Momentalno mi je ovaj post o penalu naumpaoUltras1921 je napisao/la:TOOOOOOOOOOOOOOOOOO MI RADIIIIPrescritto je napisao/la:i to iz penala u zadnjih 5 minuta, da se pojedu od muke i da sljedeca 3 mjeseca nemaju sna, ustvari oni ga nemaju nikako otkako se amar vratio
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Ukoliko je BHT sport 
Dulpa nekad,dupla sad,aBd odbrana titule,a nadam se i kupa,i sve to niko nikad nije uradio i ponovio,izuzev Celika psolije rata,i onda ce opet oni tamo neki reci ma nista to nije bitno,mi smo najbolji klub heheheheSamoZeljo je napisao/la:
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
hvala na napomeniMEGABASS je napisao/la:BHT sport samo što nije počeo
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
JedanDevetDvaJedan
- Kontakt:
Ja sam pod emocijama, strasnim. Ne mogu sebi doc', k'o da smo vec titulu digli
master44 je napisao/la:Zamolio bih da mi se javi zeljin navijac koji ima profil na youtube da mu posaljem video na kojem se vidi penal pa da postavi na youtube i ovdje da se vidi da je 100% cist i regularan. Nek posalje email u inbox.
Braco jel ovo odradzeno??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
-
plava_pruga
- Kontakt:
Jel može, ako odbranimo duplu, da dodamo ovu jesenju, pa da kazemo da smo uzeli TRODUPLU titulu? Cisto da ih vise nerviramo? 
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
plus bajramski turnirplava_pruga je napisao/la:Jel može, ako odbranimo duplu, da dodamo ovu jesenju, pa da kazemo da smo uzeli TRODUPLU titulu? Cisto da ih vise nerviramo?
Evo ovdje se na 1:25 vidi ruka ko kuca " onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- mahalac_SA
- Kontakt:
E cuj ovog na bht papana 6 hiljada gledalaca.

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Pa ljudi dragi skim se vi raspravljate,pa ovaj DevilS nas naziva jadovima a juce je rekao da smo mi Barsa za njegov klub,pa kakvi su tek oni.Za Sarajevo i one njihove cestite navijace nikada necu nista lose reci ali ovi pojedinci sa sjevera koji su danas otkrili svoje pravo lice i koji su svim srcem navijali za Siroki neka se stide ako nikoga drugog onda pokojnog Vedrana.I za takve samo jedna poruka licemjerni bjednici jedite svoja jaja jer je:
ZELJO SAMPION
ZELJO SAMPION
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Samo sto smo mi za razliku od njih poraz prihvatili, iako je nezasluzen jer smo vecinu utamice bili bolji od njih. A zamisli da smo kojim slucajme slavili, garnat bi i tu bili krivi Osim, sudije ...itd.HOPLIT je napisao/la:Svaka čast. Šteta samo što vas pitari uzeše na derbiju...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja sam maloprije pogrijesio sto sam usao sa Pitarima u raspravu, ko gubi ima pravo da se ljuti. Jos sam pod dojmovima, tesko je rec realno nesto, al odavno nije bila bolja utakmica i bolja atmosfera na Grbavici. Toliko za sad, ujutro opsirnije. BRAVO ZELJO, BRAVO MANIJACI!
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u 25 nov 2012, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- samir_tm87
- Kontakt:
Prvi je riječ dobio gostujući strateg, Slaven Musa.
- Ako možemo igrati protiv Željezničara otvoreno na Grbavici, možemo igrati svugdje. Neću ulaziti u to da li je bilo jedanaesterca, niti ću reći da smo nezasluženo izgubili, ali je teško doživjeti poraz u samom finišu utakmice. Nismo se svjesno povukli, već je Željezničar držao jedan dobar ritam. Nismo uspjeli zadržati loptu u napadu i nedostajao nam je i Dino Ćorić, jer je falilo brzine po strani, naveo je uzroke poraza Musa, kojeg su novinari upitali da prokomentariše naše igrače i tim.
- Zolotić je vrhunska klasa, Bekrić donosi prevagu, tu su i dva odlična stopera, pa onda Selimović, sa kojim sam već ranije sarađivao… Jedna odlično posložena i kvalitetna ekipa, kazao je gostujući trener, a ni naš menadžer nije ostao dužan na ove komplimente.
- Ako možemo igrati protiv Željezničara otvoreno na Grbavici, možemo igrati svugdje. Neću ulaziti u to da li je bilo jedanaesterca, niti ću reći da smo nezasluženo izgubili, ali je teško doživjeti poraz u samom finišu utakmice. Nismo se svjesno povukli, već je Željezničar držao jedan dobar ritam. Nismo uspjeli zadržati loptu u napadu i nedostajao nam je i Dino Ćorić, jer je falilo brzine po strani, naveo je uzroke poraza Musa, kojeg su novinari upitali da prokomentariše naše igrače i tim.
- Zolotić je vrhunska klasa, Bekrić donosi prevagu, tu su i dva odlična stopera, pa onda Selimović, sa kojim sam već ranije sarađivao… Jedna odlično posložena i kvalitetna ekipa, kazao je gostujući trener, a ni naš menadžer nije ostao dužan na ove komplimente.