ChievoUdinese XXL je napisao/la:Upravu si, Erjon slabo pogađa... bistrikboy, jel i ti navijas za Udinese?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
ChievoUdinese XXL je napisao/la:Upravu si, Erjon slabo pogađa... bistrikboy, jel i ti navijas za Udinese?
Oni sto su nas prozvali tako su u Seria CUdinese XXL je napisao/la:ukoliko se nevaram...vas zovu leteći magarci
Veronini navijaci su za Chievo govorili da ce uci u Seria A kada magarci budu letjeli,gle cuda oni leteUdinese XXL je napisao/la:A koji su to sto su vas prozvali, neki navijaci, to znam?bistrikboy je napisao/la:Oni sto su nas prozvali tako su u Seria CUdinese XXL je napisao/la:ukoliko se nevaram...vas zovu leteći magarci
eto reko sam da ce da pobijede Bolonjufabio je napisao/la:ma dobice ih 100% ovaj put, najjdrazi su mi u Italiji,a Lavezzi je dijamant........SretnoNapoli SSC je napisao/la:Hehehe, drago mi je to čuti, a kako se bliži tekma protiv Bologne, sve mi više miriše na neriješeno, jer ipak Bolognu, Napoli nije dobio od 1996 godine!fabio je napisao/la:Na PES2009 ubijam sa Napoliom bogami njih uzimam najjaci su,,,,,ebes sve,jest da se moram dobro skoncetrisati kad je lotpa u protvnika al ide nekako,zato Lavezzi ubija:lol:kontra uvijek sjeva
pa nije napoli baš neki opaki protivnik na gostovanjima... lani smo upisali svega 2 pobjede od čega jedna protiv bologne na početku prvenstva golom panja denisa za kojeg sam vjerovao da bi mogao biti pojačanje a 2. pobjeda je bila prije točno godinu dana i to pobjeda protiv lazia autogolom (0:1)... eto, toliko je napoli opasan u gostima...Mont0 je napisao/la: Nedjelja, Napoli, opet opak protivnik, Prandelli stvarno nema kad da razmislja o svemuKad puknemo jednom, pukli smo za sva vremena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.