ma slažem se i za vas i za livpoolPapilon20 je napisao/la:Nama makar melek moze pomoci ,liverpulu ne moze ni on
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
http://www.youtube.com/watch?v=IEMp7MMNbysklloni je napisao/la:Dali se vi sjecate gola Lizarazua, voleom na asistenciju Efembrga i gdje bi mogao naci da ponovo
pogledam taj gol..Nemogu vise da gledam ovaj Bayern jer mi sve vise lici na katastrofu od kluba..
Bitan im je samo novac kako ce natrpati kasu i to je sve..za fudbal ih zaboli ku.....c
mayku mu, odgledah prvo, tv-aus i od muke na spavanje
pa nanu im, u prvom nismo presli centra
niti jedne jedine akcije...pu, dzilkosi ufurani..
e, sad bi trebao neko da izvali kako su ti igraci zvijezde
ma prodati ih unterahingu mame im ga sprzim one retardirane
nesto kontam, klinsi nije imao robena pa je derao klubove ala bordo
jos nesto..
dovesti igraca od 30 miliona a taj isti nema kvalitet za prv tim..pa halo, sivonje nesposobne
igrac od 30 milka sije
ali, ali, kapetan nikada ne napusta brod..
cvrsto vjerujem u prolazak
eh, kad nam se vrnu dva asa
i treci u odbrani
..hej..ima da busimo sve redom
samo bi trebali tusnuti a-topa ak je fener i dalje zagrijan
dovesti misketa i dobrog beka i to je to
ps
gero, kod nas nema trte-mrte..´oces, hoces, neces, neces
ali, ak jos jedanred pomenes brisanje avatara ima da ti zabranimo pristup a samo mali pendzer ostavimo..da patis
pa nanu im, u prvom nismo presli centra
e, sad bi trebao neko da izvali kako su ti igraci zvijezde
ma prodati ih unterahingu mame im ga sprzim one retardirane
nesto kontam, klinsi nije imao robena pa je derao klubove ala bordo
jos nesto..
dovesti igraca od 30 miliona a taj isti nema kvalitet za prv tim..pa halo, sivonje nesposobne
igrac od 30 milka sije
ali, ali, kapetan nikada ne napusta brod..
cvrsto vjerujem u prolazak
eh, kad nam se vrnu dva asa
samo bi trebali tusnuti a-topa ak je fener i dalje zagrijan
dovesti misketa i dobrog beka i to je to
ps
gero, kod nas nema trte-mrte..´oces, hoces, neces, neces
ali, ak jos jedanred pomenes brisanje avatara ima da ti zabranimo pristup a samo mali pendzer ostavimo..da patis
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
jedina dobra stvar prošle noći je bilo što sam dobio opkladu sa Geronimom...pa ce te me još viđati ovdje..nakraju 2:1 za Bordo i nije toliko loš rezultat koliko je mogao biti..mada je Toni ono morao zabit..za 14 dana dan D ako nedobiju Bordo ponovo u evropsku ligu..nisu ni zaslužili bolje
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eto strucnaku ti znas da oni nisu zasluzili bolje. Ugledaj se na svoj Real pa onda nesto pricaj. Jedan Milan vas nadera, koji gubi kuci od Zuricha, ali najgore od svega je sto je taj Milan bio potopljen od Bayerna na Cupu...Raul_64 je napisao/la:jedina dobra stvar prošle noći je bilo što sam dobio opkladu sa Geronimom...pa ce te me još viđati ovdje..nakraju 2:1 za Bordo i nije toliko loš rezultat koliko je mogao biti..mada je Toni ono morao zabit..za 14 dana dan D ako nedobiju Bordo ponovo u evropsku ligu..nisu ni zaslužili bolje
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
hahahahahahhaNoName je napisao/la:Euroliga mubarek olsun
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Audi Cupomerbavarac je napisao/la:Eto strucnaku ti znas da oni nisu zasluzili bolje. Ugledaj se na svoj Real pa onda nesto pricaj. Jedan Milan vas nadera, koji gubi kuci od Zuricha, ali najgore od svega je sto je taj Milan bio potopljen od Bayerna na Cupu...Raul_64 je napisao/la:jedina dobra stvar prošle noći je bilo što sam dobio opkladu sa Geronimom...pa ce te me još viđati ovdje..nakraju 2:1 za Bordo i nije toliko loš rezultat koliko je mogao biti..mada je Toni ono morao zabit..za 14 dana dan D ako nedobiju Bordo ponovo u evropsku ligu..nisu ni zaslužili bolje![]()
![]()
Zato pssssssssssssttttt, dok se ne popravite.
evo čitam da bi Ribi mogao dugo izbivat...nevalja jer valja izboriti evropsku ligu(dohvatiti 5 mjesto)
cudno napade me čovjek jer sam dao svoje viđenje utakmice koje je skoro isto sa svim bayernovcima......
NoName je napisao/la:Euroliga mubarek olsun
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako vidim vi niste nigdje nip poceli, a gdje cete zavrsiti, hmmm, pa naravno iza Barce i Zuricha. Jesam ja dosao na temu Reala i govorio koliko su zasluzili. Vazda si na ovoj temi kad Bayern izgubi. Ako ovako nastavis vidjecemo se na temi Reala, pa cu ja da malo saram tamo.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ja sam vazda ovdje a to što Bayern kiksa večinu utakmica nije do mene...a ti slobodno šaraj na temi Reala jer ovo je forum...samo sam siguran da cu ja imati više prilike za "šarat"Raul_64 je napisao/la:geronimo je napisao/la:Raul_64 - moje misljenje je da cemo izvuci protiv Francuza 4 boda, a bude li tako nemoj se vise ovdje javljati jedno mjesec dana![]()
Bude li manje...ti si pobjednik u ovoj nasoj maloj opkladi, i mene nema na tvojoj temi 3 mjeseca![]()
Jel vazi? Puno ste mi nesto prebukirani sa Bayernom, pa da probam na ovaj nacin da vas otarasim![]()
važi.... 3 mjeseca je puno....ode i el clasiko bez tvog komentara...šteta....al ako "izvučete" 4 boda protiv Francuza ja sam u BANovichima što se tiče teme Bayern mjesec dana
Otkad ovog Jamesa nisam vidio na temi Bayerna!
Jel to mozda nekog klona imas, pa ne pises s originalnim nickom?
Jel to mozda nekog klona imas, pa ne pises s originalnim nickom?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Cega seceru?secer je napisao/la: cvrsto vjerujem u prolazak
Jedan od tih asova mozda nece igrati do proljetnog dijelasecer je napisao/la: eh, kad nam se vrnu dva asai treci u odbrani
..hej..ima da busimo sve redom
samo bi trebali tusnuti a-topa ak je fener i dalje zagrijan![]()
Sada si uvidio da Altin-beztrzajac
Nek' si mi zaprijetiosecer je napisao/la: gero, kod nas nema trte-mrte..´oces, hoces, neces, neces![]()
Ma kakvi seceru, ono sto te ne ubije to te ojaca
Vom Jäger zum Gejagten
@ RZ 88
nije Was denken Strunz, nego Was erlauben Strunz.Evo malo da se podsjetimo starih dobrih vremena.
[youtube][/youtube]
Sto se tice samog Bayerna i njihove krize, samo cu jedno reci, to su Nijemci oni ce se vratiti i zagorcati zivot ostalim ekipama. Rummenige je odrzao sinoc lekciju igracima na tradicionalnoj veceri i svi znamo kad je prosli put Franz odrzao lekciju 2001. godine u Lyonu gdje je Bayern zavrsio. Sezone se zavrsava u maju, a ne sredinom oktobra. Toliko od mene.
nije Was denken Strunz, nego Was erlauben Strunz.Evo malo da se podsjetimo starih dobrih vremena.
[youtube][/youtube]
Sto se tice samog Bayerna i njihove krize, samo cu jedno reci, to su Nijemci oni ce se vratiti i zagorcati zivot ostalim ekipama. Rummenige je odrzao sinoc lekciju igracima na tradicionalnoj veceri i svi znamo kad je prosli put Franz odrzao lekciju 2001. godine u Lyonu gdje je Bayern zavrsio. Sezone se zavrsava u maju, a ne sredinom oktobra. Toliko od mene.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaćiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii je Traps HAAHAHAHAHAHAH
Ubjedljivo najbolji Njemački
Ich habe fertig

Ubjedljivo najbolji Njemački
Ich habe fertig
opa, zenit trazi timoscuka
ma odmah ga kutarisat
ak zatreba ja cu mu kofere spakovat i dopelat na aerodrom
zabit igracu od 11 milionceka koji ne umije smiriti loptu
tja, on 11 plus mario 30/35 =41/46
e, ako se za toliku lovinu nisu mogli kupiti bek i jedan vezni onda stvarno nek sve ide u p.m.
jos kad dodamo pranju i brafu-legendu, ali i ostale promasaje koji cuce u minhenu
mayku mu, mogao se i derpe iz mud-a dovesti
ak bi sta zafalilo mogao bih i ja namiriti
jah, par centi dole-gore i nije problem
ma odmah ga kutarisat
ak zatreba ja cu mu kofere spakovat i dopelat na aerodrom
zabit igracu od 11 milionceka koji ne umije smiriti loptu
tja, on 11 plus mario 30/35 =41/46
e, ako se za toliku lovinu nisu mogli kupiti bek i jedan vezni onda stvarno nek sve ide u p.m.
jos kad dodamo pranju i brafu-legendu, ali i ostale promasaje koji cuce u minhenu
mayku mu, mogao se i derpe iz mud-a dovesti
jah, par centi dole-gore i nije problem
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
ma nije ba,malo sam sebi uzeo odmora od ovog foruma...pa evo opet sam se vratioTrasimaco je napisao/la:Otkad ovog Jamesa nisam vidio na temi Bayerna!![]()
![]()
Jel to mozda nekog klona imas, pa ne pises s originalnim nickom?![]()
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Protiv Eintrachta dva puta u 4 dana. U srijedu gostuju u Frankfurtu, DFB-Pokal.
Naredni vikend idu Stuttgartu, onda predstoje dvije domace utakmice. Protiv Schalkea i Leverkusena.
U medjuvremenu ce biti i revans protiv Francuza, tako da ce ovih 4-5 predstojecih utakmica odluciti mnogo toga.
Ribery ipak nece morati na OP, vraca se Micha al' na klupu, Robben zeli pod svaku cijenu igrati...
Odoh gledati Bayer, mislim da bi im Borussia mogla otkinutu koji bod
Naredni vikend idu Stuttgartu, onda predstoje dvije domace utakmice. Protiv Schalkea i Leverkusena.
U medjuvremenu ce biti i revans protiv Francuza, tako da ce ovih 4-5 predstojecih utakmica odluciti mnogo toga.
Ribery ipak nece morati na OP, vraca se Micha al' na klupu, Robben zeli pod svaku cijenu igrati...
Odoh gledati Bayer, mislim da bi im Borussia mogla otkinutu koji bod
Vom Jäger zum Gejagten
geronimo je napisao/la:Nek' si mi zaprijetio, bio sam u nedoumici, da li da prihvatim ponudu Trasimaca i predjem u njihove redove...tamo se bar ne bih patio, kod njih uvijek razlog za slavlje
![]()
Ma kakvi seceru, ono sto te ne ubije to te ojacaidemo dalje zajedno! Pa kud puklo-da puklo
Ja sam ti prijateljski ponudio mjesto pored sebe i da zajedno uzivamo. Znaci izabrao si patnju i bol.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
L.Barrios
Ma čovjek se raspucao, gubi Bayer odlično, samo da još Bayern dobije i to je to . Nije sve tako crno kao što izgleda.
Ne traži ono što ne možeš uzeti
Ma čovjek se raspucao, gubi Bayer odlično, samo da još Bayern dobije i to je to . Nije sve tako crno kao što izgleda.
Ne traži ono što ne možeš uzeti
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma danas se ABD nadam pobjedi, i da se smanji ta razlika. Leverkusen je kiksao, tako da imamo odlicnu priliku. Danas ocekujem tandem Gomez-Klose.
- bayern4ever
- Kontakt:
ma bayern ce se vratiti bas kao sto i mene nije bilo duze vrijeme a kada ja dodjem stizu i pobjede
POZZ BAVARCI DANAS JE POBJEDA!!
POZZ BAVARCI DANAS JE POBJEDA!!
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!