Desio mu se Makedonče Nikolče.anelkabvb je napisao/la:Sta je bilo sa Günde???
Vidim da je zamijenjen u prvom poluvremenu...
Ovaj Mainz se baš naoštri na nas. Dobro biju.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Desio mu se Makedonče Nikolče.anelkabvb je napisao/la:Sta je bilo sa Günde???
Vidim da je zamijenjen u prvom poluvremenu...
Nisam siguran šta je ozljedio, mislim gležanj. Nadajmo se da nije ništa ozbiljno.anelkabvb je napisao/la:Vidim i ja sad u drugom poluvremenu da igraju mesarski...jel bi mogla bit kakva zayebana povreda???
I onda će opet neki pametnjakovići prodavati maglu kako je Lewa loš.Prle je napisao/la:Nažalost nisam gledao utakmicu ...znalo se da će biti teško u Mainzu, uvijek je. Super sam sretan što smo uzeli sva 3 boda, još pogotovo kako vidim da smo gubili 0-1. Šta reći za Lewandowskog - vidim da mu je bundesliga.de pripisao prvi gol, iako negdje stoji da ga je Reus zabio, ako je to službeno onda mu je to ČETVRTI DOPPELPACK u SERIJI. Svaka čast. Izuzetno važan igrač u našem sistemu, kako bi bilo dobro da produži ugovor![]()
Valjda se Gűndogan nije teže ozljedio, ne sada pred važnu završnicu prvog dijela prvenstva; nadam se da je samo natukao članak. Protiv Düdo-a možemo bez njega, al protiv Bayerna teško, teško.
Ništa čeka se izvještaj na ARDu.

Semir bvb je napisao/la:[youtube][/youtube]
HOPLIT je napisao/la:Lewa kud kod da ode nigdje mu neće biti kao u BVBu, prema tome bolje mu je da se smiri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.