziju u Tursku sve mu je jasno. Mislim na onu pijacu na otvorenom do Kapali šarsije . Nema čega nema a cijene vrh. Sad ne govorim da je markirano ili bas kvalitetno ali ima prejakih stvari .
Planiram za Istanbul "uskoro" na jedno putovanje,to mi je zelja uz Barcelonu.
Dosao u Bosnu, nisam ih otpakovao nista, reko da bas vidim jesul šta poturili, i donesem od rođaka njegov original onemillion platio 134 km i otvorio i tamo ista boca, isti intenzitet mirisa, brate oriđiđi
Arsene Wenger
Arsene Wenger
riječ gore. ja sam kupio dvoje orginalne patike za oko 90 km i adidas trenerku (gornji i donji dio) za 40-ak km. (ne, nisu četiri linije) 
Maloprije uzeo, 120

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Dok se nisam bolje zagledao i vidio E60,sve sam konto da je adidas sa 5 linija

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Donnie Darko
- Kontakt:

Rutina
Trazim sebi jaknu da kupim..Tamo do 100 KM msm da se moze naci fina dobra jakna.. Necu neku bundu tj da izgleda ko bunda.. Nesto uze, ljepse da na covjeku stoji.. Inace ja sam visok 190 i nesto pa kad uzmem neku gore siroku jaknu ja ko lizalo
Dajte kakve prijedloga.. Crna, nek je malo i topla a da nije bombasticna( msm na to siroka ) Valjda znate na sta ciljamm
Dajte kakve prijedloga.. Crna, nek je malo i topla a da nije bombasticna( msm na to siroka ) Valjda znate na sta ciljamm
gdje ima dobrih casual kačketa ili torbica da nije sad preskupo 
Odlazi Safete.
BezistanAeGon099 je napisao/la:gdje ima dobrih casual kačketa ili torbica da nije sad preskupo
kape. tuzla. preporuka? 
Michael Schumacher helmet... šta god mu ovaj zmaj predstavljao.Devil je napisao/la:
220 eura,strasno kvalitetne.
Sad znate ko je dizajner ovog prelijepog para 220€ skupih patika
http://www.f1db.ru/q7680" onclick="window.open(this.href);return false;

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.