Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

Scof1eld
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Scof1eld » 21 nov 2012, 23:25

Raul7 je napisao/la:Real s pola snage, laganini CR im kicme lomio, frajer ide sam na cetvoricu povalja ih ko djecu
:mrgreen:

na sta je spala fraza "lomljenja kicme" ..
ser del barça es el millor que hi ha !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 nov 2012, 23:25

Mrzim sve sto je njemacko i stas :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 nov 2012, 23:27

Ajd ako može neko, nek' objasni, koje grupe se križaju u osmini finala, i koji bi mečevi eventualno bili najinteresantniji, s obzirom na križanje po grupama ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 nov 2012, 23:29

zizu1991 je napisao/la:Ajd ako može neko, nek' objasni, koje grupe se križaju u osmini finala, i koji bi mečevi eventualno bili najinteresantniji, s obzirom na križanje po grupama ?
Nema toga, zrijeb je na snazi.
1 zdrugim i tako.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 nov 2012, 23:30

Aha

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 21 nov 2012, 23:30

zizu1991 je napisao/la:Ajd ako može neko, nek' objasni, koje grupe se križaju u osmini finala, i koji bi mečevi eventualno bili najinteresantniji, s obzirom na križanje po grupama ?
Ne krizaju se grupe nego ekipe sa 1 mjesta igraju sa ekipama sa 2 mjesta.znaci izvlacenje pa ko kome ,osim sto se predstavnici iz iste zemlje ne mogu sastat u osmini :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 21 nov 2012, 23:32

oboriše me na kladari, smrde...Khedira mogao zabiti dva komada u prvom pol. , Ronaldo i njegova sebicnost umjesto da doda loptu Karimu i još par šansi kad je City bio prakticno saget da ga poflauta do jaja - sve se to moglo završiti još u prvom poluvremenu.... e onda drugo poluvrijeme i klasicna Jozina kurvanjska taktika, portugalski ziheraj ....pa zatim sudija nekakav penal svirnu :o nidje veze :shock: i još crveni na to sve da se zacini na talijanski nacin.
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 21 nov 2012, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 nov 2012, 23:32

Nail for Real je napisao/la:
1 zdrugim i tako.
Samo se ne mogu sastat' dva tima iz iste države, jel' tako?

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 nov 2012, 23:33

Da.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 nov 2012, 23:34

mandraX je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:
1 zdrugim i tako.
Samo se ne mogu sastat' dva tima iz iste države, jel' tako?
I klubovi koji su bili u istoj grupi :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 21 nov 2012, 23:34

mandraX je napisao/la:Samo se ne mogu sastat' dva tima iz iste države, jel' tako?
Ne mogu, sto znaci da se prema Guardioli Real i Barca mogu sastati u toj fazi. Katalonija ima svoje granice, svoj jezik, svoju kulturu, sve sto cini jednu drzavu.

Necu poceti, mislim poceo sam, ali umoran sam pa idem spavati. Bacio sam kost, a vi nastavite :D
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 nov 2012, 23:41

Znači eto jednog epskog duele Real-Man Utd npr 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 21 nov 2012, 23:42

ripper je napisao/la:oboriše me na kladari, smrde...Khedira mogao zabiti dva komada u prvom pol. , Ronaldo i njegova sebicnost umjesto da doda loptu Karimu i još par šansi kad je City bio prakticno saget da ga poflauta do jaja - sve se to moglo završiti još u prvom poluvremenu.... e onda drugo poluvrijeme i klasicna Jozina kurvanjska taktika, portugalski ziheraj ....pa zatim sudija nekakav penal svirnu :o nidje veze :shock: i još crveni na to sve da se zacini na talijanski nacin.
I mene za 35 marki ..
Jos mandrax kaze igrajte, poklon cisti :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 nov 2012, 23:46

@ legendo, to bi bio užitak gledati :D

foSte
Kontakt:

Post Postao/la foSte » 21 nov 2012, 23:46

EmirSioux89 je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Nemogu da vjerujem da ovu tekmu Real nije dobio, znači jebbeno nemogu da vjerujem. :|
Neko gore reče', pa sam Khedira im je mogao hat-trick zabit'. :roll:
Jao sile i goffana od prvaka Engleske, inače najjače lige na svijetu. :lol: :lol: :lol:
Penal je, blago rečeno, smiješan.
Najjaca liga na svijetu se ne odredjuje preko 3-4 tima sto je situacija u Spaniji a to su Barsa,Real,Atl.Madrid i recimo Valensija ali dzaba kada igra Barsa-Atl.Madrid kvota na barsu 1,35 a na Atl.Madrid 5 dajem prijmjer dzaba sto je Atl..Madrid drugi ili treci svejedno dok je stvar u Engleskoj obrnuta svaki tim moze da iznenadi tu je United,Celzio,Siti,Everton,Arsenal,Liverpool,Totenham puno ekipa gdje moze pobjediti svako svakog to je car Engleskog nogometa radi toga je Engleska liga najjaca na svijetu a ne po odredjivanju jednog tima nego ukupno citave lige ;) .
I u BiH ligi svako svakog moze dobit
La sangre tira,la sangre tira,Pipita Higuain es de mi Argentina

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 nov 2012, 23:48

To ti je bas dobra usporedba bh liga, BRAVO!
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 21 nov 2012, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 nov 2012, 23:48

slika

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 nov 2012, 23:49

zizu1991 je napisao/la:@ legendo, to bi bio užitak gledati :D
Ja kad nešto priželjkujem to tako i bude, prošle godine sam želio Baya i dobili su Baya, sad želim Manča ;)

Juve ili Bayern kad bi došli Real bi ispao, tako daj Manchester, a poslije bi se žrijeb otvorio, a ja više ne mogu da čekam ti LP, evo deset godina prođe :x

E čuj mandraxa slušaju oko kladionice, pa to dovoljno govori o vašem kladioničarskom umijeću, pa on je subjektivan kad je Real u pitanju, đećet njemu vjerovati :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 21 nov 2012, 23:53

Iskren da budem nisam sad nesto zadovoljan igrom. Igralo se do gola i malo nakon toga ili mozemo reci prvo poluvrijeme. Kasnije prilicno slabo, razumijem da nije bilo neke velike potrebe da se napada jer je rezultat bio povoljan ali mora ono puno bolje. Sudija kod recimo 6-7 situacija ispadao smijesan, bilo je par grubih startova koji cak nisu svirani niti kao prekrsaj.
Zadnja izmjena: iDon, dana/u 21 nov 2012, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 nov 2012, 23:53

Eno ga de, sad i kladionica odlučuje o jačini lige. :lol:

Bila je kvota na Realu protiv Getafea 1.30, pa šta se desi? :lol: Šta ćemo sad sa tim? :mrgreen:

@legendo, ti da si odigro' večeras na ovu tekmu 1X2, ista bi se odgodila. :lol:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []