Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

bistrikboy
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la bistrikboy » 18 okt 2009, 23:03

Udinese XXL je napisao/la:Upravu si, Erjon slabo pogađa... bistrikboy, jel i ti navijas za Udinese?
Chievo 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 okt 2009, 23:07

Udinese XXL je napisao/la:ukoliko se nevaram...vas zovu leteći magarci :mrgreen:
Oni sto su nas prozvali tako su u Seria C :lol:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 okt 2009, 23:14

Udinese XXL je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
Udinese XXL je napisao/la:ukoliko se nevaram...vas zovu leteći magarci :mrgreen:
Oni sto su nas prozvali tako su u Seria C :lol:
A koji su to sto su vas prozvali, neki navijaci, to znam?
Veronini navijaci su za Chievo govorili da ce uci u Seria A kada magarci budu letjeli,gle cuda oni lete ;)

fabio
Kontakt:

Re: S.S.C Napoli

Post Postao/la fabio » 19 okt 2009, 00:05

fabio je napisao/la:
Napoli SSC je napisao/la:
fabio je napisao/la:Na PES2009 ubijam sa Napoliom bogami njih uzimam najjaci su,,,,,ebes sve,jest da se moram dobro skoncetrisati kad je lotpa u protvnika al ide nekako,zato Lavezzi ubija :lol: :lol:kontra uvijek sjeva
Hehehe, drago mi je to čuti, a kako se bliži tekma protiv Bologne, sve mi više miriše na neriješeno, jer ipak Bolognu, Napoli nije dobio od 1996 godine!
ma dobice ih 100% ovaj put, najjdrazi su mi u Italiji,a Lavezzi je dijamant........Sretno
eto reko sam da ce da pobijede Bolonju

Mont0
Kontakt:

Re: AC Fiorentina

Post Postao/la Mont0 » 20 okt 2009, 21:42

Koja utakmica na Ferenc Puskas stadionu u Budimpesti :P

Debreceni 2 - 4 Fiorentina (Half Time)

Mutu's coming back :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

Lyonnais XXL
Kontakt:

Post Postao/la Lyonnais XXL » 21 okt 2009, 06:53

Svaka cast na pobjedi, Viole su ubojite ove godine... Mutu dva gola, znaci u formi je, jelde Monto :mrgreen:
FK Željezničar, BiH! Olympique Lyonnais, FRANCE!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 21 okt 2009, 09:07

Zavrseno 3:4, nije nam trebao onaj gol u zadnjim minutama, al haj sad :lol:

Ma nije Mutu ni M od Mutua iz proslih sezona, ali eto sinoc je dao dva lijepa gola, mozda je to nagovjestaj da se lagano vraca, ja se nadam iskreno :)

Slijedeca sa Napolitancima, uvijek teska i drama utakmica, nebitan nivo takmicenja i kvalitet fudbala :? :mrgreen:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 21 okt 2009, 13:35

mogli bi ste vi i do finala dogurat
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

mali_zeleni
Kontakt:

Post Postao/la mali_zeleni » 21 okt 2009, 15:12

evo prvo da pohvalim tugu_sa_sjevera na najvjerodostojnim, odnosno najtočnijim informacijama... za početak šaljem link sa najaktualnijim informacijama vezanih za napoli http://www.calcionapoli1926.it
htio bi samo kratko prokomentirati ljetna pojačanja... naime, lani se kupovalo puno poluigrača koji su dali slab da ne kažem nikakav doprinos ekipi a gomilali su se... tu prije svega mislim na pazienzu, rinauda, continija i još nekolicinu kojih su se uspjeli riješiti... tu pridodajmo i denisa koji se nije pokazao kao garancija za golove što se od njega očekivalo... možda najveća greška, osim prodaje pola ugovora manninija koji sad igra dobro u sampdoriji, je kao što si naveo prazan lijevi bok koji neuspješno popunjavaju zuniga i sada u zadnje vrijeme datolo... nekoć je to radio i vitale koji je sada pak na posudbi u livornu, uglavnom riješenja nema... sada se spominje modesto dok je još uvijek u kuloarima aktualno ime de ceglie... u svakom slučaju oba igrača kao i dossena bila bi dobrodošla s obzirom da nam je to rak rana...
što se tiče mladih igrača tu se nemogu složiti sa tobom iz razloga što su zuniga a pogotovo santacroce i cigarini odlični igrači... gledao sam mladu repku italije čiji je cigarini glavni oslonac i pokretač svega... jest da se sporo uklapa ali ne treba ga odmah razapinjati... santacroce je pak kalibar za reprezentaciju za koju je čak i nastupio... sjećam se tekme protiv juventusa lani kad je bio najbolji na terenu... jbg, sad je bio u nemilosti donadonija... vjerujem da to nije promašena kupovina a vrijeme će pokazati jesam li u pravu...
malo sam se raspisao za prvi post ;)

Tifoso SSCN
Kontakt:

Post Postao/la Tifoso SSCN » 21 okt 2009, 18:42

Mali Zeleni, dobrodošao, očekujem kvalitetne postove posvemu, a pogotovu o Napoliju :D

Tifoso SSCN
Kontakt:

Post Postao/la Tifoso SSCN » 21 okt 2009, 19:01

Tesko da ce Fiorentina do finala, al u svakom slucaju, sretno!

Tifoso SSCN
Kontakt:

Post Postao/la Tifoso SSCN » 21 okt 2009, 19:17

Zelenko, kod mene ovu stranicu nece da otvori :?

Tifoso SSCN
Kontakt:

Post Postao/la Tifoso SSCN » 21 okt 2009, 19:21

S.S.C. Napoli se raspituje za Edina Džeku. Kad bi Napoli samo znao da je Džeko igrao za Želju i da na tribinama Grbavice ima bruku navijača Napolija, dao bi za Edina sto miliona u kešu :mrgreen:
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /090514058

tuga_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la tuga_sa_sjevera » 22 okt 2009, 10:14

Hvala na komplimentu kolega mali_zeleni. Inače, Napoli u nedjelju očekuje teško gostovanje u Firenzi. Dobra stvar je ta da će Fiorentina biti malo umorna od ritma igranja srijeda - nedjelja. Loša stvar je to da su "viole" stvarno u odličnoj formi. Ne znaš odakle prijeti veća opasnost... Mutu, Jovetić, Gilardino, ili neko četvrti... Što se tiče postave Napolija, Hugo Armando Campagnaro se oporavlja, ali je njegov nastup još neizvjestan. Zbog žutih kartona neće igrati Paolo Cannavaro. Svi ostali bi trebali biti u stroju. Biće zanimljivo odigrati kladionicu ovog vikenda, čekam da se pojavi najava kola na http://calcioitaliano.blog.hr/ pa da se odigra nešto pametno u kladionicama.

mali_zeleni
Kontakt:

Post Postao/la mali_zeleni » 22 okt 2009, 10:36

iako je kapetan, canavaro je nagori igrač obrane što mi je teško priznati... campagnaro je odličan, kod prekida je uvijek opasan, uz to zna iznest loptu iz obrane bez panike i bez alibija... to je radio i u sampdoriji gdje je brzo postao ljubimac navijača... i ja čitam da gilardino i co. kukaju kako su umorni i bla, bla, bla... nadam se da će uzeti barem bod u firenzi jer već dugo loše igramo u gostima...
inače, jedna zanimljivost što se tiče stadiona artemio franchi... naime stadion koji je izgrađen 30ih godina na mussolinijev zahtjev ima oblik slova d, odnosno duce...

mali_zeleni
Kontakt:

Post Postao/la mali_zeleni » 22 okt 2009, 11:02

prisjetimo se legendarnog gola baggia u derbiju protiv maradoninog napolija...
p.s. svi su golovi odlični ali zadnji baš nama ;)

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 22 okt 2009, 17:13

Hehe, dobra ova, inace su navijaci Fiorentine meraklije :mrgreen: sto se tice koreografija, pregrst predobrih sam vidjao :P

Nista finale, odbrana nam je truba, samo slabo svira haha..Daj Boze da nas nesto ne zezne pa u Ligu Evrope opet, mada ni to nije neuspjeh za ovaj tim, naprotiv..

A jest Boga mi babo ruc'o, ali ni komsije ne ostadose gladni :P

mali_zeleni
Kontakt:

Post Postao/la mali_zeleni » 22 okt 2009, 18:14

ajme ove prve se sjećam, izašla je u jednom o zadnjih izdanja ćao tifa za vrijeme juge ako se ne varam... :D

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 23 okt 2009, 07:46

Haha, pravi si asistent na gradjevini :mrgreen:

Mislim da je jedna od nekih prijasnjih, ne znam jel spada u old school jos uvijek LOL, ali eto, mislim da je iz perioda koji kolega navodi..

Nedjelja, Napoli, opet opak protivnik, Prandelli stvarno nema kad da razmislja o svemu :mrgreen: Kad puknemo jednom, pukli smo za sva vremena :D

mali_zeleni
Kontakt:

Post Postao/la mali_zeleni » 23 okt 2009, 10:33

Mont0 je napisao/la: Nedjelja, Napoli, opet opak protivnik, Prandelli stvarno nema kad da razmislja o svemu :mrgreen: Kad puknemo jednom, pukli smo za sva vremena :D
pa nije napoli baš neki opaki protivnik na gostovanjima... lani smo upisali svega 2 pobjede od čega jedna protiv bologne na početku prvenstva golom panja denisa za kojeg sam vjerovao da bi mogao biti pojačanje a 2. pobjeda je bila prije točno godinu dana i to pobjeda protiv lazia autogolom (0:1)... eto, toliko je napoli opasan u gostima...

p.s. ona koreografija je sa derbija protiv juve-a 1990/1991
http://fototifoviola.tifonet.it/

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.