Rusi su zafrkani.Ili poroduzi ugovor ili neces igratiGoalgetter je napisao/la:Ogi Daca Vranjes
vor 23 Stunden in der Nähe von Adygeisk via Handy
Dusmani hoce da me uniste i da me prodaju,ali im nece poci za rukom jer oni to ne znaju!!!!!
Ogi preko FB-a.
Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Zato ce qurku od odstete dobiti.Adi_Zepce je napisao/la:Rusi su zafrkani.Ili poroduzi ugovor ili neces igratiGoalgetter je napisao/la:Ogi Daca Vranjes
vor 23 Stunden in der Nähe von Adygeisk via Handy
Dusmani hoce da me uniste i da me prodaju,ali im nece poci za rukom jer oni to ne znaju!!!!!
Ogi preko FB-a.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 nov 2012, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Rano je on poceo pricat o dusmanima i ugovorima, nije on ni blizu dovoljno dokazao da pocne s tim glupostima. Sta ce ako ga niko ne kupi u januaru?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ocito Ogy ne zna za slucaj Stilic Semir unosi nemir,da zna sigurno ne bi bio toliko samouvjeren..Cartman je napisao/la:Rano je on poceo pricat o dusmanima i ugovorima, nije on ni blizu dovoljno dokazao da pocne s tim glupostima. Sta ce ako ga niko ne kupi u januaru?
Steta,jos jedna zafrkancija u repki ,bez igranja u klubu...Dobro he pa Zukanivic igra.
Ogi u Besiktas. Po meni bi bila zivotna greska i korak nazad. Ko jednom ode u Tursku vise se ne vraca.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/vranjes ... tasa/92270
ovog ognjena da pitaju jel te zvao mourinho rekao bi "istina je, vidjet ćemo šta će biti od svega"...
Koliko bi nasi igraci samo igrali u lige petice da nebi bilo Turske i Rusije 
Halo ljudi, o kome vi pricate? O Nemanji Vidicu ili Ognjenu Vranjesu? Ovo je igrac koji je prije dvije godine otjeran iz Crvene Zvezde i koji je igrao u Moldaviji. A sad ne valja ni Besiktas?Dado je napisao/la:Ogi u Besiktas. Po meni bi bila zivotna greska i korak nazad. Ko jednom ode u Tursku vise se ne vraca.
Nasi igraci se generalno vrlo glupo ponasaju. Evo sad se on svadja sa klubom i nikako ne igra utakmice. Tako je se i Stilic pravio pametan i mislio da ga citava Njemacka ceka, pa na kraju zavrsi blize Chernobylu nego Berlinu. Igraj, dokazi se, i sigurno ce doc neki jaci klub i kupit te. Od svadje nema nista za igrace na nivou Vranjesa. Ako ga slucajno kupi Besiktas, neka bude vrlo zadovoljan.
bešiktaš bi bio ogroman korak NAPRIJED!
čuj prelazak iz vukojebine krasnodara u bešiktaš korak unatrag
jedino ako ste povjerovali u onu priču sa manchester unitedom

čuj prelazak iz vukojebine krasnodara u bešiktaš korak unatrag
- ASD
- Kontakt:
Na zvanicnom sajtu Uniteda ima Ognjen na listi zelja.dijalog je napisao/la:bešiktaš bi bio ogroman korak NAPRIJED!
čuj prelazak iz vukojebine krasnodara u bešiktaš korak unatragjedino ako ste povjerovali u onu priču sa manchester unitedom
![]()
Svi znamo da nema sanse da tamo predje,ali daleko od toga da momak laze.
Naš četvrti stoper po kvaliteti.
Spahić je svakako svijet za sebe,drugo i treće mjesto dijele(iako još nisam siguran kojim redom) Zukanović i Pandža,pa onda dolazi Vranješ.
I razumijem da igrači ulaze u sukog sa klubom pri samom isteku ugovora ako ga ne žele produžiti,ali on ima valjda ugovor na još duže od godine ccccc.
Spahić je svakako svijet za sebe,drugo i treće mjesto dijele(iako još nisam siguran kojim redom) Zukanović i Pandža,pa onda dolazi Vranješ.
I razumijem da igrači ulaze u sukog sa klubom pri samom isteku ugovora ako ga ne žele produžiti,ali on ima valjda ugovor na još duže od godine ccccc.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Zar nije trebao preci u Man Utd ili je mozda previsoka odsteta bila problem za Fergusona.Dado je napisao/la:Ogi uBesiktas. Po meni bi bila zivotna greska i korak nazad. Ko jednom ode u Tursku vise se ne vraca.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne kaze se dzabe,skrt k'o Skot.Saurman je napisao/la:Zar nije trebao preci u Man Utd ili je mozda previsoka odsteta bila problem za Fergusona.Dado je napisao/la:Ogi uBesiktas. Po meni bi bila zivotna greska i korak nazad. Ko jednom ode u Tursku vise se ne vraca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Eki sarme izvirio iz mišije rupe, nema te nešto na temi Emira Spahića 
DRUG NEBI TI PUNCA
Mora da mu je zaprijetio Spaha.bagrcavi je napisao/la:Eki sarme izvirio iz mišije rupe, nema te nešto na temi Emira Spahića
-
JohnnyDinamitas
- Kontakt:
besiktas bi bio korak naprijed, ono sto je neko rekaol.. mnogi su stranci propali u turskoj, cudni mentalitet.. neznam do cega je.
@balavi - ne trebas me podsjecati a vjerujem ni druge na covjeka koji nas je izbacio sa prvenstva.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Lijepo od Rahimića kad bi svi ovako naši sportisti radili ih...
Al smiješno od Vranješa kako ništa nije demantovo prvo Utd,Besiktas i na kraju će preć u ekipu koja se bori za opstanak.
Zanimljivo je da je treneru Alanije, Valeru Gazajevu, našeg internacionalca ponudio Elvir Rahimić, legenda CSKA iz Moskve.
"Tačno je da sam u dobrim odnosima sa Gazajevim, koji mi je dugo godina bio trener. Sa njim smo osvojili pregršt trofeja, a između ostalih i Kup UEFA. On je odnedavno trener Alanije, a prije je bio sportski direktor. U teškoj su situaciji. Borit će se do kraja prvenstva za opstanak u ligi. Razgovarali smo o pojedinim igračima. Između ostalih i o Ognjenu Vranješu, koji je nezadovoljan statusom u sadašnjem klubu." - kazao je Rahimić.
Nije tajna da će se u petak sresti čelnici Alanije sa Ognjenom Vranješom.
"Prije dolaska na odmor u BiH, želim riješiti svoj status. Vidjet ću u kakvom će tonu proći prva runda pregovora. Nadam se najboljem. Želim otići u neki klub, gdje ću igrati, jer želim ostati u reprezentaciji." - riječi su Vranješa.
Al smiješno od Vranješa kako ništa nije demantovo prvo Utd,Besiktas i na kraju će preć u ekipu koja se bori za opstanak.
Zanimljivo je da je treneru Alanije, Valeru Gazajevu, našeg internacionalca ponudio Elvir Rahimić, legenda CSKA iz Moskve.
"Tačno je da sam u dobrim odnosima sa Gazajevim, koji mi je dugo godina bio trener. Sa njim smo osvojili pregršt trofeja, a između ostalih i Kup UEFA. On je odnedavno trener Alanije, a prije je bio sportski direktor. U teškoj su situaciji. Borit će se do kraja prvenstva za opstanak u ligi. Razgovarali smo o pojedinim igračima. Između ostalih i o Ognjenu Vranješu, koji je nezadovoljan statusom u sadašnjem klubu." - kazao je Rahimić.
Nije tajna da će se u petak sresti čelnici Alanije sa Ognjenom Vranješom.
"Prije dolaska na odmor u BiH, želim riješiti svoj status. Vidjet ću u kakvom će tonu proći prva runda pregovora. Nadam se najboljem. Želim otići u neki klub, gdje ću igrati, jer želim ostati u reprezentaciji." - riječi su Vranješa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.