KK_Bosna je napisao/la:prvih 8 minua dwight glumi drvo, da ne kazem glumi varejaoa jer ce se uvrijediti jedan forumas
ha,ha Drvo
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
KK_Bosna je napisao/la:prvih 8 minua dwight glumi drvo, da ne kazem glumi varejaoa jer ce se uvrijediti jedan forumas
Da glumi Andya, imao bi double-double uz jedan faul samo, sut sa linije slobodnih od 75%, kreirao bi napade svoje ekipe itd., medjutim haman glumi ipak nekog drugog ili nesto drugo. Tesko da je Andy drvo, lik je vrlo blizu All-Stara, kako prosle sezone, tako i ove, a uz to je i jedan od najboljih defanzivaca lige na svojoj pozicijiKK_Bosna je napisao/la:prvih 8 minua dwight glumi drvo, da ne kazem glumi varejaoa jer ce se uvrijediti jedan forumas
MUST SEEamerosm je napisao/la:
Bas me zanima kako ce to sve sutra izgledati protiv Grizzliesa, mda nam se crno pise ako ce sinocnja utakmica biti mjerilo.
Nije htio da se nameće.adnan24 je napisao/la:Nisam gledao a nesto mi se ne gleda ni snimakMoze li samo neko reci kako je Howard uspio uzeti samo 4 suta za 40 minuta
![]()
adriano_leite je napisao/la:Da glumi Andya, imao bi double-double uz jedan faul samo, sut sa linije slobodnih od 75%, kreirao bi napade svoje ekipe itd., medjutim haman glumi ipak nekog drugog ili nesto drugo. Tesko da je Andy drvo, lik je vrlo blizu All-Stara, kako prosle sezone, tako i ove, a uz to je i jedan od najboljih defanzivaca lige na svojoj pozicijiKK_Bosna je napisao/la:prvih 8 minua dwight glumi drvo, da ne kazem glumi varejaoa jer ce se uvrijediti jedan forumas.
Btw. ubili vas Kingsi, to ti je zbog ove izjave
.
Polovinu lopti koje je dobio su ga udvajali, a drugu polovinu su mu loptu izbijali iz ruku, kad god bi nesto pokusao. Sad dolazi do izrazaja ono sto je Shaq govorio za njega da nema nikakav karakteristican ofanzivni potez, tehniku, i slicno. Sinoc je izgledao tuzno.jose je napisao/la:Nije htio da se nameće.adnan24 je napisao/la:Nisam gledao a nesto mi se ne gleda ni snimakMoze li samo neko reci kako je Howard uspio uzeti samo 4 suta za 40 minuta
![]()
![]()
Upravo to je problem...odnosno nekonstantnost nase klupe. Jednu utakmicu Meeks ide na +10, drugu Jamison, trecu Morris, a rijetko se kada desi da svi odigraju odlicnu utakmicu.adnan24 je napisao/la:Pa Meeks je sinoc odigrao najbolji mec u dresu Lakersa...mozda je to pocetak njegovih boljih igara
ne bi me iznanadilo da i memfis i dalas rastave lakerse na proste...tanki ste ove sezone...amerosm je napisao/la:adnan24 je napisao/la: a iskreno ne bi me iznenadilo da sutra odigramo fenomenalnu utakmicu i upisemo pobjedu, a da nas dan kasnije Mavsi rastave na proste faktore.
...ne bi iznenadilo da rastavimo i Memphis i Dallas na proste faktore.Ronaldo2012 je napisao/la:ne bi me iznanadilo da i memfis i dalas rastave lakerse na proste...tanki ste ove sezone...amerosm je napisao/la:adnan24 je napisao/la: a iskreno ne bi me iznenadilo da sutra odigramo fenomenalnu utakmicu i upisemo pobjedu, a da nas dan kasnije Mavsi rastave na proste faktore.
BeyKopites je napisao/la: ...ne bi iznenadilo da rastavimo i Memphis i Dallas na proste faktore.
S Lakersima se nikad ne zna !
Prema posljednjim prognozama povratak Nasha se ocekuje tek pred Bozic....@WojYahooNBA: Y! ****: With Mike D'Antoni as coach, the Lakers are showing renewed interest in exiled Jazz guard Raja Bell
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.