FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

23 KING JAMES
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la 23 KING JAMES » 22 okt 2009, 14:52

Papilon20 je napisao/la:Nama makar melek moze pomoci ,liverpulu ne moze ni on :D
ma slažem se i za vas i za livpool
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 22 okt 2009, 15:17

klloni je napisao/la:Dali se vi sjecate gola Lizarazua, voleom na asistenciju Efembrga i gdje bi mogao naci da ponovo
pogledam taj gol..Nemogu vise da gledam ovaj Bayern jer mi sve vise lici na katastrofu od kluba..
Bitan im je samo novac kako ce natrpati kasu i to je sve..za fudbal ih zaboli ku.....c
http://www.youtube.com/watch?v=IEMp7MMNbys

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 okt 2009, 17:15

mayku mu, odgledah prvo, tv-aus i od muke na spavanje
pa nanu im, u prvom nismo presli centra :evil: niti jedne jedine akcije...pu, dzilkosi ufurani..
e, sad bi trebao neko da izvali kako su ti igraci zvijezde :evil:
ma prodati ih unterahingu mame im ga sprzim one retardirane
nesto kontam, klinsi nije imao robena pa je derao klubove ala bordo :?
jos nesto..
dovesti igraca od 30 miliona a taj isti nema kvalitet za prv tim..pa halo, sivonje nesposobne :evil:
igrac od 30 milka sije
ali, ali, kapetan nikada ne napusta brod..
cvrsto vjerujem u prolazak
eh, kad nam se vrnu dva asa :shock: i treci u odbrani ;) ..hej..ima da busimo sve redom
samo bi trebali tusnuti a-topa ak je fener i dalje zagrijan :twisted:
dovesti misketa i dobrog beka i to je to 8-)
ps
gero, kod nas nema trte-mrte..´oces, hoces, neces, neces :D
ali, ak jos jedanred pomenes brisanje avatara ima da ti zabranimo pristup a samo mali pendzer ostavimo..da patis :D
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 okt 2009, 18:41

jedina dobra stvar prošle noći je bilo što sam dobio opkladu sa Geronimom...pa ce te me još viđati ovdje..nakraju 2:1 za Bordo i nije toliko loš rezultat koliko je mogao biti..mada je Toni ono morao zabit..za 14 dana dan D ako nedobiju Bordo ponovo u evropsku ligu..nisu ni zaslužili bolje
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 okt 2009, 20:40

Raul_64 je napisao/la:jedina dobra stvar prošle noći je bilo što sam dobio opkladu sa Geronimom...pa ce te me još viđati ovdje..nakraju 2:1 za Bordo i nije toliko loš rezultat koliko je mogao biti..mada je Toni ono morao zabit..za 14 dana dan D ako nedobiju Bordo ponovo u evropsku ligu..nisu ni zaslužili bolje
Eto strucnaku ti znas da oni nisu zasluzili bolje. Ugledaj se na svoj Real pa onda nesto pricaj. Jedan Milan vas nadera, koji gubi kuci od Zuricha, ali najgore od svega je sto je taj Milan bio potopljen od Bayerna na Cupu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zato pssssssssssssttttt, dok se ne popravite.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 22 okt 2009, 20:44

NoName je napisao/la:Euroliga mubarek olsun :mrgreen:
hahahahahahha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 okt 2009, 20:56

omerbavarac je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:jedina dobra stvar prošle noći je bilo što sam dobio opkladu sa Geronimom...pa ce te me još viđati ovdje..nakraju 2:1 za Bordo i nije toliko loš rezultat koliko je mogao biti..mada je Toni ono morao zabit..za 14 dana dan D ako nedobiju Bordo ponovo u evropsku ligu..nisu ni zaslužili bolje
Eto strucnaku ti znas da oni nisu zasluzili bolje. Ugledaj se na svoj Real pa onda nesto pricaj. Jedan Milan vas nadera, koji gubi kuci od Zuricha, ali najgore od svega je sto je taj Milan bio potopljen od Bayerna na Cupu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zato pssssssssssssttttt, dok se ne popravite.
Audi Cup :lol: tu vam je sezona počela i završila :mrgreen:

evo čitam da bi Ribi mogao dugo izbivat...nevalja jer valja izboriti evropsku ligu(dohvatiti 5 mjesto)
cudno napade me čovjek jer sam dao svoje viđenje utakmice koje je skoro isto sa svim bayernovcima......
NoName je napisao/la:Euroliga mubarek olsun :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 okt 2009, 21:01

Kako vidim vi niste nigdje nip poceli, a gdje cete zavrsiti, hmmm, pa naravno iza Barce i Zuricha. Jesam ja dosao na temu Reala i govorio koliko su zasluzili. Vazda si na ovoj temi kad Bayern izgubi. Ako ovako nastavis vidjecemo se na temi Reala, pa cu ja da malo saram tamo. ;) ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 okt 2009, 21:06

Raul_64 je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Raul_64 - moje misljenje je da cemo izvuci protiv Francuza 4 boda, a bude li tako nemoj se vise ovdje javljati jedno mjesec dana :mrgreen:
Bude li manje...ti si pobjednik u ovoj nasoj maloj opkladi, i mene nema na tvojoj temi 3 mjeseca :!:
Jel vazi? Puno ste mi nesto prebukirani sa Bayernom, pa da probam na ovaj nacin da vas otarasim :mrgreen:

važi.... 3 mjeseca je puno....ode i el clasiko bez tvog komentara...šteta....al ako "izvučete" 4 boda protiv Francuza ja sam u BANovichima što se tiče teme Bayern mjesec dana :mrgreen:
ja sam vazda ovdje a to što Bayern kiksa večinu utakmica nije do mene...a ti slobodno šaraj na temi Reala jer ovo je forum...samo sam siguran da cu ja imati više prilike za "šarat" ;)

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 22 okt 2009, 21:18

Otkad ovog Jamesa nisam vidio na temi Bayerna! :shock: :mrgreen:
Jel to mozda nekog klona imas, pa ne pises s originalnim nickom? :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 okt 2009, 23:50

secer je napisao/la: cvrsto vjerujem u prolazak
:D
Cega seceru? :lol: zar si ikad sumnjao ;)
secer je napisao/la: eh, kad nam se vrnu dva asa :shock: i treci u odbrani ;) ..hej..ima da busimo sve redom
samo bi trebali tusnuti a-topa ak je fener i dalje zagrijan :twisted:
Jedan od tih asova mozda nece igrati do proljetnog dijela :cry: prognoze su minimum 4 sedmice. Bestraga i sa njim i povredama, ovo je da sjednes i places. Otkud ga ne prodasmo :?
Sada si uvidio da Altin-beztrzajac :D nije za Bayerna, sansa mu se pruzala, nije mu se dalo. Pa-pa!
secer je napisao/la: gero, kod nas nema trte-mrte..´oces, hoces, neces, neces :D
ali, ak jos jedanred pomenes brisanje avatara ima da ti zabranimo pristup a samo mali pendzer ostavimo..da patis :D
Nek' si mi zaprijetio :lol: , bio sam u nedoumici, da li da prihvatim ponudu Trasimaca i predjem u njihove redove...tamo se bar ne bih patio, kod njih uvijek razlog za slavlje :mrgreen:

Ma kakvi seceru, ono sto te ne ubije to te ojaca :lol: idemo dalje zajedno! Pa kud puklo-da puklo 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 okt 2009, 00:05

@ RZ 88

nije Was denken Strunz, nego Was erlauben Strunz.Evo malo da se podsjetimo starih dobrih vremena.

[youtube][/youtube]

Sto se tice samog Bayerna i njihove krize, samo cu jedno reci, to su Nijemci oni ce se vratiti i zagorcati zivot ostalim ekipama. Rummenige je odrzao sinoc lekciju igracima na tradicionalnoj veceri i svi znamo kad je prosli put Franz odrzao lekciju 2001. godine u Lyonu gdje je Bayern zavrsio. Sezone se zavrsava u maju, a ne sredinom oktobra. Toliko od mene.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 okt 2009, 00:23

Najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaćiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii je Traps HAAHAHAHAHAHAH :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ubjedljivo najbolji Njemački ;)

Ich habe fertig :roll: :mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 23 okt 2009, 11:00

opa, zenit trazi timoscuka :!:
ma odmah ga kutarisat
ak zatreba ja cu mu kofere spakovat i dopelat na aerodrom :idea:
zabit igracu od 11 milionceka koji ne umije smiriti loptu :evil:
tja, on 11 plus mario 30/35 =41/46
e, ako se za toliku lovinu nisu mogli kupiti bek i jedan vezni onda stvarno nek sve ide u p.m. :evil:
jos kad dodamo pranju i brafu-legendu, ali i ostale promasaje koji cuce u minhenu :o
mayku mu, mogao se i derpe iz mud-a dovesti 8-) ak bi sta zafalilo mogao bih i ja namiriti :lol:
jah, par centi dole-gore i nije problem :D
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 23 okt 2009, 20:24

Trasimaco je napisao/la:Otkad ovog Jamesa nisam vidio na temi Bayerna! :shock: :mrgreen:
Jel to mozda nekog klona imas, pa ne pises s originalnim nickom? :lol:
ma nije ba,malo sam sebi uzeo odmora od ovog foruma...pa evo opet sam se vratio :)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 okt 2009, 20:31

Protiv Eintrachta dva puta u 4 dana. U srijedu gostuju u Frankfurtu, DFB-Pokal.

Naredni vikend idu Stuttgartu, onda predstoje dvije domace utakmice. Protiv Schalkea i Leverkusena.
U medjuvremenu ce biti i revans protiv Francuza, tako da ce ovih 4-5 predstojecih utakmica odluciti mnogo toga.

Ribery ipak nece morati na OP, vraca se Micha al' na klupu, Robben zeli pod svaku cijenu igrati...

Odoh gledati Bayer, mislim da bi im Borussia mogla otkinutu koji bod ;)
Vom Jäger zum Gejagten

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 23 okt 2009, 21:06

geronimo je napisao/la:Nek' si mi zaprijetio :lol: , bio sam u nedoumici, da li da prihvatim ponudu Trasimaca i predjem u njihove redove...tamo se bar ne bih patio, kod njih uvijek razlog za slavlje :mrgreen:

Ma kakvi seceru, ono sto te ne ubije to te ojaca :lol: idemo dalje zajedno! Pa kud puklo-da puklo 8-)
:(

Ja sam ti prijateljski ponudio mjesto pored sebe i da zajedno uzivamo. Znaci izabrao si patnju i bol. :lol: OK, zelim ti svu srecu. Secer je uz tebe, ali opet nije nimalo slatko biti navijac Bayerna, jel da? :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 okt 2009, 21:41

L.Barrios :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ma čovjek se raspucao, gubi Bayer odlično, samo da još Bayern dobije i to je to . Nije sve tako crno kao što izgleda.

Ne traži ono što ne možeš uzeti ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 okt 2009, 10:32

Ma danas se ABD nadam pobjedi, i da se smanji ta razlika. Leverkusen je kiksao, tako da imamo odlicnu priliku. Danas ocekujem tandem Gomez-Klose.

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 24 okt 2009, 10:57

ma bayern ce se vratiti bas kao sto i mene nije bilo duze vrijeme a kada ja dodjem stizu i pobjede ;) ;)
POZZ BAVARCI DANAS JE POBJEDA!!
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.