LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

lumani
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la lumani » 22 nov 2012, 08:42

:mrgreen:
KK_Bosna je napisao/la:prvih 8 minua dwight glumi drvo, da ne kazem glumi varejaoa jer ce se uvrijediti jedan forumas :mrgreen:

ha,ha Drvo :mrgreen:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 nov 2012, 10:03

KK_Bosna je napisao/la:prvih 8 minua dwight glumi drvo, da ne kazem glumi varejaoa jer ce se uvrijediti jedan forumas :mrgreen:
Da glumi Andya, imao bi double-double uz jedan faul samo, sut sa linije slobodnih od 75%, kreirao bi napade svoje ekipe itd., medjutim haman glumi ipak nekog drugog ili nesto drugo. Tesko da je Andy drvo, lik je vrlo blizu All-Stara, kako prosle sezone, tako i ove, a uz to je i jedan od najboljih defanzivaca lige na svojoj poziciji ;) .

Btw. ubili vas Kingsi :lol: , to ti je zbog ove izjave :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 22 nov 2012, 10:06

Meni ova ekipa nikako nije jasna :o

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 nov 2012, 10:38

Cinjenice su sljedece:

- nismo u stanju pobjediti utakmicu na strani i to cak protiv Kingsa
- ekipa sa najgorim omjerom na zapadu nam je nanijela ubjedljiv poraz

Zakljucak: Domace utakmice i pobjede su nas zavarale i pred ekipom i D`Antonijem je jos puno posla.
Bas me zanima kako ce to sve sutra izgledati protiv Grizzliesa, mda nam se crno pise ako ce sinocnja utakmica biti mjerilo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 22 nov 2012, 10:41

amerosm je napisao/la:
Bas me zanima kako ce to sve sutra izgledati protiv Grizzliesa, mda nam se crno pise ako ce sinocnja utakmica biti mjerilo.
MUST SEE :!:

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 22 nov 2012, 12:08

Ako je Mike Brown bio toliko los kao sto se govorilo, tesko je ocekivati da se ekipa oporavi od godine i kusur loseg coachinga za samo par sedmica...
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 22 nov 2012, 12:30

Nisam gledao a nesto mi se ne gleda ni snimak :mrgreen: Moze li samo neko reci kako je Howard uspio uzeti samo 4 suta za 40 minuta :?: :?:

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 22 nov 2012, 12:44

adnan24 je napisao/la:Nisam gledao a nesto mi se ne gleda ni snimak :mrgreen: Moze li samo neko reci kako je Howard uspio uzeti samo 4 suta za 40 minuta :?: :?:
Nije htio da se nameće. :lol: ;)
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 22 nov 2012, 15:23

adriano_leite je napisao/la:
Da glumi Andya, imao bi double-double uz jedan faul samo, sut sa linije slobodnih od 75%, kreirao bi napade svoje ekipe itd., medjutim haman glumi ipak nekog drugog ili nesto drugo. Tesko da je Andy drvo, lik je vrlo blizu All-Stara, kako prosle sezone, tako i ove, a uz to je i jedan od najboljih defanzivaca lige na svojoj poziciji ;) .

Btw. ubili vas Kingsi :lol: , to ti je zbog ove izjave :lol: .

znas ti da se ja salim ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

alaba
Kontakt:

Post Postao/la alaba » 22 nov 2012, 15:34

vozdra raja,ev ja sam novi ovdje,vec godinu dana pratim ovaj forum,samo la lakers i bayern,nekako ste mi vi pouzdaniji od svih novina i sportskih stranica na internetu..eh ovako vec dugo pratim kosarku,msm pratim od rodjena a sad mi je vec 21 :D trenirao sam je 10 godina,odkako pratim kosarku moj najdrazi tim su lakersi...eh citao sam sve ove vase komentare,kazete neuigranost,los trener,losa klupa,dwight nije na nivou.....ja vise ne znam sta da mislim,jednu utakmicu se radujem,predobro igraju,drugu se bas razocaram..pa izgubili su od sacramenta xD ne znam ja nekako imam osjecaj da svi ovi dobri igraci kad dodju kod nas ko da imaju neki pritisak,nedaju sve od sebe,pa sjetimo se howarda kakav je bio u orlandu,sad ga gledam,strasno al u negativnom smislu,nash na pocetku nista..gledamo onog matt barnes-a u clippersima ubi covjek,predobar,kod nas onako,bezveze :shock: iskreno kod nas mi se klupa nikako ne svidja,ama ni za jednog igraca ne mogu rec da je dobar,da moze nesto pokazat,pomoc ekipi,jamison je u clevelandu bio glavni igrac jbt kod nas nista,meeks nista,ma niko nista osim hilla koji me poozitivno iznenadio...ja kolko jedna petorka ne moze stalno pobjedjivat a pogotovo osvojit play off,jer je ocito da mi samo od prve petorke imamo doprinos s klupe 0 bodova...jedina pozitivna stvar od svega je da kobe izgleda fantasticno,igra predobro,bojao sam se za njega(jbg ima godina)iako sam znao da on moze jos,pokazao je svima da moze i da ce igrat jos dugo dugo i abd ove godine nadam se da ide po titulu mvp,ako ovako nastavi titula je sigurno njegova :D

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 22 nov 2012, 16:27

jose je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Nisam gledao a nesto mi se ne gleda ni snimak :mrgreen: Moze li samo neko reci kako je Howard uspio uzeti samo 4 suta za 40 minuta :?: :?:
Nije htio da se nameće. :lol: ;)
Polovinu lopti koje je dobio su ga udvajali, a drugu polovinu su mu loptu izbijali iz ruku, kad god bi nesto pokusao. Sad dolazi do izrazaja ono sto je Shaq govorio za njega da nema nikakav karakteristican ofanzivni potez, tehniku, i slicno. Sinoc je izgledao tuzno.

Osim toga, Kobe vrhunski, racionalan, efikasan, ali me vrlo zacudilo to sto mu ne daju loptu svaki put kad je trazi. Poveze par dobrih suteva, onda trazi loptu i vrlo cesto je ne dobije. MWP, Meeks...su ga poprilicno stavili na ignore...?! cudno..

Gasol i Dwight su djelovali presmijesno, odbrana opet grozna, 20 izgubljenih lopti, manje vise svaka je vodila u brzu kontru i lagano polaganje... Na stranu sve, uz onakvog Kobea opet je malo falilo da se dobije ova utakmica.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 nov 2012, 16:54

Bryant nakon utakmice opravdano je kritikovao klupu i rekao da moraju poceti kvalitetnije iskoristavati priliku koja im se ukaze.

D`Antoni je izjavio da su htjeli prirediti show, a da je na kraju to bio Muppet Show sa groznim sutem i odbranom.
Ne znam za Vas, ali dosad najvece razocarenje je za mene Jamison. Mozda je problem sto ga D`Antoni forsira na trojki i mislim da bi FO sto prije trebao rijesiti status Ebanksa u ekipi.

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 22 nov 2012, 18:02

Ma Jamison je veliko razocarenje jer nema nikakve koristi od njega, ali ajde, on kad je na parketu, malo se provrti, nit sta radiklano dobro uradi, nit sta lose. Zrak na terenu. Ali ostatak klupe izuzev Hilla je stvarno razocaravajuci, jer ajde sto ne doprinose, nego jos i gube lopte, igraju losu odbranu, srljaju, pa ih je strah sutat otvorene situacije...itd..

Od cijele klupe, meni drago jedino Hilla vidjet na terenu. Kad vidim kako se nagurava na ofanzivnom skoku, trazi prostor, slomi se da iscupa loptu, kako pomaze u odbrani....sve i ako nema nekog aman talenta, opet mi ga drago gledat.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 22 nov 2012, 18:04

Pa Meeks je sinoc odigrao najbolji mec u dresu Lakersa...mozda je to pocetak njegovih boljih igara

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 nov 2012, 20:46

Gledao sam sinoc vasu tekmu,a za ove koji pitaju kako je moguce da Howard i Gasol odigraju tako lose,odgovor je jednostavan...Ne mozes igrati back to back 40min i ocekivati dobru produkciju u ovoj ligi.Ako si umoran,protivnik ce to iskoristiti,posebno kad nemas 'sirinu',a LAL je nemaju. ;) Kobe je izuzetak,ali se evo vec javljaju problemi sa clankom,koliko citam,otice mu. Ja ne vidim da D'Antoni mijenja ista povodom minutaze...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 nov 2012, 01:39

adnan24 je napisao/la:Pa Meeks je sinoc odigrao najbolji mec u dresu Lakersa...mozda je to pocetak njegovih boljih igara
Upravo to je problem...odnosno nekonstantnost nase klupe. Jednu utakmicu Meeks ide na +10, drugu Jamison, trecu Morris, a rijetko se kada desi da svi odigraju odlicnu utakmicu.

Moramo dobiti jedno od dva preostala gosotvanja, mada smo tome bilze protiv Mavsa, a iskreno ne bi me iznenadilo da sutra odigramo fenomenalnu utakmicu i upisemo pobjedu, a da nas dan kasnije Mavsi rastave na proste faktore.

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 23 nov 2012, 11:11

amerosm je napisao/la:
adnan24 je napisao/la: a iskreno ne bi me iznenadilo da sutra odigramo fenomenalnu utakmicu i upisemo pobjedu, a da nas dan kasnije Mavsi rastave na proste faktore.
ne bi me iznanadilo da i memfis i dalas rastave lakerse na proste...tanki ste ove sezone...
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 23 nov 2012, 11:20

Ronaldo2012 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:
adnan24 je napisao/la: a iskreno ne bi me iznenadilo da sutra odigramo fenomenalnu utakmicu i upisemo pobjedu, a da nas dan kasnije Mavsi rastave na proste faktore.
ne bi me iznanadilo da i memfis i dalas rastave lakerse na proste...tanki ste ove sezone...
...ne bi iznenadilo da rastavimo i Memphis i Dallas na proste faktore.
S Lakersima se nikad ne zna ! ;)
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 23 nov 2012, 15:25

BeyKopites je napisao/la: ...ne bi iznenadilo da rastavimo i Memphis i Dallas na proste faktore.
S Lakersima se nikad ne zna ! ;)

ako cemo pravo u pravu si...uglavnom tesko je predvidjeti buducnost, al ja onako licno nesto mislim mogo bi dantoni brzo nogu dobit dok jos ima vremena da dodze dzekson i da spase sezonu :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 nov 2012, 01:03

@WojYahooNBA: Y! ****: With Mike D'Antoni as coach, the Lakers are showing renewed interest in exiled Jazz guard Raja Bell
Prema posljednjim prognozama povratak Nasha se ocekuje tek pred Bozic....

Da vidimo sta smo veceras u stanju uraditi protiv Grizzliesa, no ako je suditi prema posljednjoj utakmici crno nam se pise.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.