Ti si zasluzio ban jedno 8 dana nadam se da ce aco procitati tvoje postove u zadnja 2 h i sankcionisat .DevilS je napisao/la:@dino ba sta me uzimas u usta ko je navijo za siroki ja nisam niti cu ikad bolan sta je sa tobom samo mi je krivo radi titule vi jeste bolji od nas i to je kraj!!, i cestitam za skandiranje od srca sta jos trbeam da me naguzite?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovaj Devils je bas neka cudna rajaterabajt je napisao/la:Ti si zasluzio ban jedno 8 dana nadam se da ce aco procitati tvoje postove u zadnja 2 h i sankcionisat .DevilS je napisao/la:@dino ba sta me uzimas u usta ko je navijo za siroki ja nisam niti cu ikad bolan sta je sa tobom samo mi je krivo radi titule vi jeste bolji od nas i to je kraj!!, i cestitam za skandiranje od srca sta jos trbeam da me naguzite?

KAKO JE DOBRO, VIDJETI TE OPET...

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Uredu nije frka neka uradi ako sam zasluzio a svi ovdje znaju kakav sam momak eto toliko. 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Žao mi je samo što je Bekrić promašio prazan go sa 3 metra u drugom poluvremenu. Ostalo je sve za 10.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Tacno tako,ne samo on,nego jos mnogo njih,pa se sad usrali i moljakaju jedan drugog da ne dobiju ban slucajno,a pored toga sad su ugrozeni i mole da ih se ne provocira.terabajt je napisao/la:Ti si zasluzio ban jedno 8 dana nadam se da ce aco procitati tvoje postove u zadnja 2 h i sankcionisat .DevilS je napisao/la:@dino ba sta me uzimas u usta ko je navijo za siroki ja nisam niti cu ikad bolan sta je sa tobom samo mi je krivo radi titule vi jeste bolji od nas i to je kraj!!, i cestitam za skandiranje od srca sta jos trbeam da me naguzite?
Hajde razumijem revolt bio,ali ne treba ih ni provocirati,sta si onda isti kao i on,kad to radis.Mi prvi ,oni muda jedu,kraj price.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Svraka je to bio.Henderson je napisao/la: Žao mi je samo što je Bekrić promašio prazan go sa 3 metra u drugom poluvremenu. Ostalo je sve za 10.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
To je ipak Svraka bio... sta da kazem slatka pobjeda da sladja ne moze biti. Kaze meni murijak u 85. sta ce biti ako ovako ostane rezultat smije se, nasladjuje, ja mu govorim zabija Bekric eto vidjeces... i obistinilo se...Henderson je napisao/la:
Žao mi je samo što je Bekrić promašio prazan go sa 3 metra u drugom poluvremenu. Ostalo je sve za 10.

Tek se došlo sa utakmice
Atmosfera fantastična...navijanje odlično. Tekma još bolja. Pogotovo u drugom poluvremenu. Šanse se redale jedna za drugom...i na kraju, kad je najslađe...
Malo se i smrzlo
VOLIM TE ŽELJOOOOOOOOOOOOOOO

VOLIM TE ŽELJOOOOOOOOOOOOOOO
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
AMAW OSIM
Kupis sal 20 KM odes na tekmu karta 7 KM dodjes na ss.ba forum i vidis pitare kako pate to je neprocjenjivo 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ma Aco nema potrebe da ga trajno banujes,opet ce se on registrovati pod trecim nickom,to ti je ba onaj SamirHZ tako nesto kojeg ste vec jednom odstranili.aleksandar_veliki je napisao/la:HzSM, trajno odstranjen sa foruma.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- KB-TM87
- Kontakt:
svaka čast majstorepropuh je napisao/la:Kupis sal 20 KM odes na tekmu karta 7 KM dodjes na ss.ba forum i vidis pitare kako pate to je neprocjenjivo

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ludnica ! ukratko 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Znaci zasjeli smo na vrh i više nas niko skinuti nece do kraja sezone, a razlika se može povecavati u odnosu na pratioce.
Ma Amar Osim je to.
Ma Amar Osim je to.
Bekric i Zolotic najbolji veceras.
Ali pazi dominacije Sarajeva kao gradaexbabilon je napisao/la:
KAKO JE DOBRO, VIDJETI TE OPET...

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- KB-TM87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Željezničar - kult glavnog grada
- bistrikboy
- Kontakt:
Tacno ne znam sta da napisem o tekmi,u prvom ravnopravan Siroki,u drugom inferioran a opasniji.Mi nekakvi mlitavi u prvom u drugom bas dobri.Najbolji Zola i Jamak.Bekrica sam primjetio kad je uzeo loptu da opuca penal.Cestitke ekipi i Amaru i da dignemo malo nivo u drugom dijelu sezone.Posjeta dobra!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa, mnon46, OzmoodPinglewood i 66 gostiju.