Pa dobio si ozbiljan odgovorM4kaveli je napisao/la:Ozbiljno pitam
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
- Nail for Real
- Kontakt:
Mozemo **** bavarska, Manchestera, Arsenala...to su najtezi protivnici.
A ovo veceras je bilo smijesno koliko je sudija navlacio. Totalno drugi kriterijum u 2. poluvremenu.
Di Maria igrac utakmice.
A ovo veceras je bilo smijesno koliko je sudija navlacio. Totalno drugi kriterijum u 2. poluvremenu.
Di Maria igrac utakmice.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Najjaca liga na svijetu se ne odredjuje preko 3-4 tima sto je situacija u Spaniji a to su Barsa,Real,Atl.Madrid i recimo Valensija ali dzaba kada igra Barsa-Atl.Madrid kvota na barsu 1,35 a na Atl.Madrid 5 dajem prijmjer dzaba sto je Atl..Madrid drugi ili treci svejedno dok je stvar u Engleskoj obrnuta svaki tim moze da iznenadi tu je United,Celzio,Siti,Everton,Arsenal,Liverpool,Totenham puno ekipa gdje moze pobjediti svako svakog to je car Engleskog nogometa radi toga je Engleska liga najjaca na svijetu a ne po odredjivanju jednog tima nego ukupno citave ligemandraX je napisao/la:Nemogu da vjerujem da ovu tekmu Real nije dobio, znači jebbeno nemogu da vjerujem.![]()
Neko gore reče', pa sam Khedira im je mogao hat-trick zabit'.![]()
Jao sile i goffana od prvaka Engleske, inače najjače lige na svijetu.![]()
![]()
![]()
Penal je, blago rečeno, smiješan.
Manchester United!
[youtube][/youtube]
koji je ovo kralj!
koji je ovo kralj!
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Jel to tebi tetka iz Minhena nikad nije donijela igracki i cokolada pa mrzis sve sto dolazi iz njegNail for Real je napisao/la:Mozemo **** bavarska,.
Nego ja bih dao sve da Bayo izbjegne Reala pa cak i da bude drugi ako treba
Ne toliko zbog snage Reala koliko zbog zdravlja
Thomas Müller - Fußballgott
Raul7 je napisao/la:Real s pola snage, laganini CR im kicme lomio, frajer ide sam na cetvoricu povalja ih ko djecu
na sta je spala fraza "lomljenja kicme" ..
ser del barça es el millor que hi ha !
- Nail for Real
- Kontakt:
Mrzim sve sto je njemacko i stas
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ajd ako može neko, nek' objasni, koje grupe se križaju u osmini finala, i koji bi mečevi eventualno bili najinteresantniji, s obzirom na križanje po grupama ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Nema toga, zrijeb je na snazi.zizu1991 je napisao/la:Ajd ako može neko, nek' objasni, koje grupe se križaju u osmini finala, i koji bi mečevi eventualno bili najinteresantniji, s obzirom na križanje po grupama ?
1 zdrugim i tako.
Ne krizaju se grupe nego ekipe sa 1 mjesta igraju sa ekipama sa 2 mjesta.znaci izvlacenje pa ko kome ,osim sto se predstavnici iz iste zemlje ne mogu sastat u osminizizu1991 je napisao/la:Ajd ako može neko, nek' objasni, koje grupe se križaju u osmini finala, i koji bi mečevi eventualno bili najinteresantniji, s obzirom na križanje po grupama ?
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
oboriše me na kladari, smrde...Khedira mogao zabiti dva komada u prvom pol. , Ronaldo i njegova sebicnost umjesto da doda loptu Karimu i još par šansi kad je City bio prakticno saget da ga poflauta do jaja - sve se to moglo završiti još u prvom poluvremenu.... e onda drugo poluvrijeme i klasicna Jozina kurvanjska taktika, portugalski ziheraj ....pa zatim sudija nekakav penal svirnu
nidje veze
i još crveni na to sve da se zacini na talijanski nacin.
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 21 nov 2012, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Samo se ne mogu sastat' dva tima iz iste države, jel' tako?Nail for Real je napisao/la:Nema toga, zrijeb je na snazi.zizu1991 je napisao/la:Ajd ako može neko, nek' objasni, koje grupe se križaju u osmini finala, i koji bi mečevi eventualno bili najinteresantniji, s obzirom na križanje po grupama ?
1 zdrugim i tako.
- Nail for Real
- Kontakt:
Da.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I klubovi koji su bili u istoj grupimandraX je napisao/la:Samo se ne mogu sastat' dva tima iz iste države, jel' tako?Nail for Real je napisao/la:Nema toga, zrijeb je na snazi.zizu1991 je napisao/la:Ajd ako može neko, nek' objasni, koje grupe se križaju u osmini finala, i koji bi mečevi eventualno bili najinteresantniji, s obzirom na križanje po grupama ?
1 zdrugim i tako.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne mogu, sto znaci da se prema Guardioli Real i Barca mogu sastati u toj fazi. Katalonija ima svoje granice, svoj jezik, svoju kulturu, sve sto cini jednu drzavu.mandraX je napisao/la:Samo se ne mogu sastat' dva tima iz iste države, jel' tako?
Necu poceti, mislim poceo sam, ali umoran sam pa idem spavati. Bacio sam kost, a vi nastavite
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- legenda reala
- Kontakt:
Znači eto jednog epskog duele Real-Man Utd npr 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
I mene za 35 marki ..ripper je napisao/la:oboriše me na kladari, smrde...Khedira mogao zabiti dva komada u prvom pol. , Ronaldo i njegova sebicnost umjesto da doda loptu Karimu i još par šansi kad je City bio prakticno saget da ga poflauta do jaja - sve se to moglo završiti još u prvom poluvremenu.... e onda drugo poluvrijeme i klasicna Jozina kurvanjska taktika, portugalski ziheraj ....pa zatim sudija nekakav penal svirnunidje veze
i još crveni na to sve da se zacini na talijanski nacin.
Jos mandrax kaze igrajte, poklon cisti
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
@ legendo, to bi bio užitak gledati 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
I u BiH ligi svako svakog moze dobitEmirSioux89 je napisao/la:Najjaca liga na svijetu se ne odredjuje preko 3-4 tima sto je situacija u Spaniji a to su Barsa,Real,Atl.Madrid i recimo Valensija ali dzaba kada igra Barsa-Atl.Madrid kvota na barsu 1,35 a na Atl.Madrid 5 dajem prijmjer dzaba sto je Atl..Madrid drugi ili treci svejedno dok je stvar u Engleskoj obrnuta svaki tim moze da iznenadi tu je United,Celzio,Siti,Everton,Arsenal,Liverpool,Totenham puno ekipa gdje moze pobjediti svako svakog to je car Engleskog nogometa radi toga je Engleska liga najjaca na svijetu a ne po odredjivanju jednog tima nego ukupno citave ligemandraX je napisao/la:Nemogu da vjerujem da ovu tekmu Real nije dobio, znači jebbeno nemogu da vjerujem.![]()
Neko gore reče', pa sam Khedira im je mogao hat-trick zabit'.![]()
Jao sile i goffana od prvaka Engleske, inače najjače lige na svijetu.![]()
![]()
![]()
Penal je, blago rečeno, smiješan..
La sangre tira,la sangre tira,Pipita Higuain es de mi Argentina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.