dobreadis.p je napisao/la:Maloprije uzeo, 120![]()
![]()
![]()
a jest ta Turska jeftina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
dobreadis.p je napisao/la:Maloprije uzeo, 120![]()
![]()
![]()
Hvala na infou taman bih mogao svratitianonimni je napisao/la:ja ih do maloprije nisam ni vidio![]()
nego, ima u Sport Life-u u BBI-u extra sniženje na pojedine modele Champion tena za salu, casual tena njihovihi Sergio Tacchini čizama, ove za salu mogu izać' oko 35 KM, druge oko 55, a čizme 95 (50% na prvobitne cijene), a ima brojeva
E ja se ne slazem za te parfeme! Jest` ista boca , pakovanje , miris , svee...ali brzo "lapi". Ja ga stavim na sebe i traje oko pola sata.vedofeelgood je napisao/la:Ma brate bukvalno idu za tobom likovi i mole te da kupis, ima veoma kvalitetnih stvari da se uzme extra jeftino, evo kao primjer cu navest parfeme, znaci ja uzeo Hugo Boss i OneMillion za 15 lira, to ti je = 15 kmDevil je napisao/la:To ces mi nekada malo poblize objasniti.Magiiic je napisao/la:Ma ko je isao na exkurziju u Tursku sve mu je jasno. Mislim na onu pijacu na otvorenom do Kapali šarsije . Nema čega nema a cijene vrh. Sad ne govorim da je markirano ili bas kvalitetno ali ima prejakih stvari .
Planiram za Istanbul "uskoro" na jedno putovanje,to mi je zelja uz Barcelonu.
![]()
Dosao u Bosnu, nisam ih otpakovao nista, reko da bas vidim jesul šta poturili, i donesem od rođaka njegov original onemillion platio 134 km i otvorio i tamo ista boca, isti intenzitet mirisa, brate oriđiđi
Dobre, ali toplo preporučujem da Lacostine tene naručuješ preko neta. Ove u našim radnjama, su mahom proizvedene u Srbiji (ili u nekoj zemlji u okruženju, nisam siguran), pa po kvalitetu nisu ni blizu sestrama "na Zapadu"
mi smo od njih kupovali za 5 lira te parfeme, a treba naglasiti da su prvobitno htjeli 100 xD. Inače, ko zna da se cjenka, Turska je majka za odjeću i obuću. ja sam za nekih 120 lira kupio tri dukse, jaknu, dvoje patike i dvije majce. Kvalitet nije neki ali sa naoko lijepi modeli.Magiiic je napisao/la:E ja se ne slazem za te parfeme! Jest` ista boca , pakovanje , miris , svee...ali brzo "lapi". Ja ga stavim na sebe i traje oko pola sata.vedofeelgood je napisao/la:Ma brate bukvalno idu za tobom likovi i mole te da kupis, ima veoma kvalitetnih stvari da se uzme extra jeftino, evo kao primjer cu navest parfeme, znaci ja uzeo Hugo Boss i OneMillion za 15 lira, to ti je = 15 kmDevil je napisao/la: To ces mi nekada malo poblize objasniti.Planiram za Istanbul "uskoro" na jedno putovanje,to mi je zelja uz Barcelonu.
![]()
Dosao u Bosnu, nisam ih otpakovao nista, reko da bas vidim jesul šta poturili, i donesem od rođaka njegov original onemillion platio 134 km i otvorio i tamo ista boca, isti intenzitet mirisa, brate oriđiđi
p.s. loše si prosao za tih 15 lira . Ja ih prejebav`o za 5
Ako hoćeš običnu onda jacaPi majkaazTer je napisao/la:kape. tuzla. preporuka?

Jeordie's Alta.themaniaks je napisao/la:e ovako zanima me gdje se ima kupiti sako u Sarajevu,ono strukirani a da se ne uzima cijelo odjelo
Koliko i u kojem gradu ??the scouser je napisao/la:Ja sam svoju uzeo u Terranovoj, prije možda mjesec.